ma 19 feb 2018 01:21
post thumbnail

Bezoek uit Suriname aan Einstein Lyceum Hoogvliet

4

Mireille Cairo, waarnemend directeur van de Algemene Middelbare School (AMS) te Paramaribo in Suriname, heeft afgelopen week een werkbezoek gebracht aan het Einstein Lyceum in Hoogvliet. Zij had een kennismakingsgesprek met directeur Mirjam Berkhout van het Einstein Lyceum. Bij dat gesprek waren ook beoogd gebiedscommissielid Ram Nathie en voormalig Tweede Kamerlid en Surinamekenner Harry van Bommel aanwezig.

Directeur Cairo heeft bijzondere belangstelling voor het Einstein Lyceum aangezien de school een zeer diverse leerlingenpopulatie heeft en een geslaagde imagoverbetering en kwaliteitsverhoging heeft gerealiseerd. Directeur Mirjam Berkhout kent de situatie in Suriname goed omdat ze er een jaar heeft gewoond en gewerkt.

Beide directeuren zullen elkaar nogmaals ontmoeten om te spreken over imago, onderwijskwaliteit, intercultureel onderwijs en functioneringgesprekken voor docenten.

Foto: Aad v.d. Voorn – Van links naar Rechts: Tweede Kamerlid en Surinamekenner Harry van Bommel, Mireille Cairo, waarnemend directeur van de Algemene Middelbare School (AMS), directeur Mirjam Berkhout van het Einstein Lyceum en beoogd gebiedscommissielid Ram Nathie.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
44 Reacties | Plaats Reactie

 1. waar gaat dit over?

  maandag 4 september 2017 om 13:23 uur.
 2. @ Aap

  O.a. hierover:

  Beide directeuren zullen elkaar nogmaals ontmoeten om te spreken over imago, onderwijskwaliteit, intercultureel onderwijs en functioneringgesprekken voor docenten.

  Daar had men in Su nog nooit van gehoord.

  maandag 4 september 2017 om 16:33 uur.
 3. Ja maarrrrr zijn onze Suries niet hoger geschoold dan …………..?
  Baja mie no mang moro.
  wie moet ik nu geloven,Bouterse, Boldewijn, of Dilippe Sardjoe.

  maandag 4 september 2017 om 22:14 uur.
 4. Harry, please don’y grab them by the pussy.

  dinsdag 5 september 2017 om 04:35 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com