zo 18 feb 2018 00:21
post thumbnail

Training ‘Controle en doorzoeken pleziervaartuigen’ in Suriname

1

Afgevaardigden van het Korps Politie Suriname, de Maritieme Autoriteit Suriname, de douane en de Surinaamse Kustwacht afgelopen week bij de aanvang van de training “Controle en doorzoeken pleziervaartuigen”. Deze training komt nadat er de afgelopen periode enkele grote partijen drugs zijn gevonden in pleziervaartuigen.

Vorig jaar heeft de politie een partij van bijna 520 kg cocaïne onderschept in een jacht, maar de vangst werd bijna misgelopen. Pas naderhand werden de drugs gevonden in de brandstoftank van het vaartuig. De training is georganiseerd door de Maritieme Autoriteiten Suriname in samenwerking met de politie. De training wordt verzorgd door Franse instructeurs.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
11 Reactie | Plaats Reactie

  1. Bij plezier hoort ook koka. Dus wat is er mis mee als op een peziervaartuig wat plezierpoeder wordt gevonden? Moet je die mensen daarvoor gaan lastigvallen. Come on.

    zondag 3 september 2017 om 15:27 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com