do 22 feb 2018 04:07
post thumbnail

Nieuwe publicatie ‘Demografische data 2013-2016’ in Suriname

3

Ana Soeltan-Beck, hoofd van de Afdeling Bevolking van het Algemeen Bureau voor de Statistiek in Suriname(l), en Jo-Ann Keenswijk – Fung A Loi, manager Sociale Statistieken(r), geven uitleg aan de pers over de nieuwe publicatie ‘Demografische data 2013-2016’. De publicatie voorziet in de nationale en internationale behoefte aan statistieken, die een overzicht geven van hoe de componenten geboorte, sterfte, huwelijk, echtscheiding en migratie, de bevolkingsomvang en de bevolkingssamenstelling beïnvloeden.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
33 Reacties | Plaats Reactie

 1. publicatie online of hardcopy of mofokranti?

  dinsdag 12 september 2017 om 16:29 uur.
 2. Wat is de gezinssamenstelling in deze publcatie beschreven. Ik ben heel erg benieuwd naar de situatie in een gezin. Zijn de mensen aan het singelen, latten/losse relatie,een ouder of twee oudersgezin, kinderenm et of zonder vader enz enz??

  dinsdag 12 september 2017 om 18:14 uur.
 3. Belangrijk is ook hoeveel generaties in één woning wonen.
  In de jaren 60 en 70 was het normaal dat er 3 tot 4 generaties in een en dezelfde woning woonden, te weten: grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen. Dat werd natuurlijk gedaan om de kosten te verlagen. In dit fenomeen veranderd of nog erger geworden. De economische situatie is nu nog erger geworden. het zou mij niet verbazen als dat nog zo is.

  dinsdag 12 september 2017 om 22:56 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com