wo 21 feb 2018 21:53
post thumbnail

Spain Break: Indoor Festival in Lloret de Mar(Spanje)

0

Het is bijna oktober en dat betekent tijd voor Spain Break! Van 15 t/m 21 oktober organiseert Disco Tropics in Lloret de Mar(Spanje) een 7-daags Indoor Festival met Nederlandse toppers zoals Jonna Fraser, Boef, Sevn Alias, Ronnie Flex, DYNA, Freddy Moreira, Gio en vele anderen. Een weekpas voor dit festival kost normaal 70 euro, maar is nu verkrijgbaar voor slechts 49 euro!

Met deze exclusieve clubkaart heb je 7 dagen gratis entree met 7 gratis drankjes aan de deur. Deze speciale aanbieding is alleen te vinden op de Disco Tropics website! Twijfel niet en koop je weekpas nu via www.discotropics.com.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com