donderdag, november 30, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentSpain Break: Indoor Festival in Lloret de Mar(Spanje)

Spain Break: Indoor Festival in Lloret de Mar(Spanje)

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het is bijna oktober en dat betekent tijd voor Spain Break! Van 15 t/m 21 oktober organiseert Disco Tropics in Lloret de Mar(Spanje) een 7-daags Indoor Festival met Nederlandse toppers zoals Jonna Fraser, Boef, Sevn Alias, Ronnie Flex, DYNA, Freddy Moreira, Gio en vele anderen. Een weekpas voor dit festival kost normaal 70 euro, maar is nu verkrijgbaar voor slechts 49 euro!

Met deze exclusieve clubkaart heb je 7 dagen gratis entree met 7 gratis drankjes aan de deur. Deze speciale aanbieding is alleen te vinden op de Disco Tropics website! Twijfel niet en koop je weekpas nu via www.discotropics.com.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES