Training ‘Controle en doorzoeken pleziervaartuigen’ in Suriname

1
Training 'Controle en doorzoeken pleziervaartuigen' in Suriname

Afgevaardigden van het Korps Politie Suriname, de Maritieme Autoriteit Suriname, de douane en de Surinaamse Kustwacht afgelopen week bij de aanvang van de training “Controle en doorzoeken pleziervaartuigen”. Deze training komt nadat er de afgelopen periode enkele grote partijen drugs zijn gevonden in pleziervaartuigen.

Vorig jaar heeft de politie een partij van bijna 520 kg cocaïne onderschept in een jacht, maar de vangst werd bijna misgelopen. Pas naderhand werden de drugs gevonden in de brandstoftank van het vaartuig. De training is georganiseerd door de Maritieme Autoriteiten Suriname in samenwerking met de politie. De training wordt verzorgd door Franse instructeurs.

Bekijk ook:

1 REACTIE

  1. Bij plezier hoort ook koka. Dus wat is er mis mee als op een peziervaartuig wat plezierpoeder wordt gevonden? Moet je die mensen daarvoor gaan lastigvallen. Come on.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.