vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentComponist Erik Refos brengt bijzonder muziekproject uit

Componist Erik Refos brengt bijzonder muziekproject uit

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende componist Erik Refos uit Suriname is bezig met een bijzonder muziekproject ‘Tyar’ Na Lobi’. Een serie van acht nieuwe Surinaamse popliedjes verpakt in een fotoboek. Refos heeft als componist aan vier Suripop festivals meegedaan en is altijd in de top drie geëindigd (twee keer op de eerste plaats).

Het gaat volgens de componist wel een beetje traag met de voorbereidingen. Vanwege de slechte economische situatie in het land zijn de opname-en layoutkosten heel hoog. Om het toch mogelijk te maken heeft hij hulp gevraagd via Facebook.

Refos denkt eraan om ‘Tjar Na Lobi’ volgend jaar te lanceren. Er zullen verschillende zangers en zangeressen meewerken aan het project. Om meer bekendheid voor het project te krijgen, wil hij op het komende Suripop festival (augustus 2018) een goede beurt maken met een song.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES