President Bouterse weer aan de slag na Cuba-trip

53
Bouterse, blijkt bevriend te zijn met een Nederlandse crimineel

PARAMARIBO, 18 sep – President Desiré Bouterse is terug in Suriname na enkele weken doorgebracht te hebben op Cuba. Het staatshoofd is zondagavond aangekomen op de internationale luchthaven te Zanderij. Bouterse vloog mee terug met een charter van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM. Het toestel had goederen gedropt op Cuba.

Het betreft humanitaire hulp van Suriname aan het eiland van de Castro’s. Volgens de Times of Suriname gaat het om ongeveer negen ton aan goederen. Die zijn bestemd voor de slachtoffers van het recente natuurgeweld. Het betreft onder meer spijsolie, drinkwater, melk en matrassen. Over het soort goederen dat is verstuurd, is vooraf overleg gepleegd met de Cubaanse autoriteiten.

Bouterse zal de politieke draad weer oppakken na zijn medische checkup in Havanna. Volgens de Times staat onder meer politiek overleg op de agenda. Het overleg gaat voornamelijk over het beleid voor de komende maanden. Bouterse houdt op negen en twintig september de presidentiële jaarrede. De verwachting is dat nog meer bezuinigingen en extra inkomsten voor de overheid de boventoon voeren.


53 REACTIES

 1. Hij stuurt zijn minister van buitenlandse zaken naar de VN om zijn aanstaande veroordeling ter discussie te brengen. Het beste is dat hij zelf daar aanwezig moet zijn, dat kunnen ze wel aan hem zien of het een welgemeende poging is om vrij gepleit te worden.


  Maak melding

 2. De vloek van SU is terug. Dat betekent meer ellende. Hij heeft zich laten bijscholen met de barbaarse doctrine van Castro en Maduro.
  Jammer dat Irma hem niet heeft weggeblazen


  Maak melding

 3. Wat een slecht nieuws voor vele Suri’s.Eerst was hij er voor een check up en nu blijkt dat hij een operatie heeft ondergaan.Velen vragen zich waarom hij niet in zijn narcose is gebleven.Nu bestaat er met zijn terug keer alweer gevaar voor hun SRD.


  Maak melding

 4. Jammer dat hij terug is,In Godsnaam ,hij gaat door met het verder vernielen van ons land. Hier kampen de ziekenhuizen met geld en alles maar voor de cubanen doet bouta alles. Hij steelt zelfs het voedsel van de hongerige surinamers en schenkt het aan de cubanen en wij zijn even skeer als Cuba.
  Lamme leidt de blinde.


  Maak melding

 5. was go! lieve mensen volgt de couplet van de dag
  Bouterse dit, Bouta dat, Baas zo, moordenaar enz. ik zou graag willen weten hoe ver deze zullen komen met hun gezang? als wij nagaan dat deze al langer 30 lange jaren bezig zijn en nog steeds niet rust kunnen komen! ik zou zeggen President draagt je functie over aan Santokhi en Valies de twee profetische babbelaars en meldt je aan op Santo Boma.
  blijven jullie maar uitkijken want hij gaat zich zeker op Boma aanmelden. Bouta in Boma. Suriname met de duo Santokhi en Valies wordt een welvarend land.


  Maak melding

 6. President verspreekt zich.

  www voor voegen
  .youtube.com/watch?v=UPWiwmT0c1Y&feature=youtu.be

  de president spreekt in dit NII filmpje over ” opereren, uitzieken, weer op temperatuur komen en weer aan de slag”

  Checkup was vrij zeker een belangrijkere ingreep dan men wil doen geloven.


  Maak melding

 7. Boe Boe is terug van his Cuba journey/bon voyage. his facie look dat cuba da tra! tekkel a ondro bere, no kakaa, me taigie! A no Orkaan Irma wan play borko Bana nanga ondro bere maar ook/toe nanga bak/track/side. A nierie (his)tory a lookoe po(o)r play!

  Voor De Kerst Is Die Weg!


  Maak melding

 8. Had Bouterse het liefst in een kist terug zien komen. Wat bedoelt men met Bouterse weer aan de slag ? Heeft de man al niet genoeg ellende veroorzaakt. Zijn roversbende hebben het land tot het bot uitgekleed. Ach man ieder ander land hadden ze hem gefileerd maar niet in Suriname. Het volk is apathisch en zelf s voor een bordje bruine bonnen verkopen ze hun ziel en zaligheid. De eerste 25 jaar komt het niet meer goed.


  Maak melding

 9. Het is de kans van het leven geweest om deze incompetente ndp regering naar huis te sturen,vervroegde verkiezingen te houden zonder de naam bouterse op het lijst en een bevel van aanhouding en voorgeleiding van de wanted crimineel bouta uit te vaardigen.Vervolgens zou geen enkele vlucht uit Cuba toestemming worden verleend om op ons vliegveld met bouta erin ,te landen,
  Het spijt mij ten zeerste maar ik moet het zeggen…de surinamers zijn het domste volk die een land hebben kan.


  Maak melding

 10. Hey runderen,
  Suriname is blij dat Bouta terug is ja.
  Heel erg blij.
  Jullie mogen net als jullie overzeese collega’s vertrekken.
  Wij, dus de meerderheid v h electoraat, houden van hem en van ons land.
  Daarom is hij, Bouta, onze president.
  God is met hem, ja Bouta, dus met Suriname.
  Jullie hebben God niet dus woont de liefde niet in jullie.
  Wij hebben soso lobi dus n heleboel van God.
  Haatzaaiers willen wij niet in onze Republiek, dus mogen jullie opkrassen naar n haatzaaiers koninkrijk.
  Ondertussen zijn win in alle liefde bezig met ons, ja ons, land.
  Lang leve de Republiek Suriname, lang leve Bouta, onze volks President.
  Mvg
  Boy

  PS
  Gaan jullie God zoeken, stelletje zwartkijkers, losers, hypocrieten, judassen, landverraders, liedfdelozen en vijanden van onze mooie vreedzame gezellige groeiende potentievolle Republiek Suriname.
  Soso lobi toegewenst…


  Maak melding

 11. Hij had toch ook even langs Sint Maarten kunnen vliegen om gestrande landgenoten op te halen. Nu moet er weer een leeg vliegtuig naartoe om dit te doen. Dit is echt verspilling van de hoogste order. éénmaal op sint Maarten had hij ook even een goed gesprek kunnen hebben met de locale gezagsdragers en het corps mariniers zoals een goed staatsman dat behoort te doen.
  Wat zou nu de reden zijn dat dit fictie is en geen waarheid?…


  Maak melding

 12. Inderdaad is hij een vloek voor Suriname, ons prachtig land. Maar laten wij niet vergeten dat er door surinamers op hem is gestemd. Waar zijn al die trouwe kiezers van hem nu met hun grote mond?In de goot en Bouterse lacht zich rot. Wat je oogst zul je zaaien.


  Maak melding

 13. @ RoBg, Ray,Koos,Jojo e.a,

  Er is soms ook wat positiefs over Surinamers die wereldburgers zijn te vermelden !
  Las over een Surinamer , een top- wetenschapper in de technische wetenschappers.
  Een aanrader om zijn publicaties te lezen voor/door:
  Docenten/studenten techn.falculteit ADEK;
  Staatsolie Directie; Arbeidsinspectie Arbeid; Leger en Politie,Grote chemische bedrijven in Suriname.
  De docenten van LYCO-1 in de 80-tiger jaren mogen trots zijn dat zij hebben bijgedragen aan de vorming van deze wetenschapper, die ik persoonlijk ken !

  Zie: Seminar on Dust Explotion via google site.
  Ook top publicaties via Google zoek: a e dahoe.
  Ook op face-book te vinden .

  Het gaat om Dr.ir.A.E.Dahoe, een Surinaamse top wetenschapper !.


  Maak melding

 14. geloof je het of niet..

  Irma is terug in s me met of zonder orkaan, die de staat het land s me verder zal vernietigen..

  het was even rustig mensen kregen het geloof, dart het beter zou worden, maar nu de ellende terug is, gaat het weer berg afwaards..

  we zullen het hiermee moeten doen, tot dat fedie hem letterlijk komt halen..


  Maak melding

 15. Héé, de President is terug. Het spel der poppenkast kan weer beginnen. Kijken wie er allemaal tussen oktober en december van dit jaar naar de filistijnen geholpen zal worden.


  Maak melding

 16. Niemand praat over de jonge patiënt die ook met ddb en appendix naar Cuba mee moest.

  Ik ben benieuwd , heeft dat arme jongetje het overleefd en is hij weer in Suriname aangekomen en hoe? Aansterken, enz.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 17. Suriname financieel uit de slob te trekken hebben wij meer belastingen nodig,
  1- Milieu belastingen
  Surinamers gooien onbewust/ bewust veel troep op straat.
  2- Waterschapsbelastingen, het loodsen van vervuild huishoudelijke water belasten.
  3- Wegenbelastingen wegen/straatverlichtingen en onderhoud hiervan dienen betaald te worden, de staat hoeft hiervoor niet op te draaien, u rijdt of u rijdt niet is de stelling.
  4-Onroerendezaakbelastingen, waarde ligging van de woning en taxatie en indexatie bepalen de hoogte van deze belastingen.

  Met vriendelijke groet,
  Rakram


  Maak melding

 18. Meneer bouterse is terug,hij gaat zaken weer oppakken die echt nodig zijn..zoals is benzine prijs,BTW, motorrijtuigenbelasting, onroerendgoedbelasting.millieu, toeristenbelasting, wisselplicht..enz er zit nog veel subsidie gedoe moet sneltempo afbouwen en niet vergeten vermogensbelasting


  Maak melding

 19. Voor vertrek naar Cuba vertelde … de Drugsveroordeelde Moordenaar … Desiré Delano Bouterse … dat ondanks beweringen van boze tongen …. ondanks geruchten … hij .. DMDDB … kern gezond was. Zijn bezoek aan Cuba was voor een grondige medische checkup … en met gezin een weekje vakantie.

  Nu blijkt DMDDB geopereerd te zijn … ik hoop dat de Cubaanse doktoren zijn … MISDADIGE IN’BORST … heeft verwijderd. De tijd zal het wel leren !!!!!


  Maak melding

 20. @ Sjaamie
  meneer Bouterse … de Drugsveroordeelde Moordenaar … gaat niets weer oppakken. Hij heeft het zakelijk verstand van een scorpioen. Straks bij de jaarrede gaat hij voorlezen wat anderen { dommies} voor hem hebben neergepent en weg is DMDDB… het parlement als moppie dagoes achterlatend.


  Maak melding

 21. @ Boy
  je kunt nauwelijks je linker van je rechterhand scheiden … want de onzin die je uitkraamt komt alleen maar uit de koker van een onnozele …….. !

  Niet de meerderheid van het Electoraat heeft de Drugsveroordeelde Moordenaar Desiré Delano Bouterse aan de macht geholpen.

  De meerderheid van de KIEZERS die naar de stembus zijn gegaan hebben jammergenoeg de Nationale Dieven Partij aan de macht geholpen.

  Ruim 80.000 kiezers zijn niet gaan stemmen … reken je die ook tot het kamp van de Nationale Dieven Partij ???????

  Rund @ Boy … je hebt inderdaad het verstand van een RUND !!!! Joe dong no ….. !!!!!!!


  Maak melding

 22. Opmerkelijk was het aan misdaden onder zijn oerdomme aanhangers tijdens zijn verblijf op dictatoriaal Cuba. nu baas er weer is zullen de misdaden weer toenemen.


  Maak melding

 23. Opmerkelijk minder was het aan misdaden onder zijn oerdomme aanhangers tijdens zijn verblijf op dictatoriaal Cuba. N hun baas er weer is zullen de misdaden weer toenemen.


  Maak melding

 24. Bouta eigen volk eerst. Kijk naar onze kindertehuizen de bedden,matrassen,hoofdkussens moeten nodig vervangen worden. Speel geen Sinterklaas over de grens om in een goed blaadje komen te staan. De Cubanen lachen je uit Desi terwijl je eigen volk geen brood op de plank heeft loop je de goed heilig man te spelen. Schaam je. Eerst het thuisfront en dan de rest.


  Maak melding

 25. Deze man vernietigd Suriname als president van het land.Hoe kan het zijn dat die man een vliegtuig met zijn heel gezin neemt naar Cuba voor controle terwijl ze medici hebben in Suriname.Blijkbaar heeft hij geen vertrouwen in de controle in zijn eigen land.Het volk is blind om te zien dat ze belazerd worden door deze domkop die geen verstand heeft.Belfor pakt hem goed aan.Om het volk te wijzen dat ze belazerd worden door de president.


  Maak melding

 26. Surinamers zijn bange mensen want als het in het buitenland was dan zou een president niet meer terug keren naar zijn eigen land want hert volk zou dat verbieden.Iemand die Suriname heeft leeggeroofd en moorden op zijn geweten hebben zou niet meer naar huis kunnen terug keren.Maar Surinamers zijn vredelievende mensen,die bang zijn dat ze weer worden opgepakt door militairen en doodgeschoten worden als in 1982.


  Maak melding

 27. Blanke@
  De wens is vader van de gedachten, Bouta op Nederlands grond gebied en praten met mariniers, dan zou hij waarschijnlijk direct gegijzeld worden met z’n opsporings bevel, jammer dat hij daar te laf voor is


  Maak melding

 28. de weder opbouw van ons geliefd land kan pas beginnen, wanneer deze moordenaar het tijdelijke voor het eeuwige heeft verruilt..

  pas dan komen de mensen met het hart op de juiste plaats in beweging..

  dus hoe eerder hij verdwijnt des te beter voor land/volk toekomst..


  Maak melding

 29. We hebben al een graf voor hem naast 3 van zijn slachtoffer op Zorg en hoop om zijn intrek te nemen. Bij nader inzicht wij willen onze begraafplaats niet vervuilen met een massa moordenaar, gewoon aan de straathonden op lande voeren.


  Maak melding

 30. Bouterse lijdt aan een zeldzame ziekte die alleen in Nederland verholpen kan worden. Waarom komt de man niet hier voor hulp in plaats naar Cuba af te reizen met zijn vieze slippers.


  Maak melding

 31. Hey verkeerd geinformeerde kudde hulpeloze runderen,
  Surinamers zijn geen runderen.
  Daarom is Bouta onze president.
  We Willen geen koning.
  Mvg
  Boy

  PS
  Ga maar lekker herkauwen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.