Gezin in diepe rouw na dood meisje(14) door broer(18)

42
Kopstuk grootschalige cocaïnehandel opgepakt in A'dam

Een familiedrama voor een Surinaams-Nederlands gezin in Almere. Dochter Chanelle is maandag in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam overleden nadat zij ernstig gewond raakte door een kogel uit het wapen van haar vader. Haar broer Xaverio (18) zou met het wapen hebben gespeeld zonder te weten dat het geladen was. Hij zit vast op verdenking van doodslag meldt De Telegraaf.

Volgens de krant is de vader van het meisje, Roy M. ook aangehouden, maar mocht hij maandag naar huis. Hij wordt verdacht van witwassen en verboden wapenbezit. Het meisje is per ongeluk door haar broer neergeschoten zegt de advocaat van de familie, Gerald Roethof. De 18-jarige broer heeft verklaard dat hij niet wist dat er kogels in het wapen zaten.

Volgens de raadsman is de familie kapot van het gebeuren. “Het is niet te beschrijven waar ze nu doorheen gaan. Ik heb persoonlijk zelden een zaak meegemaakt met zo’n grote tragiek” aldus Roethof tegen de krant. De politie wil hangende het onderzoek niet inhoudelijk op de zaak ingaan.

42 REACTIES

 1. “Roy M. wordt verdacht van witwassen en verboden wapenbezit”.
  Onverschillige Roy die z’n geladen wapen binnen handbereik van z’n zoon bewaart.
  OpRoymen die Roy!


  Maak melding

 2. Hij wordt verdacht van witwassen en verboden wapenbezit. A mang disi tjarie a misdaadvloek over eng gezin, net als vele oerdomme ndpers over het land. o Hij wordt verdacht van witwassen en verboden wapenbezit. Oorzaak en gevolg.


  Maak melding

 3. Als je 18 bent en 2 center verstand heb dan moet je weten niet met pistolen te gaan spelen. Zijn vader mag nu gaan genieten van zijn geld die hij heeft verdiend met ellende te verkopen aan verslaafden. Ba soekoe ba fenie ba tjarie.


  Maak melding

 4. Medeleven !!!! Donder toch op man. Nog velen na deze. Had dino b ook moeten doen met zn vader. Weten jullie wat de ned politie zou zeggen : zoeken jullie maar uit. En wilders : 1 minder .


  Maak melding

 5. Vervelend en jammer en vooral triest voor de na bestanden. En kom waarschijnlijk de grote idioten onder de advocaten roethof zeggen dat het een ongeluk was. Hie zi t het dan met het witwassen en het ve r boden w a pen bezit. Gaa t hij rob daarvoor ook verdedigen, kaolo idioot.


  Maak melding

 6. Jammer voor het gezin maar hoeveel levens heeft die domme vader niet van onschuldige mensen ontnomen ? Boontje komt om zijn loontje. Natuurlijk had ik al een vermoeden dat de verdachte of van Surinaams of van Antilliaanse afkomst is. Want laten wij eerlijk zijn mensen, zoiets zul je nooit bij de Chinees de Javaan of Hindoestaan meemaken. Toch ? Eerlijk wezen he !


  Maak melding

 7. Jesse
  De politie is er als de kippen bij om ze te beschuldigen van illegale zaken. Zoals altijd.

  ====

  Kruip maar weer in slachtofferrol.

  Vader had doorgeladen wapen in huis. Gaat hij daarmee zijn boodschappen doen?


  Maak melding

 8. dingen dat het daglicht niet mogen aanschouwen!?
  wie verhoor de politie dan? wie weet of deze niet eerder een tip hebben gehad? al bel je 112 of je vul een formulier op het net dan moet je ze horen of van die waardeloze vragen. en komen toch niet. weet je wanneer je deze gasten bij de deur ziet, wanneer er doden of ernstige mishandeling hebben plaats gevonden, ik zie de politie niet meer als mijn beste kameraad. dingen kunnen voorkomen worden maar de politie treedt niet op of ze laten hun gezichten helemaal niet zien..alleen de verkeerspolitie is als de kippen bij. want daar is er geld te verdienen. wij de burgers wordt echt niet beschermt. dan praat ik niet over geluidshinder of kleine delicten. dit zal je zelf moeten proberen op te losse met alle nare gevolgen van dien.
  sorry maar de politie laat te wensen over.


  Maak melding

 9. @hmolenaar2016,

  Ben je dom of speel je dom?
  Als een inbreker bij je binnenkomt, hoeveel tijd heb je dan om kogels in je wapen te gaan laden? Jij misschien slechts 1 seconde, maar anderen hebben wel meer tijd nodig. Daarom laden ze het wapen van tevoren. En hebben ze het stand-by staan. Alleen jammer dat die zoon het kon vinden.

  Overigens, die lijfwachten van Bolle Willem lopen ook allemaal met geladen wapens rond. Ze gaan echt niet eerst een kogel erin douwen voordat ze actie ondernemen. Nee, het is direct pang pang pang.


  Maak melding

 10. djadja Srananuma, ja zolang het hen uitkomt zijn Hindoestanen Javanen en Chinezen ook Surinamers. Zo niet dan moeten genoemde bevolkingsgroepen zo snel mogelijk uit Suriname oprotten. Ben je werkelijk zo dom of speel je voor domme Jantje poepe Jantje ?


  Maak melding

 11. “Hij wordt verdacht”, staat er. De politie verdenkt elke niet- blanke van van alles. Zodra je een auto rijdt die wat luxe oogt, ben je al verdacht. Zo is dat wel, helaas.


  Maak melding

 12. Te triest voor woorden! Haar dromen heeft beiden, jawel zowel de vader als de zoon ontnomen!! Heel erg jammer voor haar!! De vader en de zoon mag van mij de WC Septic Tank in!!! daar mogen zij rotten!!!

  De vader is al een crimineel!!! Kaalplukken en 15 jaren de gevangenis in en de zoon ook!!!


  Maak melding

 13. @hmolenaar2016: Niet zo dom als jij of die vader. Mijn kinderen leven nog.

  —–

  Maar daarom hoef je nog niet anderen te veroordelen. Behalve als dat je hobby is.


  Maak melding

 14. Is er ergens nog waarheid te vinden. Want zelfs onder het wakend oog van orde en wet gaat er heel veel mis.
  Mensen oordeel niet maar kijk in je eigen hart of er nog iets van waarheid daarin te vinden is.


  Maak melding

 15. Ray, als je zelfmoord pleegt, laat je dan geen familie in rouw achter? Of denk je dat ze dan blij zijn dat je er niet meer bent? Wat een redenering.


  Maak melding

 16. Hmolenaar2016hm, maak je druk om die Jesse, zijn reactie zegt genoeg over zijn opvattingen wat wel en niet mag en kan in de nederlandse maatschappij, niet veel bijzonders dus


  Maak melding

 17. Die ordinaire mamjo gasten weten het hier weer veel beter
  Inhoudelijk reageren is niet hun sterkste kant .
  Altijd reageren op de ander en Twist ziek .
  Inplaats van medeleven weten die koeparies alle vuile vuile tori van die mensen , en wat is er toch geiler dan die op het internet te gooien alsof ze daarvoor betaald worden.
  Bah


  Maak melding

 18. Karma is a bitch. Andere mensen kinderen vernietigen met coke. Nu eigen kind.

  Hoop dat alle misdadigers ooit ook zo getroffen zullen worden. Hoewel de kind er niet schuldig aan is, weet alleen de Oppermachtige waar dit allemaal goed voor is geweest.


  Maak melding

 19. @Slachtoffer,

  Doe niet zo zielig en meelijwekkend.
  Die arme kinderen van anderen hangen tot ’s avonds laat in discotheken, café’s en andere plaatsen rond en bedelen om een snufje of een spuitje. En zou dat nou de schuld zijn van de smokkelaars of van hun eigen ouders of van die kinderen zelf (die niet willen luisteren)? Wat ligt voor de hand?


  Maak melding

 20. Is zielig mang. Had ons allemaal kunnen overkomen. Soms lees je dat iemand zijn kindje heeft doodgereden bij het achteruit rijden, omdat in die binnenspiegel dat kind niet te zien was.
  Zo dacht een vrouw dat haar kindje in de wasmachine goed schoon zou worden.
  Weer een ander had kind in de ijskast gestopt omdat het buiten 40 raden warm was.
  Dan die vrouw die baby in de oven probeerde op te warmen.
  Alleen maar zielige verhalen.
  Maar God heeft mensen zielige hersenen gegeven, dan ze moeten maar roeien met riemen die ze hebben.


  Maak melding

 21. @Gele Panther

  Het had ons allemaal kunnen overkomen, onzin natuurlijk, tenzij iedereen behalve de meesten hier, denk ik dan, illegaal een vuurwapen in huis heeft rondslingeren, zegt volgens mij wel wat over de bezitter


  Maak melding

 22. @Steenhard de Waarheid
  @Haco,

  Dat komt vanwege de inborst: zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Wat dacht jij dan?
  ——————————

  Wel Steenhard de Waarheid dan wil ik je er op wijzen dat:
  – jij de politie beschuldigd van racisme
  – jij vooringenomen bent
  – jij steeds vele posters die je niet kent van van alles beschuldigd.

  Zoals je beaamt, vier vingers wijzen daarbij steeds naar
  Steenhard de Waarheid


  Maak melding

 23. Ik heb slechts medelijden met mensen die het onheil niet bewust zelf hebben opgezocht. In dit geval is het het meisje dat dood geschoten is.
  De overige die genoemd worden dragen zelf verantwoordelijkheid voor hun daden.

  En de opmerking dat de zoon dacht dat het geweer niet geladen was is vermoedelijk door de advocaat ingefluisterd met het oog op de strafzaak. Immers het lijkt aannemelijk dat het geweer er was voor zelfverdediging en dan is het alleen zinvol als hij geladen is. Ja zelfs al doorgeladen.


  Maak melding

 24. De creoolen komen allemaal uit afrika Ghana,stuur ze allemaal terug,dan is Suriname direkt veilig.Ze willen altijd stoer doen met alles,en lui om te werken.Ze kunnen niet meer dan stelen en ruzie maken.Kijk maar eens de stad van Paramaribo centrum,je ziet alleen maar creoolen staan en niks doen.Het zegt al heel veel,als je ze allemaal ziet.Ze staan op de loer,om iemand te bestelen of op te lichten.Waarom dragen ze hun steentje niet bij mij ? De hindustanen,javanan,chinezen werken heel hard,om suriname staand te houden.

  Waarom geen tour vakantie naar Ghana ??? Hindustanen gaan meestal naar India ,om te zien vanwaar ze komen en hun roots,De javananen indonesie,chinezen china.
  Waar gaan de creoolen ????????? Ik heb nog nooit gehoord,dat een creool naar Ghana gaat of Afrika vanwaar ze komen .


  Maak melding

 25. PAPI, ik ben het met je eens en nogmaals ,niet allemaal, maar de meesten zijn echt zo. In de bijlmen stikt het van dit soort tuig en je zult zien dat er heel veel mensen de bijlmren ga a n ontvluchten.


  Maak melding

 26. Een bericht uit Suriname;
  september 2017
  De creoolen komen allemaal uit afrika Ghana,stuur ze allemaal terug,dan is Suriname direkt veilig.Ze willen altijd stoer doen met alles,en lui om te werken.Ze kunnen niet meer dan stelen en ruzie maken.Kijk maar eens de stad van Paramaribo centrum,je ziet alleen maar creoolen staan en niks doen.Het zegt al heel veel,als je ze allemaal ziet.Ze staan op de loer,om iemand te bestelen of op te lichten.Waarom dragen ze hun steentje niet bij mij ? De hindustanen,javanan,chinezen werken heel hard,om suriname staand te houden.

  Waarom geen tour vakantie naar Ghana ??? Hindustanen gaan meestal naar India ,om te zien vanwaar ze komen en hun roots,De javananen indonesie,chinezen china.
  Waar gaan de creoolen ????????? Ik heb nog nooit gehoord,dat een creool naar Ghana gaat of Afrika vanwaar ze komen .

  Beantwoorden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.