dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBroers met Methamfetamine in Barbados aangehouden

Broers met Methamfetamine in Barbados aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Twee broers uit Suriname zijn in Barbados aangehouden, omdat ze in het bezit waren van methamfetamine, ook bekend als meth en crystal meth. Dat meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws. De twee hadden bolletjes met methamfetamine geslikt.

De broers waren met het vliegtuig van Suriname via Trinidad gereisd naar Barbados en zijn gisteren, zaterdag, voorgeleid bij de rechter aldus starnieuws. Samen hadden zij voor 3,5 pond bij zich.

Methamfetamine is een populaire en sterk verslavende harddrug. Het middel wordt ook gebruikt door mensen die onder grote druk toch goed willen of moeten presteren, zoals atleten, studenten of (straaljager)piloten.

Photo credit: valentin.d Breaking Bad Blue Sky Meth via photopin (license)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. De laatste zin : Het middel wordt ook gebruikt door mensen die onder grote druk toch goed willen of moeten presteren, zoals atleten, studenten of (straaljager)piloten.

  gaat veel mensen die ook onder druk staan op ideeen brengen ……


  Maak melding
 2. Tidi tamara wi e follow our purple leader zongen ontelbare oerdomme paarse stommelingen in 2010 en 2015. We geve ze weer vijf krijsten paars oerdomme dolgedraaide jongeren provocerend tijdens de stembusgang in 2015, Aileejoela krijsten Misikaolo, Stef Anus Meyye, de paarse awarie domries in dienst van ddb aka didibri foe sranang. Anno 2017, na soso leegroof staatskas, megaschulden, onrust, armoede, groter wordende misdaad, drugshandel, paars misdadig geestelijk en moreel geval. NEKS NO FOUT blijven de dieharde oerdomme bezeten ndpers krijsen, soso lobi ddb a waiens wi e ka en dringi baas in paarse schijt vol kommer en kwel, NEKS NO FOUT.

  Oma warskow deng gran pikien alla dee, hebben jullie gehoord wat een ndper ene jampa heeft gedaan in China? Ja oma klonk het in koor, op FB en andere media hebben we gezien dat ze het voorbeeld van ddb en boefdraad opo ai, tot twee keren toe heeft toegepast, STELEN. Opa taki, nu weet de hele wereld het is wie en wat NDP is, de nationale dieven, drugs, debielen partij. Oma taki, echt een paarse misdaadvloek voor land en volk, ddb en zijn ndpers. Opa kosie ndpers na wang dong mpp volk. Vervloekt is een volk dat onberechte moordenaars aanbidt.


  Maak melding
 3. Sabato Franse, die paarse kakkerlakken die jij opnoemt kunnen allemaal aan het gas. Precies die gasten remmmen iedere ontwikkeling van Suriname. Hun paarse IQ is vergelijkbaar met dat van een bevroren ijslollie. Ze bietsen maar een eind weg. Die lui zijn toch al reddeloos verloren.


  Maak melding
 4. Slechst een mier is duizenden malen beter van nature dan ddb en alle oerdomme ndpers samen. Ze zijn paars misdadig bezeten. Ndpers en politieke overlopers zijn boosaardige mensen van nauture, ze hangen de grootste misdadiger op handen en voeten. Do ka.


  Maak melding
 5. Jammer dat jullie gepakt zijn.De westerse landen die wapens,drugs en andere zaken leveren worden helaas nooit gepakt.Het zijn altijd de kleine spelers die ze voor de vorm oppakken.Ma ja mama GRON TAPU no e sribi.


  Maak melding
 6. Beste Mundo, deze criminelen zouden uw familieleden aan de drugs moeten brengen, hen aan hun harddrugs verslaafd maken, dan kunt u verder gaan met een goed woordje doen voor deze criminelen en stoppen met babbelen over andere landen en werelddelen !

  PS : Verdoem alle harddrugs en sluit criminelen die in dat spul handelen voor zeer lange tijd op !!

  BELANGEN van de JEUGD gaan boven die van deze zware criminelen !


  Maak melding
 7. @Oom Ludwig van Winti Waai

  Kunt u aub een keer een serieuze mening geven, inplaats van dit soort onzin ? Dit is waarom de regering ons niet serieus neemt. Ik ben tegen veel van deze regering maar bepaalde opmerkingen die ik lees slaan helemaal nergens op. Het is toch lachwekkend dat jullie daar in Suriname de regering de schuld geven van iemand die drugs smokkelt. Denk je dat iemand hier in Nederland de regering hier de schuld zou geven daarvoor? Neen, we zijn kortzichtig en helemaal gepoliticeerd. Ik probeer altijd de regering op de vingers te tikken door met belangrijke argumenten te komen . En ik heb het niet alleen tegen u hoor . Als wij deze regering onder druk willen zetten , moeten we leren bundelen en niet aan onze eigen zak denken maar aan het Surinaams belang . Onze grootse vijand is niet de regering , maar onze mentaliteit. Ons is vanaf kleinsaf geleerd ” pe je erop na drape ju moes njang ” En dat is die hele corruptie probleem


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES