woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentBraam verheugd om nieuwe show weer in Diemen te starten

Braam verheugd om nieuwe show weer in Diemen te starten

-

Stand-up comedian Clifton Braam uit Suriname, is verheugd om zijn nieuwe Nederlandse Theater show ‘Twee landen, één liefde’ wederom in Theater de Omval in Diemen te starten. “Vorig jaar begon ik met mijn tour in dit theater en heb er alleen prachtige herinneringen aan overgehouden. Ik hoop al die gezellige mensen van de vorige keer weer te zien”, vertelt hij.

Braam is helemaal klaar voor de opvoeringen. “Ik ben nu druk bezig met de laatste repetities. Over enkele dagen is het zover. Nu nog de puntjes op de i leggen. Dan zijn we ready steady!”, vertelt hij. De stand-up comedian is wel benieuwd hoe de show door het publiek ontvangen zal worden, want de verwachting zijn heel hoog. “Het blijft spannend al is het mijn tweede show”.

Ondertussen zijn er 3 optredens bij gekomen. Deze vinden plaats in de steden Rijswijk, Hoofddorp en Zaandam waar hij nog niet eerder heeft gestaan met zijn vorige show. Over de opvoeringen in zijn geboorteland zegt Braam dat deze hoogstwaarschijnlijk in februari zullen plaatsvinden. Er lopen ook afspraken met Curaçao en Aruba.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES