Suriname op Astana EXPO in Kazachstan

1
Suriname op Astana EXPO in Kazachstan

Het Surinaamse ArtLab.sr schitterde op 1, 2 en 3 september met het podiumstuk ‘Kulturu fu Bro’ op de Astana EXPO 2017 in Astana (Kazachstan). De presentatie van van ArtLab.sr maakte deel uit van de World Expo 2017. Suriname was in Caricomverband aanwezig en werd vertegenwoordigd door het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen.

De aanwezige Caricom lidlanden zijn in de gelegenheid gesteld om hun cultuur naar voren te brengen in de vorm van zang of dans. Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur droeg ArtLab.sr voor om gevarieerde Surinaamse cultuur uit te dragen. Het thema van de Astana EXPO 2017 is “Future Energy”.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. In het gelegenheid gesteld je cultuur naar voren te brengen.
    Wat voor n cultuur,het creoolse!.
    En de rest dan,die hebben geen cultuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.