do 22 feb 2018 04:07
post thumbnail

Eerste optreden Trafassi 36 jaar geleden

0

Deze week is het 36 jaar geleden dat beroemde band ‘Trafassi’ met haar 1e bezetting voor het eerst optrad. Dit gebeurde tijdens de finale van het Nationaal Surinaams Zangfestival Nederland op 11 september 1981 in Marcanti de Hoeksteen. De 1e bezetting bestond uit Edgar Burgos, Harold Biervliet, Iwan Vaudelle(†), Lesley Leeflang en Ricardo Tjon Akon.

De organisatie was in handen van Flash Promotions: Benny Alwart, Milton van Embricqs (R.I.P.) en Roy Ristie. Naast de begeiding van de finalisten van het Nat. Surinaams Zangfestival Nederland, stond er ook een premiere optreden van Trafassi op het programma. De groep trapte af het nummer ‘Brombere’. Het eerste nummer dat deze allroundformatie in haar geschiedenis ten gehore bracht.

De show werd gepresenteerd door Maradj en Gerda Havertong die daarmee haar eerste publieke optreden als conferencier had.(Tekst: Roy Ristie)

FOTO vlnr: model Marcelia(†), Iwan Vaudelle(†)(drums), Edgar Bugru Burgos(zang), Lesley Leeflang(bas), Harold Biervliet(gitaar), Ricardo Tjon Akon(toetsen).

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com