Suriname op Algemene Vergadering Verenigde Naties

30
Suriname op Algemene Vergadering Verenigde Naties

De Surinaamse minister van Binnenlandse Zaken Yldiz Pollack-Beighle heeft gisteren namens Suriname de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties toegesproken. Suriname stond o.a. stil bij de verwoestende werking van natuurrampen en groeiende politieke conflicten.

Minister Yldiz Pollack-Beighle benadrukte dat een aantal conflicten in de wereld te maken heeft met het niet respecteren van soevereiniteit van naties. De minister gaf aan dat Suriname slechte ervaringen heeft met inmenging in interne aangelegenheden.

Hieronder de speech:


30 REACTIES

 1. Waardeloos gelul van een incompetente aunt jemima. Ze moest gaan vertellen hoe goed de president doet en dat door zijn economiese theorien en zijn schoonzoon boefdraad’s belijd binnenkort alle surinamers miljonairs zullen zijn net als de biljonairs van Zimbabwe.


  Maak melding

 2. Dat is toch lachen met deze dame: inmenging in interne aangelegenheden oftewel een veroordeelde drugscrimineel, een president die nergens welkom is, hoe komt dat toch?en als klap op de vuurpijl veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf voor allerlei moorden gepleegd tussen 1980 en einde binnenlandse oorlog. Ga zo door Suriname en het wordt alleen maar slechter en slechter in dat mooie land.


  Maak melding

 3. Deze minister praat bouterse taal…ze moet slijmen anders komt er een nieuwe buza minister. Je bent zo lelijk…je lijkt wel op een bosaap….klim de boom in potverdorie of ga naar het bos….want daar hoor je thuis


  Maak melding

 4. De Puinhopen Van 7 Jaar Desie Bouterse.

  Beste Sranang Mang.

  Wat die vrouw dr loop te mokken vind ik beschamend.
  Praat ze namens Suriname Of Namens Bouterse..

  Alles wat Deze vrouw dr loop te zeggen is bedacht van uit Leonsberg.. Onder het genot van verdovende middelen..

  Alleen als je ook zwaar onder invloed ben ga je haar kunnen begrijpen..

  Ik Ben Hartstikke benieuwd wat de BATAVIEREN Van de GERMAANSE Ras die op deze site aanwezig zijn.. Van Die minister vinden..


  Maak melding

 5. Mag ik een teiltje….

  Suriname heeft slechte ervaringen met buitenlandse inmenging?

  Suriname heeft geen last zeker van een misdadig corrupte regering die wordt geleid door een drugsdealer en moordenaar die zelf niet naar de USA kan komen omdat hij bang is dat hij in de boeien worden geslagen en zijn zoon Dino kan vergezellen.

  Wat een joker,


  Maak melding

 6. Ja, maar wat moet je anders zeggen daar? Je gaat daar toch ook niet opscheppen wat voor puinhoop je het hebt gemaakt in eigen land? Dan begin je maar over anderen.


  Maak melding

 7. Deze minister weet niet wat ze moet zeggen en daarom komt ze met deze onzin.Onze president maakt een zootje van het land en geeft het buitenland de schuld.Als je 1.3 miljard USD van het land leeggeroofd dan mag niemand iets erover zeggen.Het probleem van Suriname is dat onze president ongeschikt is om het land te besturen.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding

 8. De incompentente trut heeft zich behoorlijk belachelijk gemaakt met haar opmerkingen van slechte ervaringen betreffende buitenlandse inmenging in binnenlandse aangelegenheden, deze dame vergeet erbij te zeggen, dat Suriname zich gecommiteerd heeft aan verschillende Internationale verdragen, die te maken hebben met mensenrechtenschendingen en grondwetrechtenschendingen, en de zelfamnestiewet, was er zo eentje, die Internatonaal veroordeeld is door de Verenigde Naties en de OAS,en gaat deze dame op een VN conferentie, hoog van de toren blazen, om bij die moordenaar een wit voetje te halen, echt triest, ze had beter kunnen zwijgen, dat zou nog geloofwaardiger over gekomen zijn.


  Maak melding

 9. Deze secreet is rijp voor het gesticht. Ze predikt de paarse evangelie zonder blikken of blozen. Hoe ziek ben je dan wel niet.

  Een teiltje is niet genoeg. Eerder een wedstrijdbad. Zum kotsen


  Maak melding

 10. Minister Pollack-Beighle heeft gelijk, baya !

  Er zijn PAARSE Marsmannetjes in Sranan geland en zij hebben zich gemengd in onze binnenlandse aangelegen-heden !

  Deze dwaze Paarse marsmannetjes hebben al ons Geld, al ons Goud en al onze Deviezen laten VERDAMPEN !

  Daarna hebben deze PAARSE marsmannetjes, toen de kas leeg was, ook nog RUIM DRIE MILJARD ONGEDEKTE SRD-bankbiljetten gedrukt en uitgegeven !

  EINDSTAND : SRANAN IS FAILLIET !

  PS : DENG PAARSE MARSMANNETJES OGRI YERE !!!!!


  Maak melding

 11. Dit stomme wijf, heeft zich laten misbruiken, door allerlei rotzooi te verkondigen, netals Arme Ali, toendertijd vice president, om die omstreden amnestiewet te tekenen, ze zijn beiden slachtoffers, die in een web zijn terecht gekomen, waarvan ze zelf de gevolgen niet kunnen overzien, en als trouwe volgelingen, orders uitvoeren, die in belang zijn van die moordenaar, en er zelf ook beter van worden, om hun positie veilig te stellen.


  Maak melding

 12. Citaat: De minister gaf aan dat Suriname slechte ervaringen heeft met inmenging in interne aangelegenheden.

  Waarom sprak ze niet over mensenrechten schendingen in Suriname?

  Overigens heeft ze een rare naam? Yldiz Pollack-Beighle
  Wie noemt haar dochter Yldiz Beighle?
  Ze moet endoscopisch onderzocht worden !!!!


  Maak melding

 13. Heel goed dat SWITI Sranan dit naar voren heeft gebracht.De westerse landen willen zich met alles en iedereen bemoeien en jij mag nooit iets negatiefs zeggen over deze idioten.Ik heb het vaker gezegt en zal het blijven zeggen de meeste Sranamans waar zij zich ook ter wereld bevinden zijn niet op de hoogte wat er daad werkelijk gebeurt in de wereld.Ze hoeven alleen maar naar de landen te kijken waar ze onder de indruk van zijn bv VS.Nederland,Duitsland,Frankrijk enz enz.De EU is niet hetgene waarvoor jullie het houden.Volgen jullie aub de discussie over de verschillende zaken waarmee deze logge organisatie te maken heeft.Er zijn zat voorbeelden.De VS wordt door DIK Trump in 2 verdeeld.WATCH and LEARN.De machtshebbers bepalen wat er gebeurt in een land en niet de oppositie.


  Maak melding

 14. Ik heb het vaker gezegt en zal het blijven zeggen de meeste Sranamans waar zij zich ook ter wereld bevinden zijn niet op de hoogte wat er daad werkelijk gebeurt in de wereld.

  Je doet een uitspraak over Sranaman(g)s. (De toevoeging waar ook ter wereld voegt overigens niets toe).
  Plaats je jezelf boven de meeste Sranaman(g)s?
  Maar geldt dat ook niet voor Nederlanders, Zweden, Russen enz.
  Volgens mij geldt:
  hoe meer je weet, hoe meer je er achter komt dat je weinig weet


  Maak melding

 15. Srananmans, slaap lekker verder, het Nat Leugeninstituut en mw Beighle hebben verklaard dat Het Failissement van Sranan is veroorzaakt door BUITENLANDSE INMENGING !

  NA Buitenlander kong njang alla un monnie nanga alla un reserves ! (plus alla un valuta !)

  Na Buitenlander kong druk 3 MILJARD ongedekte SRD-bankbiljet ! A NO PAARSE VLOEK YERE !

  SANG UN WANNI MORO ?????????????

  PS : Buitenlandse interventie heeft massamoorden in Sranan gepleegd !

  Buitenlandse interventie is oorzaak van de openlijke politieke corruptie in Sranan, het roven en stelen van staatseigendommen en -goederen gaat gewoon door !

  MORO PAARSE HEBI O DORO, DOOR BUITENLANDSE INMENGING !


  Maak melding

 16. Holland hoefde jullie allang niet meer, het is te gek voor woorden dat corruptie en zelf verrijking als normaal beschouwd woord, het is in de EU ook niet vlekkeloos, maar er zijn geen lijder die moorden op hun geweten hebben.
  Word er corruptie of anders geconstateerd dan worden zij op hun vingers getikt en uit hun ambt gezet.
  Buitelandse inmenging waar haal je de arrogantie van dan.


  Maak melding

 17. ik ga binnen kort een 20 tal onschuldige mensen gewoon dood schieten op de vlucht,,

  in het kader van de waarheid bevindingen moeten zij mij ook niet opsluiten,, maar in bescherming net als de grote moordenaar..

  en zal mevrouw beighle vragen om bescherming voor altijd..


  Maak melding

 18. Mensenrechten zijn internationaal en staan hoger/sterker dan de grondwet van een land.

  de grondwet is hoger dan een gewijzigde amnestiewet van 2012. Voor moord (8 december 1982 moorden) geldt volgens de grondwet geen amnestiewet. Internationale mensenrechten zijn hoger/sterker dan een grondwet en hier is de gewijzigde amnestiewet 2012 ook niet van toepassing voor. Wetboek van strafrecht. Niemand kan in een democratische rechtsstaat een andere vermoorden en vrij blijven rondlopen.

  Een strafzaak die bij de rechtbank/krijgsraad is, kan niet door de gewijzigde amnestiewet van 2012 gestopt worden.

  Spreken is zilver en zwijgen is goud, vooral als iemand/vertegenwoordiger van een land de gelegenheid krijgt om bij VN de gelegenheid krijgt om te praten, moet wel wel weten wat men zegt en waar men zich bevindt. Het is geen bacovenwinkel.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 19. deze mevrouw beighle is in dienst van de staat s m e en niet van een gelegenheid moordenaar die ook nog opperhoofd of te wel a no mie prediker is..

  ze moet duidelijk beseffen, dat zij voor het land de staat s m e opkomt en niet niet voor een moordenaar die ook nog veroordeeld is voor 11 jaren in Nederland voor drugs dealer en nog eens 20 jaren door de s m e se rechter is beoordeeld als zijnde hoofd verdachte moordenaar in s m e..

  zij had allang moet aftreden als mi-ni-ster bedanken en de eer aan zich zelf houden, maar wie heeft nog zelf respect in sm e.


  Maak melding

 20. Niemand in de zaal die geintereseerd is.Geloof me.Ze weten alles over bouta ,zijn amnestie en zijn strafeis van 20 jaar.Ze moet zich schamen om de enige te zijn daar om een criminele lijder met amnestie nog erbij , te vertegenwoordigen.


  Maak melding

 21. Mevr BEIGHLE denkt dat de VN-functionarissen en de vertegenwoordigers van de overige landen “dom” of “gestoord” zijn !

  Iedereen op de wereld weet dat de 8 dec Massamoord niet tijdens een oorlog of gewapend conflict zijn gepleegd !

  Het gaat om CIVIELE personen, ongewapende en onschul-dige staatsburgers die door de Sranan legerbende zijn Gemarteld en daarna in koelen bloede zijn VERMOORD !

  De Moiwana-moorden zijn gepleegd door dezelfde Sranan legerbende, tijdens een gewapend conflict. Echter de dorpelingen waren Ongewapend en zijn tijdens een wraakactie van de Sranan legerbende, doorzeefd met kogels !

  Mevrouw Beighle introduceert net als de rest van de Paarse moord-goed-praters de term “Slachtoffer van Politiek Geweld”, als minister zou deze mevrouw moeten weten,dat de Grondwet noch onze Sranan Strafwetten, deze term kennen of gebruiken.

  Het op deze wijze opzettelijk doden van burgers is gewoon MOORD in ons strafrecht!

  Mevrouw Beighle heeft ook geen kennis van onze rechtsstaat : ieder die in ons land daar strafrechtelijke misdrijven pleegt wordt door de Onafhankelijke Sranan Rechterlijke Macht berecht !

  Sranan heeft geen Buitenlandse bemoeienis/interventie nodig van een buitenlandse huurling van de hoofdverdachte DDB, zoals meneer HIRA, die onze rechtsgang en rechtsstaat komt saboteren !

  PS : Mevrouw Beighle blijkt ook de Mensenrechten en de Mensenrechtenverdragen niet te kennen ! Er wordt in de gehele wereld geen amnestie meer verleend voor ernstige mensenrechtenschendingen, zoals de standrechtelijke executies, de moorden van 8 december !

  Vele amnestiewetten in andere landen zijn daar door de rechters VERNIETIGD/Ongeldig verklaard !

  Volgens de PAARSE redenering van mevrouw Beighle zou elke Srananman MOORDEN kunnen plegen en vervolgens roepen dat het om “Slachtoffers van Politiek Geweld” gaat, waarna de regering/DNA hem amnestie verleent !

  Paars blijkt voorstander te zijn van straffeloos MOORDEN ! Moordenaars hoeven geen bestraffing volgens de Paarse doctrine, als je maar roept dat het gaat om Politiek Geweld !


  Maak melding

 22. Deze “vertegenwoordiger”van Suriname weet het land weer goed op de kaart te zetten. Schoppen tegen huisjes die je hard nodig heb om te overleven. Wat ze niet besef is dat ze dus ook tegen China schopt met de opmerking inmenging. Is het voor China dat deze regering regelmatig buitenlandse politiek van China onderschrijft om maar niet te bijten in de hand die je voedt.
  De rest is gewoon Mugabe retoriek en we weten allemaal waar dat toe geleid heeft in Zimbabwe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.