zondag, april 14, 2024
HomeFotoWaarnemend president Adhin vervangt Bouterse

Waarnemend president Adhin vervangt Bouterse

-

Does Travel - naar Suriname

Waarnemend president van Suriname Ashwin Adhin heeft vrijdag bij de indiening van staatsbegroting over 2018, aangekondigd dat duurzame welvaart en welzijn in zicht zijn. De voorspelling is gebaseerd op de financiële voordelen die kunnen voortvloeien uit de lucratieve goudvondst van de Iamgold – Rosebel Gold Mines recentelijk in Suriname en de bevestiging van enorme oliereserves in het Suriname-Guyana bekken.

Die voordelen zullen nog eens worden aangedikt uit wat de Staat zal overhouden aan de deal met goudmultinational Newmont. Het begrotingstekort is geraamd op SRD 1.442.416.000 (5% van het bbp). De geraamde overheidsinkomsten zijn geraamd op SRD 7.181.242.00, tegenover SRD 8.623.840.00 aan geplande uitgaven.

Adhin presenteerde de plannen en diende de begroting in namens president Desire Bouterse, die wegens ziekte bedrust moet houden. Hij heeft tijdelijk zijn presidentiele bevoegdheden overgedragen aan vicepresident Adhin zodat die deze constitutionele presidentiele verplichting kon nakomen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

14 REACTIES
 1. Heel goed!
  Bouta is al oud laat ie gaan rusten!
  Hy heeft de naam van meneer de vernietigen!
  Bouta is de man die su kapot heeft gemaakt!
  We hadden een koers van 2.8 en nu bijna 1 op 8 voor de $!
  Hy kon beter in Cuba gebleven zijn!


  Maak melding
 2. Nu moet men su overnemen middels een coup want die moordenaar is toch zo dood ziek en fuck su baldadig op!
  Cursus, maisa, santokhi somo Rusland Un Kong now!
  Un tek abra en dang oe moe verlaag a koers als eerste
  Mek a sang Kong baka leefbaar in su je begrijp?


  Maak melding
 3. Update:
  Mensen het lijkt erger te zijn dan we denken. Die operatie in Cuba is dank zij Irma totaal mislukt en de boel is gaan infecteren. DDB is op sterven na dood. Laten we bidden dat hij nu mag lijden voor al die slechte dingen die hij Suriname en de Surinamers heeft gedaan. Hij mag niet snel doodgaan. Er is nu al een strijd binnen de NDP wie de nieuwe leider zal worden. de strijd gaat tussen Adhin, Missiekaba en Bensschop. Laten ze maar lekker vechten, want een verdeelde partij kan nooit een verkiezing winnen.
  Moraal van dit verhaal: een heleboel forummers hebben aan Irma gevraagd om DDB mee te nemen, Irma heeft uw verzoek niet direct, maar wel indirect vervuld.


  Maak melding
 4. Een begroting 2018 presenteren op zaken die nog in de praktijk inkomsten moeten binnen brengen, is gewoon zand in de ogen van het volk strooien.

  De rekeningen van elke burger in Suriname moeten dagelijks, wekelijks, maandelijks betaald worden, de salarissen van docenten, van de universiteit, pensioenen van gepensioneerden, gelden van bushouders, boothouders, et cetera.

  Wat heeft het volk van deze onzin.

  Het Surinaamse Volk heeft gewoon recht om te weten hoe de vlag erbij hangt en geen poppenkast.

  Wie houdt wie voor de gek?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 5. MAMA leert YO KOE lopen , les drie

  — Wij zijn op de goede weg !

  — De resultaten overtreffen de stoutste verwachtingen !

  — Wij hebben bogo bogo goud- en olievoorraden !

  — Wij hebben GEEN begroting met mega-gaten die gestopt zullen worden met mega-dure-leningen !

  — De nieuwe inkomsten uit olie en goudsector zullen niet verdampen zoals is gebeurd met onze gelden, onze valuta en onze goudvoorraad ! En met de vers gedrukte Ongedekte DRIE Miljard aan SRDbankbiljetten !

  — De jaarlijkse aflossingsverplichting van de staat Sranan, als gevolg van het massale aantal mega-dure-consumptieve- leningen, bedraagt voortaan SRD 1.259.643.000 pj en komt per maand neer op een te betalen bedrag van 104 MILJOEN SRD per maand !

  PS : Wij hebben nog steeds een peperduur en onnodig “kabinet vd president”, bevolkt door Paarse vriendjes, dat niets bijdraagt aan deontwikkeling, doch de staat en het Volk elk jaar circa 500 MILJOEN SRD KOST !

  Wij zien machthebbers die gedurende zeven jaar niet in staat zijn gebleken onze UITGAVEN in lijn te brengen met onze INKOMSTEN !

  Helaas voor Land/Volk, MORO PAARS HEBI E DORO !!!!!


  Maak melding
 6. Als hij niet blijft dansen op de paarse tonen van zijn duivels zieke baas dan zal hij net als Ramiszwak, Adhiniszwak de laan worden uitgestuurd. Alles wat met de ndp te maken heeft van leider tot paars slaafse oerdomme debiele idiote aanhanger zijn van top tot teen paars misdadig vervloekt.
  Oma nanga opa taki, het is de schuld van alle ndper’s dat sinds 1980 land en volk zijn vervloekt met de ddb misdadig virus. WO ka. Ze zullen blijven roven en stelen, ook als ddb het tijdige verwisseld met het eeuwige. Ndper’s zijn de ware oorzaak van de misdaad vloek.


  Maak melding
 7. bouta is de grootste misdadiger moordenaar leugenaar bedrieger aller tijden..

  hij liegt bedriegt alles bij elkaar houd iedereen voor de gek..

  hij is helemaal niet ziek, acteerd als de grootste clouwn

  hij wacht rustig af wat de rechter gaat zeggen einde october , daarna komt hij spring levend uit zijn bed..

  onder tussen laat hij, gebruikt hij, die domme hindoestaan adhin om het vuile werk te doen..

  in zijn directe omgeving is het heel rustig aan toe, niemand maakt zich druk om wat dan ook, alleen het ka volk denk wat er gaande is..

  dit poep volk vind het best dat zij pinaren..


  Maak melding
 8. ad-hin, als je werkelijk een kerel bent, ballen hebt, nu je de leiding hebt van het land,,

  wetende dat jou baas stervende is,, jij alle macht in handen hebt,, schaaf direct die hele ca-b i -net van de jou baas onmiddellijk af zet al lullen op straat op non actief stuur ze met pensioen net als jou ouders die niet meer krijgen dan 525,– s r d per maand..

  dan ben je pas een kerel, lul niet verder..


  Maak melding
 9. Die loopjongen is president van Suriname maar niemand verwacht veranderingen in Suriname.Hij doet wat die domkop altijd gedaan heeft voor Suriname maar heeft de afgelopen jaren niets opgeleverd.Alleen maar achteruitgang van het land.Ze hebben zichzelf verrijkt ten kosten van alles.Jammer voor het land maar het is de schuld van de kiezers die op de NDP hebben gestemd.Bouterse is een ramp voor Suriname geworden.Somohardjo/Brunswijk zijn mede aansprakelijk voor de achteruitgang van Suriname.Die hebben boter op hun hoofd.Alleen maar die amnestie kwestie vind ik erg genoeg.


  Maak melding
 10. Hoe durft een president een “OLLO-OLLO”-begroting aan en parlement aan te beiden ?????????

  Een LENING dient om een financieel gat te dekken !

  Een NOG TE SLUITEN LENING IS OOK GEEN ADEQUATE OF BEHOORLIJKE DEKKING !

  STUUR DEZE NEP-BEGROTING ONMIDDELLIJK TERUG NAAR DESI B EN trekpop ADHIN !

  PS : De Paarse begroting-vervalsers voeren eventueel ooit te sluiten LENINGEN ad SRD 1,6 MILJARD o als INKOMSTEN ! Terwijl er een FINANCIEEL GAT mee dient te worden gedekt !

  STAATSSCHULD IS BOVEN DE WETTELIJKE NORM, de rechter plus internationale deskundigen moeten indien nodig worden ingeschakeld l


  Maak melding
 11. Binnenkort zullen ze singie nitie houden in ocer!
  Limbo hond volksmisleider je moordenaar bos wordt echat niet gemist hoor!
  Door hem tedoen kunnen mensen niet eens goed eten meer!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES