donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenEconomieProject drinkwater productiecentrum in Commewijne

Project drinkwater productiecentrum in Commewijne

-

Does Travel - naar Suriname

Sammy Wuyts van de Watergroep België(l), minister Regillio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen(2de vanuit links), minister Gillmore Hoefdraad van Financiën(m) en directeur Marlon Oosterling van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij NV gisteren bij de ondertekening van een contract ter realisatie van een drinkwaterproductiecentrum in Commewijne. Er gaat € 6,8 miljoen gemoeid met dit project. De overheid van Suriname komt zelf in met € 1,5 miljoen. De rest van het bedrag zal door middel van lening worden voldaan tegen een rente van 7,5%. De ondertekening vond plaats op het Ministerie van Financiën.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. De volgende ramp heeft zich aangemeld…..
  Leguanen kwekerij,kikker en kaaiman kwekerij,hennep plantage staats cassave bedrijf,trein ,weg naar brazilie,Dubai2…och,,,och..teveel rampen om op te noemen,…..


  Maak melding
 2. KASSA!!!!!!

  De rente is 7,5% 10 jaar lang!!!!
  Boefdraad praat over 3 %………

  Dus iets of iemand gaat op staatskosten 4,5% per jaar 6 mijoen euro vangen…
  dat is 270000 euro!!!!!! per jaar.!!!


  Maak melding
 3. Die bakra kijkt vrolijk. En die twee bakbas naast hem kijken alsof ze iets tekenen waarmee ze mensen gaan naaien. Hahahaha 1 en 1 is 3


  Maak melding
 4. Fijn om genaaid te worden, vooral als je weet door wie, voer voor economen in Suriname, we dronken biertje deden een plas en alles bleef zoals het was.

  Wakker worden Suris rente 7.5% IMF doet het voor minder


  Maak melding
 5. Rente van 7,5% maar dan is er nog niets gezegd over de fee’s zoals management fee, afsluitprovisi, beschikbaarheidstellingfee alsmede de export krediet verzekering.

  Het eerste miljoen blijft al in Belgie zonder dat er een bout of pijp het land verlaat.


  Maak melding
 6. Bovenop de 150 miljoen euro aan rente te betalen in 2018 zal in 2019 dus de te betalen rente bedragen: 150 miljoen + 7,5% van 5,3 miljoen = 150 miljoen + 0,3975 miljoen = 150.397.500 euro aan rente.En dit is volgens mij meer dan de te ontvangen winstdeel van IAM Gold

  Er is zeker ook wat gereserveerd voor de vervanging van de prostaat van een patiënt uit Cuba.
  Heb begrepen dat die is opgenomen wegens problemen. Of het plas of erectie problemen zijn is mij onbekend


  Maak melding
 7. Zal het ook gebeuren met een z.g tank door de suriname rivier of gaan ze het over de bosje brug vervoeren. Ik ben benieuwd of deze stunt ook gerealiseerd zal worden netzoals de flye overs en de trams. En ja weer een lening en ashwin heeft opdracht gekregen om het domme volk te vertellen dat het goed gaat in su. Deze stervende idioot denkt dat hij nog steeds aan de macht zal blijven in 2020.


  Maak melding
 8. Van de Watergroep:
  de Watergroep begint binnenkort met de bouw van een gloednieuw waterproductiecentrum in Suriname. Het Zuid-Amerikaanse land betaalt het Vlaamse waterbedrijf daarvoor 4,5 miljoen euro, zo melden Surinaamse media.

  Directeur Marlon Oosterling van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij zegt desgevraagd, dat met de bouw van het waterproductiecentrum een bedrag van ruim Srd 4.500.000 gemoeid is. De bouw- en constructiewerkzaamheden zullen anderhalf jaar duren.

  Dit productiecentrum zal drinkwater leveren op basis van oppervlaktewater uit de Surinamerivier. Het contract voor dit project werd 29 januari 2016 ondertekend.

  WE WORDEN DOOR DOKSON EN BOEFDRAAD VOOR DE GEK GEHOUDEN!

  De minister benadrukt voorts dat het bij dit project niet over een lening gaat van euro 4.492.847, maar om een alternatieve financieringsvorm waarbij er een soort leverancierskrediet met een verzekeringsgarantie erbij afgesloten is met de Watergroep. De SWM moet 36 maanden lang elke maand 142.000 euro op tafel leggen.
  = 3.2% rente; Boefdraad heeft het over 7,5% rente!!!!!


  Maak melding
 9. Maar wat moet het land anders? Mensen leven op een te grote voet en niemand wil verder investeren in het land. Dan mogen ze blij zijn dat enkele sluwe Belgen daartoe bereid zijn.
  De Belgische vrouwen vermaken zich al enkele jaren met de Surinaamse bananen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES