Justitie Nederland vraagt Suriname uitlevering arrestant

19
politie in Suriname

PARAMARIBO, 20 sep – Justitie in Nederland heeft om uitlevering gevraagd van een in Suriname gearresteerde man. Dit meldt de Ware Tijd. De zes en twintig jarige wordt ervan verdacht iemand te hebben doodgeschoten in Rotterdam. Hij wist kort na de betreffende schietpartij de wijk te nemen naar Suriname. De man zit voorlopig nog veilig en wel achter politietralies in Suriname.

Het is niet duidelijk waarom de man is aangehouden, dus ook niet of het op verzoek geschiedde van de Nederlandse justitie. Vorig jaar wist een Nederlander aan de justitie in Suriname te ontsnappen. Volgens de politie kreeg de door Nederland gezochte hulp van personeel. Dat was kort voor zijn uitlevering. De man die nu in Suriname vastzit, was vermoedelijk betrokken bij een schietpartij in oktober 2015.

De vier en vijftig jarige Zoran Medak werd toen dood geschoten bij de woning van zijn zus. Een vriend van de zus ontving drie mogelijke kopers van drugs. Zoran was er om de zus te helpen met binnenwerk. De deal tussen de heren ging op gegeven moment verkeerd. Zoran Medak schoot te hulp en werd dodelijk geraakt. Volgens de politie had hij niets te maken met de deal.

- Advertentie -

19 REACTIES

 1. Stuur hem weg.We hebben er genoeg van ze in Sur.Ook in de regering zitten er wat die weg moeten met de pres aan het hoofd als de grootste.

 2. “De man zit voorlopig nog veilig en wel achter politietralies in Suriname.”

  Dit is natuurlijk niet waar. Kan ontsnappen wanneer die wil of als die genoegbetaald is zijn celdeur pltsling niet op slot.

 3. ddb is door de rechtbank in Nederland voor 11 jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens drugstransport naar Nederland.

  Laat Nederland daar als eerste mee beginnen als het om uitlevering aan Nederland gaat. De rest zal dan heel gemakkelijk en snel volgen.

  Recht En Waarheid maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

 4. Laat Nederland die man daar laten, misschien tegen betaling kan hij bepaalde mensen nog koud maken !
  Zo ruimt het lekker op, weg met dat gespuis.
  Nederland had liever uitlevering van iemand anders moeten vragen ; maar…… dat kan niet, hij is momenteel onschendbaar.

  sari tori

  Jacko

 5. Als deze vent niet wordt uitgeleverd is het belangrijk dat zijn gegevens bekend worden gemaakt, dit omdat er al teveel criminaliteit in Suriname is.

  Dit zeg ook iets over zijn familie, omdat ik mijn familie NIET gaat beschermen voor zulke misdrijven.

 6. Zet zijn foto in de krant en op bilboard in alle straten. TV want wat er in Nederland heeft plaatsgevonden kan hij ook in Suriname doen met onze familie.

 7. Als nederlandse belastingbetaler zit ik niet te wachten op suriname en haar pinacolada maffia. Niks terugkeer naar koningrijk. Suriname is een bodemloze put.

 8. @Koos

  Ik vraag me werkelijk af waarom je elke dag hier commentaar loopt te leveren terwijl je niets bijdraagt aan Suriname. Je bent een Nederlandse belastingbetaler zeg je. Ga dan op Nederlandse forums zitten klagen.

 9. Paul

  @Koos

  Ik vraag me werkelijk af waarom je elke dag hier commentaar loopt te leveren terwijl je niets bijdraagt aan Suriname. Je bent een Nederlandse belastingbetaler zeg je. Ga dan op Nederlandse forums zitten klagen.

  =========================================

  Beste Paul ik draag genoeg genoeg bij aan Suriname. Vele gezinnen zijn blij dat zij een baan hebben. Anno 2017 is dat een zege in Suriname.

 10. Als je de kop van het artikel leest dan zou je denken dat deze man een eerlijk proces krijgt.Volgens mij is hij onschuldig tot het tegendeel bewezen is.Heel wat Sranamans doen alsof alles in taata kondre alles goed is geregeld .Helaas is dit niet zo.Kijk naar het geval Camiel Eurlings.( en deze taatas staan te springen dat wij Sranamans moeten vervolgen)Ook wordt er vaak tekeer gegaan tegen de prijs verhoging in SWITI Sranan.Wel ik heb nieuws voor jullie.De Nederlandse regering wil binnenkort de accijns van bepaalde producten in de winkels verhogen van 6 naar 8%.Als het aan Nederland en zijn zogenaamde coalitie ligt sluiten alle derde wereld landen hun mensen op.En zelf worden hun mensen de haand boven het hoofd gehouden.Same shit in de VS.

 11. @ Mundo. Bouterse houdt op negen en twintig september de presidentiële jaarrede. De verwachting is dat nog meer bezuinigingen en extra inkomsten voor de overheid de boventoon voeren. Het verschil is dat in Ned de prijzen betaalbaar zijn voor iedereen en er zijn voedselbanken voor de gene die het niet kunnen betalen. Laten wij afwachten wat voor verrassing Bouterse a.s negen en twintig september heeft voor de Surinamers.

 12. Het stikt in Nederland van de criminelen. Het land is een verzamelplaats van criminelen. Het Internationaal Gerechtshof te Den Haag laat jan en alleman oppakken en in de Haagse gevangenissen rotten. Ze zijn blijkbaar dol op de gezelschap van criminelen in Holland.

 13. Steenhard de Waarheid@
  Het ziet al zwart van de mensen in de Nederlandse bajessen
  En dat is steenhard de waarheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.