Wi Eegi Kerki Entertainment Benefit Night

3

Op vrijdag 29 september 2017 vindt de 5e jaarlijkse ‘Entertainment Night’ benefietavond van ‘Wi Eegi Kerki’ van de Evangelische Broedergemeenschap(EBG) in Amsterdam Zuidoost plaats. Comedian Roué Verveer nodigt elk jaar een paar comedy vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond van in de kerk. Dit jaar zijn naast Verveer ook Najib Amhali, Murth Mossel, Rayen Panday en Kees van Amstel van de partij. En er is muziek van Maan, winnares van The Voice, en Ulrike Westfa.

Het idee van deze avond komt van Roué Verveer, die zelf ook lid is van de EBG in Zuidoost. In januari 2013 werd de nieuwe kerk in gebruik genomen. Het modern gebouw dat speciaal ontworpen is door een architect, is door de EBG zelf gebouwd met eigen middelen en een hypotheek. Om deze te helpen aflossen, anders dan met de collecte op zondag, kwam de in Suriname geboren Verveer met het idee om een ‘entertainment night’ te organiseren.

Alle opbrengsten van de kaartverkoop voor deze avond worden dan gebruikt voor de aflossing van de hypotheek. Kaarten voor deze editie zijn slechts 20 euro en te koop via psblokland19@gmail.com.

Wi Eegi Kerki entertainment night
Vrijdag 29 september 2017
Aanvang 20.00. zaal open 19.00
Wi Eegi kerki. Kortvoort 73. 1104 NA Amsterdam Zuidoost


3 REACTIES

  1. Roué is een grap aan “sich”. Meestal valt er incongruentie bij zijn grappen te bespeuren. Hij is NOT MY PIECE OF CAKE! Hij doet zijn best om grappig over te komen, maar dat is goed voor een goed gevulde café met gelijkgezinden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.