Surinaamse Partij van de Arbeid: geen plan tegen regering

18

PARAMARIBO, 11 sep – Van een actieplan om de regering Bouterse naar huis te jagen is geen sprake. Dit zegt Guno Castelen, oud-minister en voorzitter van de Surinaamse Partij van de Arbeid, SPS. Clifton Limburg, perschef van de regering, beweerde onlangs dat er een groots verzet wordt voorbereid. Ook de parlementaire oppositie zou deelnemen in het complot. “De perschef liegt”, zegt Castelen.

Het plan zou een product zijn van SPA, diens politieke partner DA ’91 en vakbondsleider Wilgo Valies. Valies moet zorgen voor onrust in het onderwijs. “Als de mond van Limburg een zegen kon zijn voor Suriname, zou het goed zijn, met al de rpijsstijgingen. Als hij het plan heeft, waarmee wij de regering naar huis kunnen sturen, laat hij het mij sturen of e-mailen”, zegt Castelen tegenover de Ware Tijd.

Volgens Limburg wil de oppositie niets anders dan het land onbestuur maken. Er zouden ‘Venezolaanse toestanden’ moeten ontstaan. In dat licht ook moet de recente protestbrief worden gezien die SPA en DA ’91 presenteerden aan de Venezolaanse ambassadeur. Castelen vindt dat de brief één doel had: “Als internationale burgers willen we dat er overleg komt, zodat Venezuela weer gezien kan worden in de regio.”


18 REACTIES

 1. Limburg is ook ėėn van die kankergezwellen in Suriname, die voor onrust en instabilliteit zorgt, vooral door zijn positie die hij heeft kunnen verwerven, waarvan hij nooit heeft durven dromen, is het naar zijn grote waterhoofd gestegen.


  Maak melding

 2. BOUTA IS HET PROBLEEM,JAMMER DAT WIJ SURINAMERS DAT NOG NIET INZIEN DAT DEZE KEREL ECHT WEG MOET VOOR 20 JAAR DE BAK IN,TERWIJL ALLE SOORT VAN PRIJSSTIJGINGEN PLAATS VINDEN LIGT DE PRESIDENT LEKKERTJES TE GENIETEN VAN ZIJN VAKANTIE IN CUBA

  OPO KONDREMANG OE OPO, HET IS ECHT GENOEG


  Maak melding

 3. Heeft deze man Limbo niet ooit bij een of ander interview gezegd dat hij objectief is. Wel limbo je bent in mijn ogen zo subjectief als hel. Overigens geef je hiermede wel duidelijk te kennen dat de NDP bang is dat ze ten val worden gebracht.
  Als jullie zo zeker zijn van jullie 26 zetels, rijst de vraag waarom jullie in je broek schijten van angst?


  Maak melding

 4. Limburg is bang dat in afwezigheid van bouta het surinaams volk de leiding van het land zal overnemen.Wij weten trouwens dat bouta zijn mannen gereed heeft staan tot aan de tand bewapend.Limburg is 1 van ze. Zijn woorden zijn een bedreiging en een waarschuwing tegelijkertijd..Wees gerust Limbo ndp kontelikker,geen enkel surinaamse burger houdt van geweld laat staan een coup plegen.Het surinaams volk is niet zo knap noch is het volk slim te noemen.Met de criminele lijder weg zie je toch geen enkele protesteerders op straat.,toch Limbo?!
  Wij wachten op de terugkeer van je baasje dan kan de show vervolgd worden ,je weet toch zo de maandelijkse stakingen om de beurt,o,wat spannend!
  Geen enkel ziel die eraan denkt om het leven van bobojantje adhin onaangenaam te maken,juist moest het land lam gelegd worden op dit moment want robot adhin is meer een lijk zonder zijn criminele baasje’ .Hij zou niks kunnen beginnen en wij hoefden dan geen coup te plegen,geen geweld maar wij zouden het land vreedzaam over nemen.Maar dit alles is veel gevraagd van de surinamers.They love to hate bouta,dus ze zitten maar opgescheept met hem.


  Maak melding

 5. Het plan is heel simpel: Zelfde tactiek gebruiken als de tegenstander, nl. 2 NDP parlo’s omkopen met 100,000$ de man en stemmen om de grote roerganger af te zetten.


  Maak melding

 6. Het is pas ECHT nieuws als Limburg de WAARHEID gaat verkondigen. Deze geindoctrineerde paarse pathologische leugenaar is de hoofdmarionet van de drugsveroordeelde meervoudig moordenaar.


  Maak melding

 7. Gemiddelde mensenhoofd weegt 4 kilo. Die van fat todo limbo weegt minimaal 7,5 plus het hangspek achter zijn dikke nek, zit je op zo’n 8 kilo. Als je bij de NDP zit, dan eet je goed.


  Maak melding

 8. Met deze opmerking van Limbo maakt hij zich volslagen ongeschikt voor zijn banen.
  In een democratie heeft het volk, en dus ook de vertegenwoordigers, het volste recht hun afkeuring van het regeringsbeleid kenbaar te maken en bij extreem slecht beleid, zoals nu het geval is, het aftreden van de regering met democratische middelen te bewerkstelligen.
  Als Limbo van mening is dat er sprake is van ongepast gedrag moet hij naar het OM stappen en niet dom gaan blaten.


  Maak melding

 9. Limburg ga fietsbanden plakken of wordt schoenmaker dan hou je je bij je lees.
  Bouta is niet gewenst en jij nog minder.
  Je bent een oproerkraaien van niks.
  Stuk onbenul net als Bouta en consorten.


  Maak melding

 10. Er zou bij de regering van Suriname sprake zijn van grote naïviteit als zij Castelen op zijn woord, zijn zielig gezicht en zijn ” blauwe ogen ” zouden geloven. Politici van het type Castelen zijn geboren leugenaars. Ik durf mijn hand in het vuur te steken dat Castelen en Valies achter de schermen reeds een akkoord hebben gesloten met NPS en VHP voor bewezen diensten. Deze figuren verkeren in de vloek van de macht. Zij moeten hun kracht maar bewijzen bij eerlijke verkiezingen. Ik hoop dat de regering bij nieuwe acties die worden aangestookt door Valies, zeer hard zal optreden tegen deze verraders die rekenen op steun vanuit het buitenland.


  Maak melding

 11. Ach kijk RobG, die is de enige die blij is met Castelen en Valies.Deze 2 doen precies wat bouta van zijn volgelingen verwacht Die twee kunnen ons gestolen worden..Arme RobG ,je hoeft niet te doen alsof okay,
  Je mist je baasje noh RobG?
  Hopenlijk heeft je baasje een one way ticket en keert hij niet meer terug!


  Maak melding

 12. Limbo leest uit de fabeltjeskrant en RoBG uit de Jungle Book. Beide heren zijn tot op het bot doordrenkt met de streken van Firma List en Bedrog(lees NDP). Ik zou zeggen,doe vooral wat je niet laten kunt. Het volk van Suriname is gaande weg de tijd bewust geworden wat NDP voor ze in petto heeft; ellende en nogmaals ellende meer kunnen ze niet bieden.


  Maak melding

 13. Hallo herkauwers,
  De onbeantwoorde vraag blijft hoe het komt dat de helft van het Surinaamse volk al voor 1980 wist dat Bouta kwam en de wijk nam naar ‘Holland (mijn mars papa)’*.
  Ik heb echt veel respect voor jullie en jullie mening.
  Vooral als Ik als n rund denk.
  Vraag: hoe wisten jullie dat Bouta kwam…
  Mvg
  Boy

  PS
  komen jullie terug als Bouta er nietmeer is?
  Hebben jullie wel gechecked als jullie Welkom zijn in Su zonder Bouta?
  Ik twijfel hoor, maart check het toch even.
  Vraag aan de hond als hij dit voor het rund kan checken.
  Veel succes!

  * Borger Breeveld
  Uit de Surinaamse speelfilm ‘Wan Pipel’
  Vertaling: Wan Pipel = Een Volk


  Maak melding

 14. Oma taki vervloekt tot in de derde en vierde generatie zijn moordenaars, maar nog meer vervloekt zijn alle oerdomme paars verworden ddb misdaad aanhangers. Ook hun na geslacht zal het gevolg van hun oer oer domme stemkeuze ervaren vol paarse misdadige kommer en kwel. opa taki, ndpers zijn de paarse wc wormen die leven van de misdadige ddb. Ai mek deng ka, moro kakkalakka.


  Maak melding

 15. Limbo madhertjodpersad weet bliksemsgoed dat bouta’s einde ook zijn persoonlijke einde wordt, elke dat dat hij bouta’s einde kan verlengen komt hem goed uit.


  Maak melding

 16. Hahaha, alweer die Ray. Ik had dit reeds zien aankomen. Willen jullie in je eigen gelederen af van de twee dombo’s Valies en Castelen. VHP en NPS zitten echt niet te springen om m.b.h. van deze twee losers nu op dit moment regeermacht in handen te krijgen. Valies en Castelen willen graag de overige oppositiepartijen meenemen in hun domme avontuur, maar beide partijen zitten niet te wachten op dom-geregisseerde onrust.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.