Telesur cheque voor hulp Sint Maarten en Suriname

5

Een vertegenwoordiger van het staatstelecommunicatiebedrijf Telesur(r) heeft dinsdag een cheque ter waarde van SRD 30.000 overhandigd aan vertegenwoordigers van het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing(NCCR) in Suriname. Het geld is bedoeld als bijdrage aan de hulpverlening als gevolg van natuurgeweld in Suriname en op Sint Maarten.

Om een extra bijdrage te leveren heeft Telesur het SMS-servicenummer 1919 geactiveerd zodat burgers via sms’jes kunnen doneren. Elke sms-bericht naar dit nummer levert het NCCR SRD 2 op.

Op de foto de symbolische cheque die Telesur heeft overhandigd aan NCCR. V.l.n.r Kapitein Marcel Veldbloem, Dulci Duurham, Pertabbaan Bhageloe en Jennis Asraf, manager Corporate Communication (Telesur)


5 REACTIES

 1. Telesur speelt voor Sinterklaas terwijl ze zelf geen cent te makken hebben. Eind 2016 had de regering 98 miljoen dollar bij de Chinese Exim Bank geleend die bestemd was om de netwerk en apparatuur van Telesur te upgraden. Betreffende lening kende een looptijd van 20 jaar.

  Met andere woorden je lost dus af voor oude apparatuur. Dit heet toch geen vooruitgang. 5G netwerk om maar iets te noemen is binnen 5 jaar operationeel. Moet men dan weer lenen ? Ziek beleid…. Sterker nog in 2019 gaat de Nederlandse regering frequentie veilen voor de 5G netwerk.

  Suriname welterusten …..


  Maak melding

 2. Toe maar. Het astronomisch bedrag van 30.000 SDR aan Sint Maarten geschoten. Nu maar hopen dat zij dit bedrag niet in 1 keer uitgeven. Gelukkig laat Nederland (ja ja alweer Nederland !) zien hoe het wel moet. Maar liefst 8 miljoen euro opgehaald voor Sint Maarten terwijl het volk zich nog steeds gediscrimineerd voelt.


  Maak melding

 3. @ Piroti: Men heeft in Nederland 13,3 miljoen euro opgehaald voor Sint Maarten. Overigens, men moet niet teveel kijken naar de grootte van het bedrag maar naar het gebaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.