Bryan B special guest op Studiname Reunion Party

1

Op zaterdag 30 september vindt de Studiname Reunion Party plaats in de Sir Winston Club te Rijswijk. Special guest die avond is de bekende zanger Bryan B, artiestennaam voor Bryan Bijlhout! Ook de populaire allround formatie 2-Remember is van de partij en brengt ons samen met DJ Meo Mania de hele nacht terug naar onze studententijd!

Bijlhout is in Suriname geboren en is daar zijn zangcarrière gestart. Hij is een van de weinige zangers die een publiek kan bespelen alleen door er te zijn. Bryan B. raakt met zijn schitterende ballads de gevoelige snaar die kippenvel veroorzaakt, maar triggert tegelijkertijd elk publiek met zijn geweldige powermedleys uit de seventies!

Studiname was in de jaren 80, 90 en 00 een bekende Surinaamse studentenvereniging in Nederland, met name bekend om haar feesten. De Studiname Reunion Party start om 23.00u en duurt tot 04.00u. Kijk voor alle informatie op www.studiname.org.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.