Jeugd Damkampioen van Suriname naar Polen

9
Jeugd Damkampioen van Suriname naar Polen

Arwien Bhagwandas(r) werd vorige week uitgeroepen tot jeugddamkampioen van Suriname. De pupil van damclub De Kroon won de titel ongeslagen. Arwien heeft met het pakken van de U-20-titel zijn broer Santosh Bhagwandas onttroond. Santosh werd dit jaar vierde. De jeugdkampioen kreeg zijn prijs uit handen van Minister Joan Dogojo van Sport en Jeugdzaken (l).

Hij zal in oktober aanstaande deelnemen aan de U-20 wereldkampioenschappen in Polen. Ook Ngaiwkromo, die vorige maand nog U17-kampioen werd, mag Suriname vertegenwoordigen. Minister Dogojo heeft de bond ondersteuning toegezegd.


9 REACTIES

  1. Wacht maar tot je in Polen bent. In oktober is het daar al -20 graden en ligt er metershoog sneeuw. Kleed je goed aan en bedek vooral je hoofd goed. Want al het denkwerk komt toch uit dat kopje van jou.

    @Marron: wat een domme racistische opmerking. Ooit gehoord van Sy Baba uit Senegal? Jarenlang de beste dammer ter wereld. Ga je diep schamen you koelie !


    Maak melding

  2. Kan geen kind van Paul Bhagwandas zijn.Kinderen van Paul Bhagwandas zouden Bren,Fal en dergelijke heten.Zoals de kleinzoon van de pres.Walther heet genoemd naar gelijknamige wapen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.