Nisha Madaran weer grote winnaar SuMusic Awardshow

4

Nisha Madaran is ook dit jaar de grote winnaar geworden tijdens de SuMusic Awardshow, die gisteren voor de 5de keer in Suriname werd gehouden. Nisha ging naar huis met awards voor de Best Female, Best Hindi, Beste Collaboratie en de meest gewilde People’s Choice Award.

De People’s Choice Award, waarbij het publiek via smsjes kon stemmen op hun meest favoriete artiest, won ze voor het 3de achtereenvolgend jaar. Ook Best Femake heeft ze de afgelopen drie jaren mogen winnen. Samen met de Peoples Choice award is ze onbetwist de meest en breedst gedragen artiest in Suriname.

“Ik was heel aangenaam verrast om voor 7 awards te zijn genomineerd, en daar nog eens 4 van te mogen winnen maakt je dankbaar en vreugdevol als artiest, maar bovenal als mens. Het was een spannende week en zeker een spannende en mooie avond. De organisatie olv dhr Roberto Banel heeft een prachtige job gedaan” aldus de in Suriname woonachtige zangeres.


4 REACTIES

 1. Nisha van harte gefeliciteerd.
  Dankzij jouw prachtige stem ben je zover gekomen.
  De People’s Choice Award heb je daarom voor de derde keer gewonnen.

  Trek je niets aan van de negatieve berichten die men hier over je schrijft.

  Zelfs Indiase zangers die andere Indiase zangers coveren zijn doorgebroken, dus waarom men kritiek op jou heeft, is mij een raadsel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.