Ghabiang Boys viert 25 jarig bestaan ook in Suriname

0
Ghabiang Boys viert 25 jarig bestaan ook in Suriname

De populaire Surinaams-Nederlandse kasekoband Ghabiang Boys gaat haar 25 jarig bestaan ook met de fans in Suriname vieren. Dit onthult bandleider tevens basgitarist Marlon Jhon Vrede. “Het feest werd vorig jaar in Nederland Almere gevierd en nu is Suriname aan de beurt. De show is gepland voor 26 december in het Flamboyant Park. Het wordt een XXL party. Met oude en nieuwe nummers.”

Ghabiangboys met als voorzangers Marchano, Clemens, Giovani, Rene en Pry is niet alleen de favoriete band van de meeste Surinamers in Nederland , maar staat ook bekend als de band met de meeste zelf geschreven en geproduceerde hits. ‘May Day May Day’, ‘Mike Mi Tekie Soema Mi Wani’, ‘Ghabiangboys De Dja’, ‘Zoals jij is er geen 1’ en ‘Geef mij een laatste kans’ zijn enkele van ze.

“25 jaar voor ons is niet zomaar. Om een band zolang staande te houden met alle turbulentie, is niet makelijk. Het succes hebben we ook mede te danken aan onze fans in Su”, benadrukt Vrede.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.