di 20 feb 2018 14:24
post thumbnail

Suriname op Astana EXPO in Kazachstan

1

Het Surinaamse ArtLab.sr schitterde op 1, 2 en 3 september met het podiumstuk ‘Kulturu fu Bro’ op de Astana EXPO 2017 in Astana (Kazachstan). De presentatie van van ArtLab.sr maakte deel uit van de World Expo 2017. Suriname was in Caricomverband aanwezig en werd vertegenwoordigd door het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen.

De aanwezige Caricom lidlanden zijn in de gelegenheid gesteld om hun cultuur naar voren te brengen in de vorm van zang of dans. Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur droeg ArtLab.sr voor om gevarieerde Surinaamse cultuur uit te dragen. Het thema van de Astana EXPO 2017 is “Future Energy”.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
11 Reactie | Plaats Reactie

  1. In het gelegenheid gesteld je cultuur naar voren te brengen.
    Wat voor n cultuur,het creoolse!.
    En de rest dan,die hebben geen cultuur.

    woensdag 6 september 2017 om 19:38 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com