Herdenkingswedstrijd John Wijdenbosch-United vs RTL7 Sterrenteam

0

Vanmiddag, zaterdag 23 september, zal er ter nagedachtenis van John Wijdenbosch, zijn vrouw Khadija en dochtertje Lujain, een herdenkingswedstrijd plaatsvinden bij Hercules Zaandam. Het familie-voetbalteam, waar John elk jaar bij aanwezig was tijdens hun vaste hemelvaartsdag-toernooi, zal het onder de naam John Wijdenbosch-United opnemen tegen het RTL 7 Sterrenteam.

De in Suriname geboren acteur kwam op 28 mei 2017 samen met zijn vrouw en dochter bij een ongeval op de autosnelweg A6 bij Lelystad om het leven, nadat hij met zijn auto in het water was beland. Het gezin werd begraven op de Islamitische begraafplaats van De Nieuwe Ooster.

De deuren van het complex zijn al om 17:00 uur geopend en de wedstrijd zal om 18:00 uur beginnen. Alle familieden, goede vrienden, collega’s, ex-collega’s, kennissen enz. zijn van harte welkom!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.