Training in Business Mentoring voor ondernemers

2
Training in Business Mentoring voor ondernemers

Het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) in Suriname, heeft vorige week een training in Business Mentoring georganiseerd voor overheidspersoneel en particulieren, die ondernemers moeten begeleiden bij het zoeken naar financieringen. De training is georganiseerd door de Standing Comittee for Economic and Commercial Cooperation of the organization of the Islamic Cooperation (Comcec), een afdeling van de Organization of the Islamic Conference (OIC).

Marius Karioredjo, waarnemend onderdirecteur Ondernemerschap van HI&T, ziet dit initiatief als een versterking van de ondernemersdesk van HI&T. De personen die participeren aan de training, zullen projecten en cursussen schrijven en meer leren over projectmanagement. Met de versterking op de afdeling kunnen ondernemers beter begeleid worden.


2 REACTIES

 1. Ik heb in een ander artikel mijn mening gegeven, maar aangezien ik verwees naar dwtonline met ww ervoor duurt het lang/ te lang voor dit wordt geplaatst.
  Ik plaats mijn inzending hier, omdat dit een raakvlak vertoont.
  De kop van het bewuste artikel is:

  Vrij chaotische aanloop naar nieuw schooljaar in Suriname

  Dit artikel is weliswaar al enkele dagen oud, maar aangezien ik een artikel elders heb gelezen moet ik hierop reageren en hopelijk velen van jullie ook.
  De schuld van slechte resultaten in de toekomst zal bij de heer Valies worden gelegd, maar mijns inziens zet dit achterlijke gedoe de deur open richting afgrond.
  dwtonline.com/laatste-nieuws/2017/10/03/straattaal-ontwikkelt-zich-op-scholen/
  Meer straattaal op scholen, dan bereik je de leerling beter.
  Ben je helemaal bedonderd denk ik dan.
  Straattaal hoort op straat en niet in de leslokalen/studieboeken.
  De docent die populair wil doen; kijk ik ben een van jullie, haalt ten eerste het ambt van de docent omlaag, zal het respect van zijn leerlingen kwijtraken en bereid de leerling niet voor op wat hem/haar te wachten staat (in de volwassen wereld).
  Een idioot argument dat deze mevrouw aanvoert is dat de president zich ook hiervan bedient, omdat hij de doelgroep beter bereikt.
  Lees, wat je schrijft mevrouw. De doelgroep!
  Toevallig,zei ik een paar dagen geleden tegen mijn zoon: als je tot mij spreekt zou je dat dan in het Nederlands willen doen, je Engelse kreten kan ik hebben , maar niet het verbasterde Surinaams (of woorden van gelijke strekking)
  Peneux grijp in! voor het te laat is

  Wat dit artikel betreft:
  Meneer Karioredjo, gebruik straattaal dan bereik je meer (maar niet heus)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.