Ex-politiecommissaris: misdadigers hebben vrijspel in Suriname

45
politie in Suriname

PARAMARIBO, 6 okt – Er moet een eind komen aan de vele berovingen en inbraken die een ieder een onveilig gevoel bezorgen. Mensen moeten het gevoel hebben dat ze beschermd worden door de staat. Dit stelt ex-politiecommissaris en parlementariër Krishna Mathoera (VHP). Misdadigers hebben nog te veel het gevoel dat ze vrijspel hebben. Daar moet de politiek maar snel een eind aan maken.

Om de veiligheid op te voeren en de criminaliteit te bestrijden, moet de regering prioriteiten stellen. “Als hoogste prioriteit moet ze ernaar streven de berovingen en inbraken drastisch terug te dringen. Criminele organisaties moet men voortdurend op de hielen zitten waardoor deze gaan beseffen dat ze steeds minder vrijspel hebben”, zegt Mathoera tegenover De West. Deze organisaties moeten zo veel mogelijk ontmanteld worden.

Het verhogen van straffen moet ook eindelijk gaan gebeuren. Het afschrikeffect moet zo worden vergroot. “Er moet een eind komen aan de vele berovingen en inbraken die een ieder een onveilig gevoel bezorgen. Mensen moeten het gevoel hebben dat ze beschermd worden door de staat”, aldus Mathoera. Zoals het er nu aan toe gaat, zal dat niet lukken. Alleen al de voorzieningen voor de politie zijn om te huilen.


45 REACTIES

 1. zolang als men een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar adoreert en tot 2x toe beloond met het presidentschap met Amnestie voor zijn misdaden tegen de menselijkheid. moet je niet verwachten dat zijn supporters zich anders zullen gedragen.


  Maak melding

 2. Look who is talking………..? Mevrouw Mathoera die tijdens haar actieve politiecarriere niet een boef in haar eentje eigenhandig heeft gevangen zat eerder lekker lui in haar bureaustoel in natuurlijk haar aircowerkkamer. Ja,ja, zo kennen we nog meer van dit soort onheilpredikers die tijdens het werk alle confrontaties met boeven vermeden. Dit soort mensen zijn ongeloofwaardig. Dit soort figuren zijn niet het alternatief voor het land Suriname..


  Maak melding

 3. Die ene meneer van ‘jo koe’ was een goede kandidaat voor
  ”justitie’ (surinaamse justitie). Dit omdat hij een kort lontje had, en dus snel zou handelen in geval van misdaad


  Maak melding

 4. Er zijn veel oude vrouwen die zich zelf opsluiten in hun huizen uit angst voor de boeferij wanneer hun kroost op werk zijn. In plaats van de zon en frisse wind te genieten blijven ze binnen.

  De regering wil niet eens een Justitie Minister benoemen. En juist deze oude vrouwen hebben op de ndp gestemd en gaan dat nog meer keren doen. Suris zijn toch een suffe volk.


  Maak melding

 5. Nee het kabinet Bouterse is lekker geloofwaardig. De paarse evangelie heeft Suriname kapot gemaakt en nu moet men in alle uithoeken van de wereld gaan bedelen. Rob beter hou jij gedeisd.


  Maak melding

 6. Een politieke partij als de VHP die niet in het dagelijks bestuur is vertegenwoordigd is een onverteerbare machteloosheid met alle rebellerende gevolgen van dien. Gaan ze tot het uiterste om de coalitiepartij/machthebbers het regeren onmogelijk te maken. Dit doen ze niet in landsbelang maar meer om de macht voor persoonlijke belangen. Parlementariër Mahinder Jogi en Krishna Mathoera van de VHP is een schone voorbeeld van hoe het niet mag.


  Maak melding

 7. Ik en mensen uit mijn Dubai, zijn de beste.
  Kijk maar zelf, zelfs chinezen willen op ons lijken door schmink te gebruiken bij overvallen. mi bar joe! DUBAI O KOME


  Maak melding

 8. Het zijn voornamelijk creolen die problemen veroorzaken. Met hun afrikaanse mentaliteit laten ze een spoor achter van chaos en verderf. Veel van die gasten zijn opgegroeid zonder een vader figuur. Ze zijn gehard door de wetten van de straat. En dat surinaamse Ndp politici ook te geboekt staan als criminelen werkt dat ook niet bevordelijk. Wordt tijd dat die vaders en politici hun verantwoordelijkheid gaan nemen.


  Maak melding

 9. Allemaal achteraf gelul! Wat heeft ze zelf gedaan toen ze die macht had?? Toen had ze dit allemaal moeten zeggen. Gewoon rancune, net als Belfort en alle anderen….


  Maak melding

 10. Hard maar waar, maar elke ndper is de oorzaak van de misdaadvloek ddb. Jong, oud, rijk,. arm, gelovig, ongelovig ze hebben een ding allemaal gemeen, soso lobi de allergrootste misdadiger en rovende paarse bende en daders van moorden, drugs, roof, brandstichting, smokkel ga zo, alles wat misdadig en crimineel is oogt, denkt, spreekt en handelt paars, dus neks no fout soso lobi baas ddb a wiens wi e ka, na onze lijder in dit alles.


  Maak melding

 11. Oh,wat ben jij toch een sneu figuur.

  Niet eens de moeite waard inhoudelijk te reageren op jouw opmerking.
  Jij die ook op jouw droge krent zit in NL
  Look whos talking


  Maak melding

 12. de meeste mensen die hart roepen zijn de beste boefe niet zwart en wit kijken maar kijke eens naar die wite borden boefjes . en dan je mond open trekken


  Maak melding

 13. Suriname en haar vroegere Leiders hebben jarenlang hun hand opgehouden voor kolonisten aan de Noordzee dus het gratis leventje is nu afgelopen.Dankzij D.D.B.


  Maak melding

 14. Eugene van der San is de juiste persoon voor je Job bij Justitie. Zo iemand heeft het korps nodig. Hij heeft harde uitspraken geuit in verband met de Chinezen roof moorden,soet ding panja. Hij moet deze post hebben dan pas zullen wij veranderingen zien.Niet de slappe was die nu daar rond loopt. Veel te softie.


  Maak melding

 15. Look Who is talking, betrek dat liever op je zelf vanuit je luie stoel in Nl. RobG. Loop nu weer een aantal weken in Suriname rond, (zou je voor de verandering ook eens moeten doen) en merk bij veel mensen dat ze zich terecht overal niet veilig meer voelen op straat, wel stond afgelopen middag een groot gedeelte van het politiecorps in de Domineestraat, de stille tocht van het onderwijzend personeel mocht eens uit de hand lopen dat dan weer wel


  Maak melding

 16. Isri 74, en nu houden de surinamers hun handen op voor de chinese kolonisten DANKZIJ BOUTERSE. Surinaamse economie is dichtgespijkerd met talloze chinese leningen. Als onderdeel van de deals worden 3e rangs chinese arbeiders naar Suriname gestuurd. Suriname heeft behoefte aan hoger kader personeel en niet aan deze gasten.


  Maak melding

 17. Johan,
  ik denk dat ik wel begrijp waarom het corps massaal in de Domineestraat was.
  Uit onbetrouwbare bron heb ik begrepen dat de leerkrachten van plan waren te gooien met potlood en gum.
  Het corps stond klaar om te slaan met gummi(stok)


  Maak melding

 18. rood geel zwart maakt niet uit al deze rovers NEERKNALLEN punt. alle criminelen en lobbyisten die voor de rechten van deze rovende imbecielen opkomen IN DE GASKAMER op sluiten. als je 1 persoon dood schiet om 100 andere in leven te houden dan moet dat GEDAAN WORDEN. een ieder die zelf een rover is zal het hardst als een speen varken schreeuwen dat het niet menselijk is maar van laffe familie en bestuurders verwacht ik ook niet anders met crimineel bloed door de ADEREN.


  Maak melding

 19. Isri-Blik 74, Dankzij de corrupte bende van DDB is het gewone leventje van ALLE Surinaamse gezinnen compleet vernietigd ! (koopkrachtdaling 70% !)

  Deze DDB die met hulp van de Kolonisten uit Holland (kolonel Valk Ned Mil Inl Dienst) onze democratie met een staatsgreep heeft getorpedeerd , heeft nu onze financien en onze economie vermorzeld !

  Dankzij DDB’s Miljarden-Ongedekte- gelddrukkerij zitten wij opgescheept met een Langdurig Staats-faillissement !

  A VOLK E PINA !

  STOP PAARSE PRIJSVERHOGINGEN EN DEVALUATIES !

  LAAT DE SRANANMANS met BUITENLANDSE STRAFVONNISSEN OP HUN NAAM, DE OPGELEGDE STRAF IN SRANAN UITZITTEN !


  Maak melding

 20. de aller beste manier is iemand die niet luister dat soort mannen castreren. zware straffen heeft nooit geholpen.
  zware straf betekend dwijlen met de kraan open.


  Maak melding

 21. Johan, jij bent geschikt voor de politie. Je mag je nu gaan aanmelden bij de politie opleidingscentrum. Maar vergeet dit niet. Er is overal crimininaliteit. Ook in Nederland heeft de politie het nakijken. Alleen in Suriname worden mensen angst aangepraat door VHPers en NPSers. Zij hebben politieke belangen bij een stijgende criminaliteit. Zij zullen dus de crimininaliteit aanmoedigen en de bevolking angsten aanpraten. Ja,ja, ik heb het niet mis. Ik heb het even scherp geplaatst voor het voetvolk van VHP en NPS.Ontkenndit niet…..!


  Maak melding

 22. @ RobG

  Hoe ziek bent u met dit soort suggestieve teksten zonder enige onderbouwing:

  ” Alleen in Suriname worden mensen angst aangepraat door VHPers en NPSers. Zij hebben politieke belangen bij een stijgende criminaliteit.”

  1 >>> U heeft nog nooit iets van uw aantijgingen onderbouwd.
  2 >>> U plaatst vooral de VHPers in de hoek die bezit/ vermogen hebben. Ik hoop dat u duidelijk is dat mensen die hun bezit moeten verdedigen geen enkel belang hebben bij stijgende criminaliteit.
  3 >>> Juist de NDP munt uit in het criminaliseren van VHPers zonder er iets van waar te maken. Laat ik wat voorbeelden aan halen:

  a >>> De beschuldigingen aan het adres van Santohki omtrent moord/doodslag alsmede betrokkenheid bij Segebai deal alsmede bij betrokkenheid bij verdwijnen van drugs uit politie bureau. Indien er bewijs was dan zou Santohki wel heel veel tijd bij de rechtbank door brengen of reeds veroordeeld moeten zijn.
  b >>> Het gekrijs van Doekhi omtrent dubieus/ corruptief handelen van Mathoera en alle beëdigde verklaringen ten spijt. Wij horen er niets meer van.
  c >>> Het rapport waar Doekhi rapport in de DNA mee zwaaide omtrent corruptie OW was oud nieuws en geen basis voor crimineel onderzoek. Het rapporteerde zelfs dat er geen schade was vast te stellen terwijl Doekhi krijste SRD 119.000.000. Helaas dat was de som van alle opdrachten, goed lezen kon geconcludeerd worden dat er SRD 2.000.000 niet verantwoord uitgegeven was. De NDP wilde met dit rapport de halve VHP opsluiten.

  Beste RobG. Helaas liggen er richting NDP en haar regering meer dan voldoende vingerwijzingen (CLAD rapporten die in de kast blijven liggen) waar de regering niets mee doet en daarmee zelf onderbouwd niet bereid te zijn corruptie aan te pakken.

  Weer tervergelijking onder Venne zijn 2 ministers veroordeeld en opgesloten etc.

  RobG het zou goed zijn als u uw generieke tendentieuze opmerkingen onderbouwde.


  Maak melding

 23. Jojo, gij hebt oogkleppen op. Er is een indirect belang voor VHP en NPS bij een stijgende criminaliteit. Zij stoken op de emoties van de bevolking, ze praten de bevolking angsten bij.Het doel is hen heilig. Vanuit diverse invalshoeken onderneemt men pogingen om de bevolking op het verkeerde been te zetten om zo politieke macht te verwerven.


  Maak melding

 24. RobG houd aub jouw klep dicht. Je loopt ongefundeerd te mekkeren vanuit je luie stoel in Nederland. Ik zou zeggen kom hier wonen dan zul je zelf ervaren wat er hier in het land gebeurd. Rovers schromen er niet voor om zelfs op klaarlichte dag gewapende overvallen te plegen. En jij maar l*llen vanuit Nederland dat het meevalt. Hou toch op, je weet echt niet waarover je praat.


  Maak melding

 25. RobG,

  JIJ WEET NET ZO GOED ALS DE HELE WERLD DAT WAAR VEEL ZWARTEN MENSEN WONEN DAAR WORD ALTIJD, ALTIJD VEEL GEROOFD EN GEMOORD,
  VOLGENS MIJN WOON JIJ IN NEDERLAD DUS DAN VOEL JE NIKS. DE MEERDERHEID VAN DE ZWARTE BEVOLKING ZIJN LUI. DAAROM ZIJ IK NET DAT ALS DE ZWARTE CRIMINELEN MANNEN ALS ZIJ GECASTREERD HEBBEN EN DAT IS GOED VOOR DE TOEKOMST. WANT ALS ZIJ GROTE ROOF PLEGEN DAN KRIJGEN ZE VEEL VROUWEN EN DAN WEET JIJ WAT IK DAAR MEE BEDOEL. ZONDER CASTRATIE GEEN TOEKOMST. CASTREERD DE AARMOE ZAAIERS… MAAK DE GEVANENIS LEEG.


  Maak melding

 26. ALS JIJ DENK DAT IK ZWARTE MENSEN HAAT DAN HEB JIJ HET MIS . KIJK WAT DIE ZWARTE ROVERS DOEN IN AFRIKA MET ZIJN EIGEN VOLK.

  ZE ZEGGEN ALS JE EEN GOEDE MILIEU WIL BEGIN DAN BIJ JE ZELF EERST,
  DE GEWONE NORMALE MENSEN MOETEN SAMEN WERKEN OM HUN LAND EN HUIS SCHOON TE HOUDEN.


  Maak melding

 27. @ RobG

  Nu is het belang indirect en zwakt u af.

  Daar waar angst en onzekerheid is verdwijnt vertrouwen en de mogelijkheid geld te verdienen of de waarde van je bezit te beschermen.
  U kwaakt onzin.

  Er zijn mensen die hun vastgoed op goede locaties in Suriname op 30% onder de taxatiewaarde aanbieden en het niet kwijt raken. Ze willen weg.

  U bent bijzonder kortzichtig door mensen die ondernemend zijn te verwijten dat ze belanghebbenden bij onrust en angst.

  U komt weer niet met onderbouwing maar met algemeenheden.

  Het grote probleem is dat de NDP geen feiten kennis heeft en het verschil tussen waar en onwaar niet meer kent.

  Een mooi actueel voorbeeld bij het gereedkomen van de Dijk bij Alkmaar worden allerlei rare verhalen afgestoken door de regering:

  1 >>> Zo wordt het beeld geschapen dat de Bouterse regeringen met veel moeite euro 78 mio opgebracht hebben etc.
  2 >>> Het internet geeft aan dat er in 2008 een budget was van euro 50.000.000 en dat de middelen in 2010 geoormerkt onder gebracht zijn bij de CBvS. Dit is onderander verklaart door voormalig ministerr OW Kandahai. Indien niet waar kan de regering hem voor schut zetten als leugenaar, het geen niet gebeurd is.
  3 >>> Bij de Alkmaar ceremonie doe de regering voorkomen dat er in 2007 voor euro 27 mio gecontracteerd is en dat er daarna herontworpen moest worden waardoor het contract euro 44 mio werd. Weer onzin.
  4 >>> Het contract met MNO Vervat is op 25.01. 2008 afgesloten voor euro 45 mio waarvoor het geld geoormerkt beschikbaar was.
  5 >>> Helaas is het geld misbruikt, heeft de regering toen de Aannemer weg liep bijna euro 39.000.000 moeten lenen (waarvan bijna 10%voor kosten en verzekeringen) om het werk af te kunnen maken. (zie bureau voor Staatsschuld).

  Beste RobG zodra de regering haar mond open doet beginnen de leugens te voorschijn te komen.


  Maak melding

 28. Stanley, in Suriname zijn ze gelukkig maar mild bezig met de criminaliteit. In India vergiftigd men mensen of gezinnen om met de rijkdommen en bezit van onschuldige mensen vandoor te gaan. Deze technieken passen de Indiërs ook toe in Singapore, Maleisië,enz. Dus racist pas op je woorden.Breek mijn nek niet open.


  Maak melding

 29. Yusra, maar India bedelt niet meer. Afrika nog wel. Zelfs de Afro’s in Suriname bedelen overal. Van de Islamitische Bank tot de Vaticaanse Bank.


  Maak melding

 30. B.Waquf, daarom wonen in India meer dan 200 miljoen mensen op straat.Het zijn allemaal daklozen. De allerarmsten in Afrika hebben het nog altijd veel beter dan de armen in India. Als je arm bent in India tel je nooit meer mee.


  Maak melding

 31. @RobG, NIET de VHP en de NPS hebben de regeermacht in Suriname, maar Bouterse en co de NDP.
  Je schrijft zonder erbij te vertellen hoe zaken echt in elkaar zitten.

  Het feit is wel dat onder de NPS/VHP er wel een minister van Justitie was en het volk had meer rust dan nu het geval is.
  Resuffeling bij de NDP maakt dat zij ook niet meer weten wat te doen in het land.

  Bij de NDPérs gaat het NIET om KENNIS, maar om KENNISSEN, vandaar dat het land diep naar de afgrond is geraakt.
  Er is zoveel beloofd aan het volk, maar tot heden hebben zij nog niets gezien.


  Maak melding

 32. De grootse PICKPOCKETS in Sranan, zijn de leden van de Paarse Machthebbers-clan ! Onze Bevolking is zeer zwaar GERIPT door de Machthebbers ! Er is een daling van de koopkracht van ALLEN in Sranan van bijna 70 % !! (Paarse devaluaties en prijsverhogingen !)

  De PICKPOCKETS hebben meer dan drie MILJARD aan Ongedekte bankbiljetten gedrukt en uitgegeven ! Als gevolg daarvan is de staat Sranan in staat van FAILLISSEMENT geraakt ! De prijsspiraal die de Paarse Machthebbers hebben ingezet met hun talloze prijsverhogingen is nog niet ten einde !

  Prijs benzine en diesel is deze week WEER behoorlijk VERHOOGD ! Om nog wat geld bijeen te schrapen willen de Paarse verdampers van Ons Geld en Onze Goederen, nu ook nog BTW gaan heffen !

  Onlangs hebben de Paarse machthebbers de NEP-begroting 2018 bij het parlement ingediend, dekkingen zijn onbetrouwbaar en uitgaven zijn nog steeds veel te hoog !

  Het Paarse regiem kan niet eens zorgen voor tijdige betaling van facturen en lonen van het overheidspersoneel !

  Geen wonder dat door dit massieve WANBELEID van het Paarse regiem, de criminaliteit enorm is gestegen en ook is verhard !

  De Paarse machthebbers hebben geen (effectief) beleid tav de vervolging van corruptie, harddrugscriminaliteit, diefstallen, roof, moord en gijzelingen !

  Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het werk van justitie en politie, vanuit de politiek wordt gesaboteerd !

  De PAARSE VLOEK (de clan van paarse machthebbers) MOET WORDEN VERVANGEN, DOOR DEMOCRATISCHE NIET-CORRUPTE LEIDERS !! DAN KAN SRANAN WEER AAN DE OPBOUW VAN HET LAND GAAN WERKEN !!


  Maak melding

 33. @RobG

  Je bent met vlag en wimpel de grootste en meest onbeschofte onbenul op WKN. Nog stommer en schofteriger dan Paraman.

  Je toont weer waar de paarse kiezers uitbestaan..


  Maak melding

 34. Ja, maar wat wil je met de zwaarste crimineel van het land als president? De democratie heeft niet gefaald, maar wel de Surinamers, die altijd beweren zo religieus te zijn, maar toch liever met de duivel onder de regenboog zijn gaan dansen.


  Maak melding

 35. @Stenley,
  Ook in Nederland is het een plaag hoor. Kijk maar naar Opsporing en meer dan de helft van de berovingen en moorden worden door zwarten gepleegd.
  En ja, alles wat uit Afrika richting Europa komt, komt alleen maar voor een ding. Misbruik maken van onze voorzieningen.
  Waarom gaan ze niet naar Suriname of waarom haalt Suriname hen niet daarheen ?


  Maak melding

 36. In Suriname heeft de onderwereld de bovenwereld geknecht. Die onderwereld is overal en alom aanwezig en heeft een bepalende stem in belangrijke zaken. Die o
  onderwereld voedt en houdt de corruptie levend en corrumpeert controle-systemen.


  Maak melding

 37. Over kennissen/familieleden gesproken, een tekst die toepasselijk is.

  =Het hoofd van de afdeling Begrotingszaken van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc), Henny Dielingen, is donderdagmiddag ontheven uit zijn functie. Dit bevestigt de Bond Personeel van het Ministerie van Onderwijs (BPMO) tegenover Dagblad Suriname. Naar zeggen van de bond is gebleken dat deze ontheffing een ‘ontruimingsstunt’ is van de onderwijsminister Robert Peneux om een familielid te accommoderen voor deze functie. “Het betreft een zwager van de minister die de plaats zal overnemen van Dielingen”, werd meegedeeld aan de krant. Volgens BPMO is Dielingen meer dan 25 jaren werkzaam geweest op de voornoemde afdeling. Zowel de bond als het personeel van deze afdeling heeft een gesprek aangevraagd met de minister, echter tevergeefs.
  Dagblad Suriname heeft de minister eveneens getracht te bereiken over deze issue, echter was hij niet bereikbaar voor commentaar.


  Maak melding

 38. Dus Peneuxs neemt zijn eigen woorden zeer serieus en brengt het ook in de praktijk

  “Ik wil verder benadrukken dat onderwijs niet uitsluitend de verantwoordelijkheid van de overheid is. Op ouders, goede verdieners in Suriname, het bedrijfsleven, buurtorganisaties, families in het buitenland doe ik een beroep om hoe klein dan ook de leerkracht van de school in je buurt te ondersteunen, op welke wijze dan ook,”
  Een zin uit zijn speech.
  Hij is zelf departement overstijgend bezig.
  Er is een reclame hier in Nederland. Ik weet niet welke reclame, maar de slogan luidt:
  “…. goed bezig.”


  Maak melding

 39. En hoe zit het met al die VHP’ers die in de Big Drugs Buisiness zitten en ongebreideld aan grondroof doen ( Mw. Mathoera et.al). Gaan wij die ook doodschieten? Want laten wij eerlijk zijn Mathoera-Chandrika e.d. : Het zijn toch jullie mensen die in de harddrugs zitten? Weten jullie hoeveel onschuldige jonge mensen vandaag verslaafd zijn geraakt en of overleden door deze criminele activiteiten? Waarom niet harde maatregelen treffen tegen deze onmensen?
  En nu lezen wij dat een of andere ‘ zakenman’ illegaal aan zandafgravingen aan het doen is . Het is dat ook niet crimineel?
  Elk land heeft zijn criminaliteit(..). Het is een mondiale gebeurtenis. Als jullie de doodstraf eisen of zwaardere straffen, dan voor ALLE SOORTEN CRIMINALITEIT !!! en niet selectief te werk gaan.


  Maak melding

 40. Een Braziliaanse vrouw heeft het leven gelaten tijdens een beroving in goudkampen in het Cabanagebied zaterdagavond. Meer dan veertig personen zijn in vier goudkampen beroofd.

  Starnieuws verneemt dat vijf gewapende criminelen de berovingen hebben gepleegd. Het gaat om vier Brazilianen en vermoedelijke een Surinamer. De mannen zijn nog voortvluchtig.

  De buit is onder andere een kilo ruw goud. De criminelen zijn ook ervandoor gegaan met jachtgeweren en mobiele telefoons. Ook sleutels van ATV’s zijn meegenomen.


  Maak melding

 41. yusra,

  waarom spreek je mijn tegen.
  Mijn streven is dat elk Surinamer een normaal leven leiden en niet voor zijn leven moeten vrezen.
  ik hoop ook dat de lieve mensen van Afrika dat die ook een keertje een normaal leven gaan leiden.
  ik hoop dat de hele werld een keertje beter word en niet hoeven vluchten. dankzij de wapen verkoper vluchten zij.
  HET WESTEN IS DAAR VERANTWOORDELIJK VOOR.
  DIE RUSLAND IS OOK WESTELIJKE CHRISTEN EN HEEL EUROPA OOK. CHRISTEN WERLD WIJD VERKOPEN WAPEN. AFRIKA MAAKT GEEN WAPEN. MOSLIMS MAAKT GEEN WAPEN. ALLE WAPENS MAKEN BLANKE CHRISTENEN. CHINA IS OOK BLANK.
  DIE KLOOT ZAK INDIA KOOPT VOOR 50 MILJARD DOLAR WAPEN PER JAAR. HET GAAT OM AMERIKAANSE DOLAR.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.