wo 21 feb 2018 21:30
post thumbnail

Oorzaak brand houten pand nog onbekend

5

Twee politieagenten nemen woensdag de schade op van een door brand getroffen houten pand aan de Watermolenstraat, dichtbij de Krabbensteeg. Binnenkort zou een kapperszaak worden geopend op de begane grond van het drieverdiepingsgebouw. De investeerder lijdt veel schade.

Veel leegstaande gebouwen in de die omgeving dienen als onderdak voor drugsverslaafden. Na de uitbraak van de brand zijn er vier personen uit het pand bevrijd. Het is niet bekend of zij iets weten over het ontstaan van de brand. De brandweer en de politie verrichten onderzoek naar de oorzaak die nu nog onbekend is.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
55 Reacties | Plaats Reactie

 1. Laat mij u zeggen, ennem. Het is beter voor de samenleving en ontwikkeling, om dit soort koloniale gebouwen tot het verleden te laten behoren.

  vrijdag 6 oktober 2017 om 02:07 uur.
 2. Standaarduitdrukking: niet tegen brand verzekerd. Jammer voor die ondernemer die op de begane grond een kapperszaak wilde beginnen. Uit de zinsnede : de ondernemer lijdt veel schade mogen we ook de conclusie trekken dat hij niet verzekerd was. En op deze wijze verdwijnen al onze historische panden uit Paramaribo. Net als Suriname zal geen moer meer overblijven van Paramaribo. Jammer.

  vrijdag 6 oktober 2017 om 08:10 uur.
 3. Jammer voor onze mooie historische panden. Waar de inwoners van Su helemaal geen waarde van hebben!!!

  vrijdag 6 oktober 2017 om 11:05 uur.
 4. Wijze woorden, meneer Hoogzwart.
  Zelden zoiets achterlijks gelezen.

  vrijdag 6 oktober 2017 om 12:19 uur.
 5. 70 procent van de huizen in Suriname zijn niet verzekerd.Onze mensen weten niet dat ze hun huis en inboedel moeten verzekeren.
  Gebeurt er iets hebben ze niets. Waarom staan panden leeg terwijl er een grote woningnood is in Suriname? Ook de zwervers zoeken onderdak.In vele buurten zie ik leegstaande of verpauperde huizen die brandgevaarlijk zijn.Bij sommige verpauperde huizen staat zelfs een porsche voor de deur of op het terrein.

  vrijdag 6 oktober 2017 om 13:54 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com