Eerste editie van driedaags food festival ‘FestiFood’

1
Eerste editie van driedaags food festival 'FestiFood'

Dit jaar organiseert Lustig Events de allereerste editie van FestiFood van 3 t/m 5 november 2017 in de authentieke Palmentuin. Dit driedaags food festival in Suriname staat geheel in het teken van familie en vrienden, sfeervolle ambiance en vooral veel lekkernijen.

In het concept van FestiFood staat eten centraal. Het wordt een verzamelplaats van de beste keukens met de lekkerste gerechten! Denk hierbij aan Hindoestaans, Javaans, Creools, Amerikaans, Europees, Aziatisch, BBQ, desserts en ga zo maar door. Van Warung tot Culinair; alles komt aan bod!

Verder zal er een speciale ‘kids corner’ aanwezig zijn met verschillende activiteiten voor kinderen. Naast heerlijk eten en activiteiten voor de kleintjes, zullen er verschillende podia aanwezig zijn met muziek en entertainment. Ook zal er een talentenshow plaatsvinden inclusief jury.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.