zondag, april 14, 2024
HomeFotoNieuwe publicatie 'Demografische data 2013-2016' in Suriname

Nieuwe publicatie ‘Demografische data 2013-2016’ in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Ana Soeltan-Beck, hoofd van de Afdeling Bevolking van het Algemeen Bureau voor de Statistiek in Suriname(l), en Jo-Ann Keenswijk – Fung A Loi, manager Sociale Statistieken(r), geven uitleg aan de pers over de nieuwe publicatie ‘Demografische data 2013-2016’. De publicatie voorziet in de nationale en internationale behoefte aan statistieken, die een overzicht geven van hoe de componenten geboorte, sterfte, huwelijk, echtscheiding en migratie, de bevolkingsomvang en de bevolkingssamenstelling beïnvloeden.

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
  1. Wat is de gezinssamenstelling in deze publcatie beschreven. Ik ben heel erg benieuwd naar de situatie in een gezin. Zijn de mensen aan het singelen, latten/losse relatie,een ouder of twee oudersgezin, kinderenm et of zonder vader enz enz??


    Maak melding
  2. Belangrijk is ook hoeveel generaties in één woning wonen.
    In de jaren 60 en 70 was het normaal dat er 3 tot 4 generaties in een en dezelfde woning woonden, te weten: grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen. Dat werd natuurlijk gedaan om de kosten te verlagen. In dit fenomeen veranderd of nog erger geworden. De economische situatie is nu nog erger geworden. het zou mij niet verbazen als dat nog zo is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES