Districtscommissaris Paramaribo reikt schoolpakketten uit

13
Districtscommissaris Paramaribo reikt schoolpakketten uit

Op 2 oktober aanstaande beginnen de scholen in Suriname weer. De Stichting ‘The Youth leaders of Today’ heeft daarom de vakantie vorige week afgesloten met een schoolpakketten-project in het Cultureel Centrum Suriname (CCS). De schoolpakketten werden door de districtscommissaris van Paramaribo Zuidwest, Remy Pollack, uitgereikt(FOTO). De pakketten gingen naar ouders die iets hebben aan deze steun om hun kinderen goed uitgerust naar school te sturen.


13 REACTIES

 1. Deze grappenmaker van Pollack is ook ėėn van die overlopers naar die paarse criminele organisatie, om er zelf beter van te worden, als Npser waar normen en waarden hoog in het vaandel staat, is de verleiding voor dit heerschap te groot geworden om als Dc onder de paraplu van de Ndp te kunnen fungeren, en daarbij normen en waarden in ėėn keer over boord gaan, en voor eigen gewin is gegaan, dat zegt genoeg over deze hielenlikker, die met zijn manier van praten, denkt, dat hij de wijsheid in pacht heeft, terwijl hij zelf niet eens door heeft, dat hij en misselijk minachtend personage is.


  Maak melding

 2. Jullie moeten zich diep schamen om anno 2017 te volk van pakketjes afhankelijk te maken. Als dit het sociaal akkoord dat Bouta met het Surinaams volk heeft afgesloten, dan vraag ik mij af, wat zou het zonder het akkoord met het volk gebeuren?


  Maak melding

 3. Als je rijen en pakketten ziet,weet je welke persoon aan de macht is in Sur.Rijen zijn een kenmerk van een regering met een bepaald signatuur.Raad eens welke.
  Het land is vanaf de onafhankelijkheid alleen maar achteruit gegaan.


  Maak melding

 4. Remy Polak goede aktie. Het wordt nu ook tijd voor jouw Remy om afscheid te nemen van deze belachelijke kostuums die jullie dragen. Een normaal blauw overhemd en zwarte pantalon zal beter staan. Deze tenue hoort bij de jaren 50,60.Het is tijd om mee te doen met het hier en nu.


  Maak melding

 5. Waarom zijn Surinamers zo gek op pakketten? In alle geledingen in Suriname kom je dit fenomeen tegen: schoolpakketten, pakketten voor de ouderen, pakketten uit Nederland, pakketten in het binnenland, kerstpakketten, feestpakketten en ga zo maar door.
  Ram sing heeft dus gelijk. Pakketten dienen om Surinamers om te kopen. Als je een Surinamer wilt omkopen doe je dat met een pakket. Moet ik onthouden.


  Maak melding

 6. Bouterse maakt iedereen blij met schoolpakketten in Surinamer.Die mensen worden zo omgekocht om voor de NDP te stemmen want ze weten niet beter.Het land is naar de kloten gegaan onder de leiding van deze dommen president die alleen zichzelf heeft verrijkt ten kosten van alles.Hij is een ramp voor het land.In het buitenland lachen ze ons uit als volk.Hoe kan je op zo een idioot stemmen om president van Suriname te zijn.Iemand die geen menselijk gevoel heeft.Ik schaam mij voor mijn eigen land.


  Maak melding

 7. De grote vraag is of alle ouders die het niet breed hebben maar geen NDP’ers zijn, wel in aanmerking komen voor zo een schoolpakket voor hun kind(eren).
  In het verleden werden namelijk alleen pakketten uitgereikt aan kinderen wiens ouders paars getooid waren.


  Maak melding

 8. @ John,

  Surinamers zitten graag voor een dubbeltje op de eerste rij, m.a.w. ze willen als het even kan alles gratis krijgen.
  Handen uit de mouwen steken, ho maar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.