Interview met president Suriname over gezondheidstoestand

53
Interview met president Suriname over zijn gezondheidstoestand

Op de foto president Desi Bouterse zondag samen met Clifton Limburg, directeur van het Nationaal Informatie Instituut (NII) in Suriname, bij zijn woning tijdens een interview dat zondag na het STVS journaal wordt uitgezonden. De president heeft op advies van zijn medisch team tijdelijk zijn functies overgedragen aan vicepresident Ashwin Adhin. Kort daarna deden allerlei negatieve berichten over zijn gezondheidstoestand de ronde.

Bouterse zegt dat er niets ernstigs aan de hand is en liet zich zondagochtend al lopend interviewen bij zijn woning. Het staatshoofd stoort zich niet aan de negatieve uitlatingen, maar hij vindt het vervelend dat mensen in de war gebracht worden hierdoor.

Het NII heeft onderstaand fragment van het vraaggesprek met de president ter beschikking gesteld. Het gehele interview wordt later op de avond uitgezonden in het programma NII Actueel.


53 REACTIES

 1. Nu blijkt weer hoeveel waarde Limbo en de pres. aan hecht dat het volk in het ongewisse blijft.Met dit interview hebben ze het tegenover gestelde bereikt van het beoogde.Nog meer frommel in de ether gegooid so bun.


  Maak melding

 2. Bouta enkele jaren geleden: “al zou heel Paramaribo in brand staan, ik zou rustig doorslapen”.

  Kakafowru 1 0ct. 2017: “al heeft Bouta de meest gruwelijke ziekten onder de leden, ik zal rustig doorslapen”.


  Maak melding

 3. Deze fantast is nog nooit transparant geweest, laat staan hij zich uit laat over zijn gezondheid, die interviews zoals met die psychopaat van Hira, moet je met een korreltje zout nemen, en uiteindelijk zal hij, al is het nog een kwestie van tijd, aan de beurt komen, met een nationale feestdag in het vooruitzicht.


  Maak melding

 4. Limbo u bent geheimzinnig hoor!
  Pres u ziet er inderdaad ziek uit!
  U doet me denken aan hugo chavez die is wreed gestorven en hy had ook zoveel wrede dingens gedaan hebben?
  Nogmaals niemand ontkomt aan haar of zijn lot vroeg of laat hier op aarde ga je moeten betalen!


  Maak melding

 5. Is er verder nog nieuws over deze GEHEIME OPERATIE ????

  De andere GEHEIME PAARSE OPERATIE, het drukken en uitgeven van RUIM DRIE MILJARD SRD bankbiljetten heeft Ons Land helaas IN EEN LANGDURIG FAILLISSEMENT GESTORT !!

  PS : SET THE SURINAM PEOPLE FREE !!!!!


  Maak melding

 6. Deze ellendeling moet zo snel mogelijk dood, liever vandaag dan morgen. Pleesident poepzak fiddie seisburg gaat je redden van de 20 jaren in Club Santo.


  Maak melding

 7. President het zijn die geesten van die doodgeschoten mensen die jouw in de problemen brengen zo werkt god.Aan alles komt er een eind want als mens ben je waardeloos.


  Maak melding

 8. Koos
  2 oktober 2017
  DDB moet dood gaan. En snel ook

  ====================================

  Boeroe Koos ea jullie redimusus zijn geestelijk gestoord. Hoe durf je onze president de door toe te wensen. Zieke hond dat je rondloopt.


  Maak melding

 9. President Desi Bouterse vindt dat “het er economisch goed uitziet, als wij daadwerkelijk samen hard aanpakken. Het buitenland zit te springen daarom. Eigenlijk is Suriname een beetje in de spotlight economisch”

  ===

  Bouterse is niet ziek, hij is echt seniel.

  En die Limbo moet strafrechtelijk worden aangepakt.


  Maak melding

 10. Bouta kan gezien zijn interview nauwelijks op een behoorlijke manier uit zijn woorden komen. Kinderlijke taal kraait hij uit.
  Vene kwam beter uit zijn woorden en kon zich ook goed verwoorden.Ik vraag mij stellig af of een cursus Nederlands niet beter zou zijn voor hem.Je bent nooit te oud om wat te leren.Een cursus spreekvaardigheid.


  Maak melding

 11. Big up voor de beste president tot nu van Suriname ;sommigen moeten wel een toontje lager zingen ,en dankbaarheid tonen,dat ze in Suriname zijn land,want mi boi,in sommige landen na een beetje regen staat het hele land onder water,elk minuut wordt er een vrouw verkracht,de gevangenissen zitten vol rovers,verkrachters,vrouwen moordenaars,dieven ja,toevallig wonen er geen marrons daar ,anders hadden zij de schuld van alle ellende op hun bord gekregen,vandaar dat ik zeg wees een beetje dankbaar,want dankzij Suriname hebt j driemaals dag eten,en geen traumatische echtgenote ,die in haar haar jeugd verkracht is door ooms en neven,Suriname gaat een gouden toekomst tegemoet,dankzij de grote leider Desi Delano Bouterse and we love HIM ,wat een ontwikkeling heeft hij bewerkstelligt in amper 7 jr tijd,waar de oude politiek in zeventig jr nog steeds niet kunnen aangeven wat ze gedaan hebben,behalve landroof, geld smokkelen naar diverse buitenlandse banken,deng awari dati kan j onmogelijk Surinamers noemen,en we gn voor nog tien


  Maak melding

 12. hmolenaar2016,

  President Desi Bouterse vindt dat “het er economisch goed uitziet, als wij daadwerkelijk samen hard aanpakken. Het buitenland zit te springen daarom. Eigenlijk is Suriname een beetje in de spotlight economisch”

  Bouterse is niet ziek, hij is echt seniel.

  En die Limbo moet strafrechtelijk worden aangepakt.

  =========================================

  Henkie als iemand strafrechtelijk moet worden aangepakt dan ben jij het wel. Jouw voorliefde voor kinderen is alom bekend hier, viespeuk.


  Maak melding

 13. Parbo
  Het is beschamend hoe bepaalde surinamers onze president de dood toe wensen. Stelletje beesten.

  maandag 2 oktober 2017 om 08:27 uur.
  *********************************************************************
  @ Parbo …. zuiplap … de surinamers die jou Drugsveroordeelde Moordenaar … ple-si-dent …. dood toe wensen … hebben geen vuile handen. Ze hebben niemand vermoord of laten vermoorden. Ze hebben niet publiekelijk verklaard de mensen op de ” vlucht ” doodgeschoten te hebben.

  @ Parbo … jij bent een even grote of misschien zelfs een grotere SMEERLAP dan DMDDB. Als advocaat van de duivel { DMDDB } verdien jij niet meer en niet minder van de galg … hang him high !!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 14. Deze rover uit de Surinaamse geschiedenis moet zo snel mogelijk verdwijnen als president van het land dan gaat het veel beter dan nu het geval is.Hij heeft het land kapot gemaakt en zichzelf verrijkt ten kosten van alles.Hij heeft ook de moorden van 1982 op zijn geweten en er heerst een vloek op deze idioot.Hij krijgt nog zijn straf van God.Al die idioten die achter hem lopen weten niet beter.Hij is de slechtste president die Suriname heeft gehad en nog steeds heeft.Als Surinamer schaam ik voor mijn eigen president die alleen verstand heeft van wapens om te doden.


  Maak melding

 15. Parbo weet het ook niet meer….hij haat zijn oude en enige troefkaart uit zijn mouw:

  “Jouw voorliefde voor kinderen is alom bekend hier, viespeuk.”

  Je verwart me met jou NDP vice president die al paar keer is betrapt met kleine jongetjes op een hotelkamer….


  Maak melding

 16. zijn er directe referenties die aangeven dat dit interview gisteren is gehouden. Is er ingegaan op specifieke details van afgelopen vrijdag. of is dit een scnario dat men maanden van te voren is gedraaid. En die Tuin is wel groot voor iemand die altijd in dienst van het volk heeft gewerkt. Narco’s 4 zal wel over Suriname gaan. kijk de rapportage en vind 1 ding waarbij je zegt ja dat is echt actueel en dat kon je pas gisteren weten.

  niet voor niets werden de voorbereidingen al gedaan:

  Alle voorlichtingsafdelingen van ministeries, zullen vanuit hun respectievelijke vakministerie opereren om daarna gecentraliseerd de informatie via het Nationaal Informatie Instituut (NII) aan belanghebbenden door te spelen. Deze werkwijze is onderdeel van het strategisch plan van het NII,


  Maak melding

 17. bouterse heeft het surinaams volk wreed voor de gek gehouden en men kan nu niet eens behoorlijk eten meer!
  daarom moet bouterse zo snel mogelijk dood!
  De situarie hier in su is niet meer vol te houden!
  Bouta hoelang gaat u onderduiken? spreek de waarheid toch?
  u moet niet vergeten dat de natuur zijn werk doet!!!!!!
  Chavez wilde ook voor levenlang pres zijn toch???
  waar is hy nu??????
  loek boeng nanga KARMA !!!!!!!


  Maak melding

 18. Parbo…

  de dood toewensen is niks vergeleken bij het, de dood injagen, zoals jouw criminele, drugsveroordeelde meervoudig moordenaar en dement fossiel DESIRE DELANO BOUTERSE op 8 Dec. ’82 met 15 onschuldige en ongewapende landgenoten deed.


  Maak melding

 19. @ Parbo

  U heeft gelijk iemand dood wensen is niet netjes.
  Ik gun Bouterse een heel lang leven om te kunnen relativeren en te evalueren zonder zijn jaknikkers staf om zijn buurt.

  Indien Santo Boma een ex president niet waardig genoeg is dan kan hij allicht nog wat comfortabele jaren in Scheveningen verblijven met alle faciliteiten die ex presidenten en dictators ten goede kwamen.

  Ik ben bang dat ik droom. De president heeft nu het zijn ideale job gevonden namelijk:

  1 >>> Ontvangt zijn salaris.
  2 >>> Hij ontvangt zieken bezoek en OHT wat met ze. Iedereen die hij niet wil zien poeiert hij as met Pres rust.
  3 >>> Ondertussen bedient zijn kabinet zonder dat Bouterse verantwoordelijk gesteld kan worden trekpop Adhin.
  4 >>> Ondertussen kan niemand Bouterse aanpakken en uit zijn ambt zetten.

  Bouterse toont weer aan boeren slim te zijn een geen geweten te hebben.


  Maak melding

 20. @Mul ymmp je zit gevangen in je haat. Ga anders een wassie doen.

  @Molenaar,we hebben je allang al door. Iedere dag sta je met je sandalen en witte sportsokken te posten bij kindertehuizen. En maar proberen die kinderen mee te lokken naar een hotelkamer. Jullie blanken hebben patent op dit soort walgelijke praktijken. Als je echt om die kinderen geeft laat je vandaag nog chemisch Casteren.


  Maak melding

 21. @ neutraal

  We zijn allemaal passanten.
  Laten we hopen dat jij en ik nog zijn met kerst.

  per saldo zeg je dus: “a kil facie/doodskop nanga ondro bere no loek boeng, Voor de kerst is die weg”, me taigie.

  Neutraal bestaat niet, jij bekent kleur. Je bent vieze billenlikker, leugenaar.

  Recht En waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 22. Daar gaat het niet om. Wij pretenderen niet het eeuwige leven amen te hebben. Wij hebben een gezonde vrees van de dood en wij zeggen niet dat God ons president gemaakt heeft en wij zijn te schijterig om het aan God zelf te vragen.
  Wij weten dat wij een einde hebben. Weet hij dat ook? Gezien de manier waarop hij reageert: brokobana.


  Maak melding

 23. Kinderlijke taal? Nu pas hebben wij het door? Toen ik dertig plus jaren geleden Suriname ontvluchtte was het omdat deze Bouterse het volk versjes leerde opzeggen en iedereen deed zijn best mee te doen. Kinderlijk was een voorwaarde. Is het nog steeds. Kijk maar naar het land. Puber mentaliteit. Alom.


  Maak melding

 24. Zonder slag of stoot zullen de vele anti ndp moordaanhangers verlost worden van de paarse gesel der misdaad van het gehele land.


  Maak melding

 25. Inderdaad,ik krijg nog steeds GRO SKIN, wanneer ik terugdenk aan het Oppakken, Martelen en wreed de DOOD injagen met Uzi’s van de VERMOORDE SRANAN HELDEN van 8 December 1982 !

  NIEMAND WORDT EEN ZO WREDE DOOD TOEGEWENST !

  HETZELFDE GELDT VOOR DE OP WREDE WIJZE VERMOORDE INWONERS VAN HE DORP MOIWANA !

  ENNE …….. DE HOOFDDADER LIGT BINNENKORT OP HET KERKHOF !

  GADO NO E SRIBI !!!!

  PS : KRIJGSRAAD E MEKI DENG MOORD-DADER KAKA NA DENG BRUKU !!!!!
  DRESI NO MANG YEPPI DENG !!!!!


  Maak melding

 26. Slechte ‘mensen’ leven lang. Omdat zij vampieren zijn. Ze zuigen de levensenergie van echte mensen leeg, met andere woorden de mensen met een ziel.

  Google maar even op energy vampirism. Dit gedaante of entiteit zal helaas nog heel lang onder jullie zijn. Niet nog vijf , maar tien jari ete, op zn minst.


  Maak melding

 27. Mi kan taki sa overkom mi ten onrechte, zeer te onrechte tijdens de jaren tachtig, mi kan taki zonder haat, mi kan taki de waarheid sa overkom vele oprechte hardwerkende eerlijke Surinamers. Ze hebben olv van deze mens land en volk onderdrukt, verarmd, bestolen, zomaar gevangen gezet, monddood gemaakt mishandeld, bedreigd, intimideert, afgeluisterd, beloerd door de vervloekte militie, wagens vernield zonder te betalen, huizen vernietigd en verbrand en kapotgeschoten en heel veel meer leed en ellende veroorzaakt door deze mens der misdaad, wiens zoon, stiefzoon en ontelbare oerdomme aanhangers verworden misdadigers zijn. Hopelijk behoord alles wat deze mens der misdaad sinds 1980 tot het luguber verleden en worden alle paarse bandieten en rover en moordenaars, kortom alles wat paars misdadig is voorgoed opgesloten. Dat is recht dat elke anti ndper en hardwerkende eerlijke sranangmang of sma verdienen. Geen ddn, geen ndp geen enkele paarse stront meer.


  Maak melding

 28. De ndper is een vervloekt mens, want hij of zij aanbidt en vereert een moordenaar die van nature is vervloekt vanwege zijn moorden.


  Maak melding

 29. LIMBO LIEGT over de gezondheid van zijn BAAS!
  Wilde geruchten doen de ronde dat baas de moordenaar geen lang leven meer heeft!!!!!!!!!
  BOUTA lijdt aan een gronische ziekte dat bijvend is!
  Wat je in het verleden hebt uitgehaald, brada je gaat je paimang krijgen hier op aarde!!!!
  Dus… met deze gasten heb ik geen medelijden!


  Maak melding

 30. Ik gun president Bouterse een heel lang leven. Hij heeft nog zoveel goeds te doen voor Suriname. Mijn warme gelukwensen voor de president. Ik wens hem een spoedig herstel om de zware taak naar behoren voort te zetten.


  Maak melding

 31. “MI E LIB’ DEN GI GADO ” ????????????

  Op 8 December 1982 en te MOIWANA, “YU NO LIB’ DENG GI GADO”,

  INTEGENDEEL : AL DEZE SURINAAMSE HELDEN ZIJN ZONDER PARDON IN KOELEN BLOEDE VERMOORD !

  YU ABI FU LIBI NANGA A VLOEK DISI !

  A ECHTE GADO DE BEZIG NANGA YU NOW NOW !!!


  Maak melding

 32. Parbo
  @Mul ymmp je zit gevangen in je haat. Ga anders een wassie doen.

  @Molenaar,we hebben je allang al door. Iedere dag sta je met je sandalen en witte sportsokken te posten bij kindertehuizen. En maar proberen die kinderen mee te lokken naar een hotelkamer. Jullie blanken hebben patent op dit soort walgelijke praktijken. Als je echt om die kinderen geeft laat je vandaag nog chemisch Casteren.

  maandag 2 oktober 2017 om 13:49 uur.
  *******************************************************************
  @ Parbo …moet ik met Parbo bier een …. wassie doen ???

  Luister … zuiplap … ik zit helemaal niet gevangen in mijn haat. Ik haat niemand … ook de Drugsveroordeelde Moordenaar Desiré Delano Bouterse … niet. De man is niet mijn gelijke … Intellectueel niet . Ik heb geen VUILE handen. Ik heb geen MOORDEN op mijn geweten. Mi consensi no e fong mi.

  Paarse zuiglap … GERECHTIGHEID … moet geschieden
  that’s all. Zolang dat niet is geschied … zal ons geliefd Suriname … niet verder ontwikkeld kunnen worden.

  Er heeft teveel onschuldig bloed gevloeid … onder verantwoordelijkheid van DMDDB.

  @ Parbo … je beschuldigd het geachte forumlid Molenaar van pedofilie. Paarse zuiplap … kun je nog steeds niet verwerken dat je als kind VRESELIJK misbruikt bent.

  Wat je een ander verwijt te zijn … @Parbo … ben je zelf !!!!!!


  Maak melding

 33. Een domme doorzichtige nietszeggend optreden van Jan Klaassen en Katrijn. Eerst was er niks aan de hand, alle geruchten rondom de ziekte van de massamoordenaar en drugsveroordeelde crimineel was een leugen, althans volgens Limbo Katrijn. Vervolgens gaat een heel team en de achterban naar Cuba. Daar blijkt dat Jan Klaassen onder het mes is gegaan. Nu doen Katrijn en Klaassen voorkomen dat er niks aan de hand is en hij enorm veel adhesie betuiging vanuit het buiten- en binnenland krijgt. Ik geloof dat de grootste bedrieger en moordenaar van Suriname meer dood wensen ontvangt dan beterschap en sterkte. Hoe laag aan de grond om zulk een kinderachtige drama voor de nationale TV op te voeren. Schande!


  Maak melding

 34. Suriname kan in een handomdraai weer voor paars kiezen. De paarse cocabonzen hoeven alleen de intussen 12000 kg in beslag genomen coke onder de bevolking uitdelen ipv BB met R. elke Suriname krijgt 46,66 gram door hun neus te verwerken en walla het regent van paarse stemmen. I You can’t beat them drug them, and Your are sure that You are elected again.


  Maak melding

 35. In 2020 leeft moordenaar niet meer hoor, ja maar dan is het land ook helemaal vernietigd!
  Dus laten we hopen dat moordenaar spoedig sterft!
  Dan pas heeft God su bevrijd!
  Me bar joe!


  Maak melding

 36. Lief en goedhartig van je om deze man een lang leven te gunnen.Ik heb ook het beste voor met een ieder.Maar zorg je ook voor je geliefden?Dat ze niet midden in de nacht worden opgehaald en geëxecuteerd worden?


  Maak melding

 37. Bouterse zegt als iets erngstig met hem was zou hij dat vertellen aan de gemeenschap.Waarom kan hij nu dan niet ook vertellen waarvoor hij behandeld is of moet het eerst zijn erngstig zijn voordat hij dat verteld.A tori dis klopt ook niet.


  Maak melding

 38. Ik weet nu precies waar het huis van Bouterse woont. Ik heb er op Google earth een Punaise ingezet.

  Binnen kort zal er wel een kustwachtboot voor de deur liggen want de Seals hoeven echt niet ver te zwemmen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.