woensdag, april 17, 2024
HomeFotoStil protest benadrukt maximale snelheid weggebruikers

Stil protest benadrukt maximale snelheid weggebruikers

-

Does Travel - naar Suriname

Jongeren van het Leger des Heils in Suriname donderdag tijdens een stil protest langs de Henck Arronstraat. Ze attenderen weggebruikers dat ze niet harder mogen gaan dan 50km per uur. Het protest komt na een reeks dodelijke verkeersongelukken de afgelopen weken. Het verkeersdodental is woensdag naar 52 gestegen met de dood van de 59-jarige R.K. in het Academische Ziekenhuis Paramaribo. De onfortuinlijke autobestuurder was op 31 augustus betrokken bij een verkeersongeval en lag sindsdien in het ziekenhuis.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. De automobilist rijdt als een imbeciel in Su.
  Dagelijks zie ik de meest idiote acties.( bijv keihard rijden op de weg, naast de autoweg), Zo voorkom je dat je in de file staat.
  Maatregelen
  1. Verhoog de goverment take. Al is deze al zo hoog.
  2. Verplicht de automobilist om de 5jaar om opnieuw rijexamen te doen
  3 stel een extra heffing in voor het in bezit hebben van meer dan 2 auto’ s op 1 adres.
  4. Stel meer controle in op snelheid.cq verhoog de pakkans en verhoog de boetes


  Maak melding
 2. Mensen, het begint bij een gedegen kennis van verkeerregels en verkeersfatsoen. Dus verkeerlessen op lagere scholen introduceren, alle agenten die belast zijn met het afnemen van rij-examens screnen op integriteit, de rijscholen controleren en voorzien van een keurmerk. Dit in alle districten. Een punten systeem voor beginnende chauffeurs invoeren, maar boven alles er zorg voor dragen dat het verkeer goed en veilig ingericht wordt.


  Maak melding
 3. Ze ( met name de jongeren) kunnen geen auto rijden in Suriname: er wordt dom ingehaald. De meeste hebben totaal geen inzicht en ze zijn aanstellerig.

  Ze weten niet wanneer er voorrang verleend moet worden: Ze weten totaal niet te rijden op een rotonde.

  Kortom: de Surinaamse automobilist is een gevaar op de weg.
  Er wordt openlijk gezopen in het verkeer waarbij sommige politie-ambtenaren zich ook schuldig maken.


  Maak melding
 4. Laten ze beginnen met het aanleggen van behoorlijk afgescheiden betegelde fietspaden dan hoeven de fietsers niet te crossen tussen het auto verkeer. Vangrails ook in de binnenstad. Flitspalen plaatsen ook op andere toegangswegen.Bij te hard rijden deze gasten direct treffen in hun portemonnee met een fikse boete en rij ontzegging voor een paar jaar. De auto of bus in beslag nemen. Een flink aantal jaren achter de tralies is ook een optie.
  Mijn tante is dood gereden terwijl zij overstak op het zebrapad bij groenlicht.
  Duidelijke wegmarkering op alle wegen. Haaientanden om een voorrangsweg aan te duiden. Verkeersborden ten behoeve van voorrang en snelheid en rijstrook aanduidingen. Verkeersfatsoen door middel van duidelijke regelgeving zal het aantal verkeersslachtoffers kunnen beperken.
  Mocht dit niet baten dan is er een mogelijkheid om het autoverkeer terug te dringen en ezelskarren weer toe te laten.


  Maak melding
 5. Alles valt en staat met een goede mentaliteit in het verkeer, en dat is jammer genoeg ver te zoeken in ons geliefd Suriname. inderdaad staat de politie erbij en kent geen handhaving, ook daar schort het aan als het om een goede mentaliteit gaat. het is jammer te moeten constateren, dat je in Suriname in het verkeer een potentiele slachtoffer bent vanwege het rijgedrag van het merendeel. ook al wil je positief blijven, het verkeer in Suriname is een en al ellende. Veel mensen rijden zonder rijbewijs, de politie is corrupt, de wegen zijn belabberd, zebrapaden zijn verzamel plaatsen voor moordenaars etc. etc.


  Maak melding
 6. Als je voor een zebrapad staat en stoplicht spring op groen, is oversteken toch een gevaarlijke situatie. Verkeersfatsoen kennen ze niet !!! Het land is in decadentie vervallen
  Heb zelf gezien hoe men op een smalle weg 100 km per reed met alle gevaren van dien !!! Er zou een spelend kind van het erf naar de straat rennen en wat dan !!!!
  Dit land is niet meer te redden ook qua bestuur is het een zooitje. Het is een land waar wetteloosheid heerst !!!!!


  Maak melding
 7. Skotoe en lokoe meid na stratie. Prefoe
  Ding wroko.Alertheid ontbreekt.Vroeger was er respect voor de politie. Nu allang niet meer. Wanneer wij buurtpreventie in werking stellen zal het ook beter zijn. Elkaar aanspreken op ongewenst gedrag. Bij onraad direct melding maken bij de Militaire politie. Bij hard rijden foto’s maken en dit als bewijs laten zien aan de politie dan hebben ze wat te doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES