Jongeren vakantiekamp van Sport- en Jeugdzaken

4
Jongeren vakantiekamp van Sport- en Jeugdzaken

Jongeren in Suriname leren van militairen hoe zij in het bos kunnen overleven. Dit gebeurde tijdens het eerste gedeelte van het vakantiekamp van Sport- en Jeugdzaken. Het kamp duurde van maandag tot donderdag en bestaat uit twee fasen. De eerste fase was voor jongeren van 13-15 jaar, terwijl in de tweede fase de groep van 16-21 jaar aan bod komt. Het kamp wordt gehouden te Bosbivak te Zanderij (Para).


4 REACTIES

 1. Weer broekoe poet broekoe.
  Je gaat kinderen uit het bos vertellen hoe ze moeten overleven in het bos.
  Stuur deze manschappen naar Sint Maarten, daar zijn ze meer van nut!


  Maak melding

 2. Off topic

  Al weer een surinamer negatief in het nieuws.

  ======================================

  In de Rotterdamse haven is wederom een corrupte medewerker opgepakt. De 43-jarige man uit Rozenburg wordt ervan verdacht containers die drugs bevatten op een dusdanige manier te plaatsen dat de uithalers van die drugs hier gemakkelijk toegang tot hadden.

  De politie kwam de verdachte op het spoor nadat op de terminal een opengeknipte container was gevonden. Hier had vermoedelijk drugs in gezeten. Een onderzoeksteam van (zeehaven)politie, Douane en het overslagbedrijf, onder leiding van een officier van justitie, startte een maandenlang onderzoek. Dat leidde tot de conclusie dat een medewerker de zogenoemde uithalers van de drugs zou hebben geholpen door de container op een bepaalde plaats neer te zetten.

  De arrestatie van de man werd zorgvuldig gepland zodat hij op heterdaad betrapt kon worden. Toen het arrestatieteam binnen viel was de man achter zijn computer van het overslagbedrijf aan het werk. Er werd gelijk uitgezocht met welke container de man aan het werk was, hierin werd inderdaad drugs gevonden. Maar liefst 363 kilo cocaïne.

  Na zijn arrestatie werd de woning van de man doorzocht. Hierbij zijn geld en goederen in beslag genomen.

  Update: De opgepakte man is volgens het AD Wendell E. Hij is op het ECT-kantoor aan de Coloradoweg aangehouden waar hij werkzaam was. Wendell E. was in zijn vrije tijd zanger en te boeken voor feesten. Zijn collega’s noemde hem daarom ‘de zingende stack planner’.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.