Carmen Breeveld DigiDame van het jaar 2017

2

De Surinaams-Nederlandse zakenvrouw Carmen Breeveld is begin deze maand uitgeroepen tot DigiDame van het jaar 2017. Dit vond plaats bij de feestelijke opening van de Digi Academy in Den Haag. “Ik vind het heel bijzonder en niet verwacht, maar wel erg leuk. Er zijn nu al bijna 10.000 felicitaties binnengekomen en dat geeft een leuke dynamiek” reageert ze.

Breeveld zet zich sinds haar Europese benoeming in 2003 in voor de economische en financiële onafhankelijkheid van vrouwen en organiseert diverse (inter)nationale bijeenkomsten om vrouwelijke ondernemers te versterken. De vrouwelijke handelsmissies zijn onder haar leiding een heus begrip geworden en niet meer weg te denken uit het curriculum van vrouwelijk ondernemerschap.

Zij organiseerde de afgelopen jaren handelsreizen naar Beijng, New York, Washington, Tanzania, Londen, Aruba, Curaçao, Brussel en Suriname. De eerstvolgende handelsmissie vindt plaats in Londen tijdens de WINTRADE Week van 25-29 september aanstaande waar ruim 200 vrouwelijke onderneemsters en investeerders elkaar zullen treffen.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.