Remmen tankwagen vallen uit op Wijdenboschbrug

19
Remmen tankwagen vallen uit op Wijdenboschbrug

Nadat maandag een vrachtwagen de stalenconstructie van de Saronbrug ramde, zorgde een tankwagen woensdagavond voor flinke schade op de Wijdenboschbrug in Suriname. De chauffeur van de tankwagen verklaarde tegenover de politie dat de remmen van het voertuig op de top van de brug waren uitgevallen.

Het gevaarte, dat vanuit Meerzorg naar Paramaribo reed, ramde daardoor diverse voertuigen en kwam tot stilstand in een goot niet ver van de voet van de brug(FOTO). De tankwagen veroorzaakte daarbij schade aan veertien voertuigen waaronder een bus.

De brandstof die vervoerd werd, is naderhand onder toezicht van de brandweer overgepompt in een andere tankwagen.


19 REACTIES

 1. Blijkbaar moet je ze voortaan een Burkiwagi geven!! die burki kan zelf beter afremmen dan dit soort Bardall blikwagie!! Misschien had de chauffeur een paar slokjes mobil oil gedronken!! dat hij niet meer de juiste op de pedaal kon krijgen om er op te drukken met zijn poot!!!!

  Gewoon bloed prikken en je komt wel achter!! Misschien wel de ezel pis( strogeel).


  Maak melding

 2. Hoe is het mogelijk dat deze wagen ooit door de periodieke keuring is gekomen??!!
  Wie daarvoor verantwoordelijk was en zijn werk niet naar behoren heeft gedaan moet voelen. Ook moeten de keuringseisen onder de loep genomen worden. Dergelijke wagen zijn normaal met dubbele remmen uitgevoerd !!


  Maak melding

 3. eeey! Dit had ernstiger kunnen aflopen hoor. je probeert veilig en voorzichtig te zijn en te rijden dan kom je zo’n gevaarte tegen zonder rem. op een smalle brug!. boiiii.


  Maak melding

 4. Het beleid van oom agent is om tjoekoe te ontvangen en niet te controleren.

  Een ander beleid van oom agent is om s-nachts de gevangen op pad te sturen om te beroven en te moorden en s-ochtends zijn ze weer in hun cel. Zo heeft oom agent zijn eigen handeltje. Dit nieuw beleid id afkomstig van de ndp en marron geboefte partij van abop


  Maak melding

 5. Hele APK keuring moet onder strenge controle,bij constatering fraude of dergelijke zware sanctie toepassen.een keer meegemaakt dat keuring bewijs wordt thuis geleverd (dat kan niet)bij aanspreken dat jou veiligheid en van andere weggebruikers afhang wordt door een lach genomen dat in Suriname is normaal.


  Maak melding

 6. Typisch 3de wereld land met tjoekoes en allerhandse steekpenningen. Onderhoud 0,0 !!!
  Die brug zelf heeft onderhoud nodig. Het wachtend is , wanneer die brug instort. Kom goed!!
  Surinamers zijn vernielzuchtig , verdorie !!


  Maak melding

 7. @ Klaas de Groot

  Het gaat hier om Su hé, ik heb zo´n APK keuring gezien en het was goed uitgevoerd. Maar sommige auto bezitters zijn nalatig wat APK keuring betreft, omdat ze zonde vinden als hun voertuig een paar uren ( dag ) stil staat !!
  Loon derving, ergens is het wel begrijpelijk maar nou ziet men zelfs wat de gevolgen zijn !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Regel, regel, regel torie.
  Iedereen ‘regelt’ tegen de juiste betaling.

  Boefdraad moet corruptiebelasting invoeren; waartegen natuurkijk iedereen tgen betaling onderuit kan.

  ‘regelen’ is bij ons in Sur een way of life geworden.
  ‘a torie regel’


  Maak melding

 9. AI baja, onze minister van OW was ook keurmeester thuis !!
  Hij keurde auto,s, APK , thuis !!
  Ook de partij-genoten van Tigri-barba hadden en hebben keuringslokalen waar hun achterban, die vooral houtblokken vervoeren en bussen rijden naar Albina en Brokopondo-gebied, hun goedkeuringsbewijs halen. Me-e-go-tekie heet het !!


  Maak melding

 10. Grote woorden kleine inhoud. Su is op weg naar Haiti en doorreis naar Afrika. Maar het noodlot overvalt hen altijd op een ongelegen ogenblik. Als Su verdrinkt verdrinkt iedereen. En dat weet iedereen wel of niet.


  Maak melding

 11. Hosselen is nog steeds het woord en de daad. Wil je overleven dan moet je hosselen en als je wagen niet beschikbaar is dan hoezo gewoon doorrijden met een wel og geen goedgekeurde apk aan boord.
  APK is eens per jaar onderhoud moet je meerdere keren per jaar doen en niet door beunhazen maar door echte monteurs.
  Velen in Suriname zijn hun eigen monteurs met alle gevolgen van dien.
  Zelfs het uitlijnen doen ze met een stuk sisal touw.
  Sari torie
  Onderdelen vervangen, ho maar monie no dé


  Maak melding

 12. Ik denk dat dit overal had kunnen gebeuren.Overal op planeet aarde heb je mensen die een bepaald gedrag vertonen.Ik ben van mening dat een ieder verantwoordelijk is voor zichzelf.


  Maak melding

 13. @ Mundo
  U heeft helemaal gelijk er zijn overal mensen die regels aan hun laars lappen. Ik ook. Belangrijk is echter de intensiteit van dat gedrag en de gevolgen er van.
  In Suriname neemt de intensiteit toe omdat de mensen moeten overleven dat leidt tot druk om te presteren en het uitstellen van noodzakelijke kosten voor onderhoud. De regering zou dat moeten onderkennen en gaan handhaven te beginnen met het houtvervoer dat vrij ordeloos functioneert en wegen kapot rijdt.


  Maak melding

 14. Als je je luxe wil permitteren dan moet je ook luxe betalen, er word steeds meer van het wegennet geëist, en dat dat vereist onderhoud, en dat mag de auto bezitter betalen,
  Verzekering verplicht wegenbelasting verplicht en aan de hand van deze gegevens, de jaarlijkse APK keuring, niet gekeurd boete, ook voor vrachtwagens,


  Maak melding

 15. -Die brug heeft ten onrechte de naam Wijdenbosch gekregen vandaar dat er alleen maar een vloek op rust.
  Zie ook de vele doden, omdat men van die brug in de suriname rivier springt voor zelfmoord.


  Maak melding

 16. En zo gaat het maar door met de corruptie in Su tjoekoe en je waggie is gekeurd.Nee wat ze wel doen is vakantie gangers laten betalen voor bv rijbewijs en alle soorten bedenkerij .

  als de regering corrupt is dan ,gaat het over naar de rest.

  wie gaat voor de schade opdraaien ? tja niemand dus alweer Su handen op smeken in het buitenland als een zielige zwerver of beter een ander land oplichten voor hulp .WEG MET DE GEHELE REGERING EN ALLE OUDE POLITIEKE PARTIJEN ,ruim ze op en hun trawanten verbaan ze uit SU dan kan SU nw leven ingeblazen worden.TE beginnen met bouta ,Lonnie en al hun zakkenvullers.&%$#@


  Maak melding

 17. niet alleen de remmen vallen weg,,, het hele land is weg gevallen en komt niet meer op de komende 20 jaren,, zolang deze boeven bende moordenaars regime aanzit..

  jammer dat het geschoolde volk weg trekt, zie maar dagelijks hoeveel er weg lopen..

  zelf de moordenaar is nu weg gelopen z. g. n. voor zijn eigen gezondheid voor twee weken..

  terwijl het ka volk gewoon dood valt bij de eerste hulp academisch zieken huis..

  die moordenaar is weg gegaan, weet zelf niet meer of hij wel terug komt, heeft meerdere miljoenen meegenomen voor de zekerheid goed verblijf..


  Maak melding

 18. It is so sad to read some of these comment I was there at the scene and saw all from sart to finosh we left the site at 4 am the next morning and made sure all was okay but what the repoter did not write is that few pwople went into the vehicle to steal items and I was able to reteieve the insurance papers and other important documents.The fire officers were not informed properly for they hurridly came with water hose to wash away product which they thiught was gas but is was diesel and most of all thank GOD no one lost their lives and kudos to the driver for driving responsible and not crashing into pedestrians etc and only vehicles minus poor coconut trees were damaged also one feamle was taken away in ambulance complaining of neck injuries I do hope she is alright.So all is well and thanks to all the officials and the public for thier help.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.