woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFashion show in de Congreshal van Suriname

Fashion show in de Congreshal van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Zes modellen van de jongerenorganisatie GLAM Models. De organisatie organiseert vandaag, zaterdag 16 september, een fashion show in de Congreshal van Suriname. De bedoeling is om hiermee het modebewustzijn onder jongeren aan te wakkeren. Naast 35 modellen zullen er ook modeontwerpers meedoen. GLAM Models belooft een spectaculair evenement met prachtige en creatieve designs van Surinaamse ontwerpers.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. he, de moderator is flink aan de gang geweest. Vrijwel alle postings zijn verdwenen. Ik plaats mijn reactie weer.

  John
  Waarom wordt een bepaalde groep steeds beschuldigd van hokjesdenken? Zodra zwarten iets organiseren en er komen overwegend zwarten in beeld, worden deze beschuldigingen hun voor de voeten geworpen. Omdat ik dit meerdere keren heb meegemaakt, dwingt dit mij tot een reactie.
  Volgens mij denken alle groeperingen in Suriname in hokjes en worden zwarten ten onrechte beschuldigd.
  Voorbeelden?
  De Javanen hebben hun eigen modeshow en miss verkiezingen. Somohardjo kon zelfs niet met zijn handen van die mooie Javaanse meisjes afblijven. Een zwarte vrouw tussen al die Javanen zou zeker opvallen en misschien zelfs storend werken.
  De Hindoestanen hebben hun miss Bollywood verkiezing. Een zwarte vrouw tussen al die Hindoestanen zou ook opvallen. Opvallend is: niemand valt hierover dat er zwarte vrouwen ontbreken. Mijn mening: ik vind alle mooie vrouwen mooi ongeacht ras, geloof etc.
  Nu hebben we een modeshow met overwegend zwarten. Ik weet niet wat de reden is waarom alles zwart is maar misschien hebben ze de andere groeperingen benaderd. Misschien hebben deze groeperingen hun deelname ook geweigerd. Ik weet het niet en mag daarover dus niet oordelen. Ik weet wel dat een Surinaamse vrouw momenteel bezig is om trouwkleding van alle bevolkingsgroepen in Suriname te promoten. Dit juich ik ten zeerste toe omdat ik weet dat bepaalde groeperingen niet zonder een gewichtige reden kunnen wegblijven.
  Wat ik wel weet is dat Creolen en Indianen in Suriname de groeperingen zijn die zich graag en snel mengen met alle andere groeperingen. Over enkele generaties zullen er geen rasechte Indianen meer in Suriname zijn. Ik praat uit ervaring.
  Wat ik hiermede duidelijk wil maken is dat je moet voorkomen dat je de splinter ziet in andermans ogen en de balk in eigen ogen niet.
  Dus nodig ik hierbij de Javanen en Hindoestanen uit om de volgende keer met de Creolen mee te doen ten bewijze dat zij niet in hokjes denken.
  zondag 17 september 2017 om 15:28 uur.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES