Oorzaak brand houten pand nog onbekend

5
Oorzaak brand houten pand nog onbekend

Twee politieagenten nemen woensdag de schade op van een door brand getroffen houten pand aan de Watermolenstraat, dichtbij de Krabbensteeg. Binnenkort zou een kapperszaak worden geopend op de begane grond van het drieverdiepingsgebouw. De investeerder lijdt veel schade.

Veel leegstaande gebouwen in de die omgeving dienen als onderdak voor drugsverslaafden. Na de uitbraak van de brand zijn er vier personen uit het pand bevrijd. Het is niet bekend of zij iets weten over het ontstaan van de brand. De brandweer en de politie verrichten onderzoek naar de oorzaak die nu nog onbekend is.


5 REACTIES

 1. Laat mij u zeggen, ennem. Het is beter voor de samenleving en ontwikkeling, om dit soort koloniale gebouwen tot het verleden te laten behoren.


  Maak melding

 2. Standaarduitdrukking: niet tegen brand verzekerd. Jammer voor die ondernemer die op de begane grond een kapperszaak wilde beginnen. Uit de zinsnede : de ondernemer lijdt veel schade mogen we ook de conclusie trekken dat hij niet verzekerd was. En op deze wijze verdwijnen al onze historische panden uit Paramaribo. Net als Suriname zal geen moer meer overblijven van Paramaribo. Jammer.


  Maak melding

 3. 70 procent van de huizen in Suriname zijn niet verzekerd.Onze mensen weten niet dat ze hun huis en inboedel moeten verzekeren.
  Gebeurt er iets hebben ze niets. Waarom staan panden leeg terwijl er een grote woningnood is in Suriname? Ook de zwervers zoeken onderdak.In vele buurten zie ik leegstaande of verpauperde huizen die brandgevaarlijk zijn.Bij sommige verpauperde huizen staat zelfs een porsche voor de deur of op het terrein.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.