Nieuw cursusjaar ambtenarenopleidingen

5

Ruim 350 ambtenaren hebben zich aangemeld voor het nieuw cursusjaar van de ambtenarenopleidingen die via het ministerie van Binnenlandse Zaken in Suriname worden verzorgd. De afdeling Vorming en Opleiding (V&O), die belast is met de algemene opleiding van ambtenaren, heeft in de week van 11 tot en met 15 september inschrijvingen gehouden.

Het aantal ambtenaren dat zich heeft aangediend is beduidend lager, laat het ministerie weten. Daarom is besloten de inschrijvingen te heropenen. Belangstellenden kunnen zich op vrijdag 22 september alsnog te laten registreren.


5 REACTIES

 1. Men werkt als ambtenaar, maar met wat voor opleiding, alleen lagere school? Wat ik heb begrepen zijn er ruim 40.000 ambtenaren pfff een stad als Rotterdam, met meer inwoners als in Suriname, heeft er ongeveer 10.000 inclusief vele uitzendkrachten, hoe is het mogelijk, ja alleen in het mooie Suriname is dat mogelijk?


  Maak melding

 2. Ik geef ze het voordeel van twijfel hopelijk verrichten ze de werkzaamheden niet van 7 even of melden zich langdurig ziek of zitten in het buitenland op kosten van het volk. Takkie sma torie of achterover leunen op hun stoel.Hopelijk hoef de bevolking geen dagen of maanden te wachten op hun nodige papieren of tjoekoes geven om.iets direct gedaan te krijgen met hun afvallige lage oplichters streken.


  Maak melding

 3. Haco
  Haco
  Uit het dagblad Trouw

  Bedrijven uit India en Maleisië hebben ook al belangstelling voor het Surinaamse oerwoud.
  China Zhong Heng Tai Investment lijkt inderdaad zijn slag te hebben geslagen. De kassa rinkelt straks tweemaal: eerst door het gekapte hardhout te exporteren naar China, vervolgens door de opbrengsten daarvan te herinvesteren in de exploitatie van een palmolieplantage. Hierover onderhandelde het bedrijf vanaf 2002 met opeenvolgende Surinaamse regeringen. Een eerste overeenkomst uit 2004, toen nog gesloten met de regering-Venetiaan, werd op de lange baan geschoven na maandenlange maatschappelijke ophef over de voorgenomen houtkapactiviteiten. Volgens talloze critici was het de Chinezen er vooral om te doen snel geld te verdienen met de verkoop van het gekapte hout, en waren er te weinig garanties dat er daarna daadwerkelijk een palmolieplantage zou verrijzen.
  Uit verkoop suriname, het geld is op, kunnen nergens meer geld lenen bouta je bent je eigen graf aan het graven, en wie gaat het geld verdienen, Bouta je bent een eigenwijze

  Neem dit mee in de opleiding


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.