zondag, april 14, 2024
HomeFotoRTV-7 samen met NPO in Rode Kruisactie voor Sint Maarten

RTV-7 samen met NPO in Rode Kruisactie voor Sint Maarten

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse Caribbean/Surinaamse/Latin TV zender RTV-7 is a.s. vrijdag partner van de NPO tijdens de nationale live tv-actie voor Sint Maarten. Deze in Nederland gevestigde Koninkrijk-zender heeft ook de gevolmachtigde ministers van Curaçao, Aruba en Sint-Maarten bereid gevonden om aan de uitzending mee te werken.

Het doel van deze landelijke Rode Kruisactie is om een zo evenwichtig mogelijk beeld te geven van de gevolgen van de orkaan Irma en middelen in te zamelen om hulp te bieden. De wederopbouw van dat Caribisch deel van het Koninkrijk vergt de nodige inspanningen. Vanuit verschillende kanten wordt er ook door particulieren hulp geboden. Ook hieraan besteedt RTV-7 de nodige aandacht.

RTV-7 zendt landelijk 24/7 uit via het basispakket van ZIGGO (kanaal 75) en KPN (kanaal 93). De live actie op vrijdag 15 september is van 20.00 tot 22.00 te volgen op RTV-7.

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES