dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit NederlandBezoek uit Suriname aan Einstein Lyceum Hoogvliet

Bezoek uit Suriname aan Einstein Lyceum Hoogvliet

-

Does Travel - naar Suriname

Mireille Cairo, waarnemend directeur van de Algemene Middelbare School (AMS) te Paramaribo in Suriname, heeft afgelopen week een werkbezoek gebracht aan het Einstein Lyceum in Hoogvliet. Zij had een kennismakingsgesprek met directeur Mirjam Berkhout van het Einstein Lyceum. Bij dat gesprek waren ook beoogd gebiedscommissielid Ram Nathie en voormalig Tweede Kamerlid en Surinamekenner Harry van Bommel aanwezig.

Directeur Cairo heeft bijzondere belangstelling voor het Einstein Lyceum aangezien de school een zeer diverse leerlingenpopulatie heeft en een geslaagde imagoverbetering en kwaliteitsverhoging heeft gerealiseerd. Directeur Mirjam Berkhout kent de situatie in Suriname goed omdat ze er een jaar heeft gewoond en gewerkt.

Beide directeuren zullen elkaar nogmaals ontmoeten om te spreken over imago, onderwijskwaliteit, intercultureel onderwijs en functioneringgesprekken voor docenten.

Foto: Aad v.d. Voorn – Van links naar Rechts: Tweede Kamerlid en Surinamekenner Harry van Bommel, Mireille Cairo, waarnemend directeur van de Algemene Middelbare School (AMS), directeur Mirjam Berkhout van het Einstein Lyceum en beoogd gebiedscommissielid Ram Nathie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. @ Aap

  O.a. hierover:

  Beide directeuren zullen elkaar nogmaals ontmoeten om te spreken over imago, onderwijskwaliteit, intercultureel onderwijs en functioneringgesprekken voor docenten.

  Daar had men in Su nog nooit van gehoord.


  Maak melding
 2. Ja maarrrrr zijn onze Suries niet hoger geschoold dan …………..?
  Baja mie no mang moro.
  wie moet ik nu geloven,Bouterse, Boldewijn, of Dilippe Sardjoe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES