300 kilo cocaïne in container uit Suriname

50
Weer grote partij cocaïne uit Suriname ontdekt in NL

Drie Rotterdammers zijn gearresteerd nadat ze een partij cocaïne van ruim 300 kilo uit een lege container hadden geprobeerd te halen. Dat schrijft De Telegraaf. De container kwam volgens de krant uit Suriname en stond op een opslagplaats voor lege containers.

Twee van de drie verdachten zijn werkzaam voor het opslagbedrijf. Het gaat om een vrouw en twee mannen in de leeftijd van 26, 32 en 37 jaar. Bij huiszoekingen werd tevens ruim 100.000 euro gevonden, aldus De Telegraaf.

De drugs zaten verstopt in de bodem, meldt het Openbaar Ministerie. Donderdag worden de verdachten voorgeleid aan de onderzoeksrechter.(Archieffoto)


50 REACTIES

 1. Het houdt niet op he, En we moeten maar positief blijven, de corruptie wet wordt een preventieve wet, maar waar de schoen echt wringt daar wordt niets aangedaan, Bijna alle vertegenwoordigers zijn of gaan uitlandig, er wordt zelfs gestolen bij een bevriende natie waar we afhankelijk van zijn, dus…. we staan weer lekker op de kaart. Drugs, Diefstal en Corruptie, dat is Suriname in het kort.
  Heel jammer maar het zijn wel de feiten.


  Maak melding

 2. Ai baja: Criminaliteit, drugssmokkel, mensenhandel, corruptie, diefstal in bevriende naties en ga maar zo door….hoeveel kilo is in de afgelopen zeven jaar onderschept. De econoom ROBG zal een staat van de onderschepte kilo’s bijgehouden hebben, althans dat denk ik. De tegenwaarde van onderschepte kilo’s zal zeer waarschijnlijk gelijk zijn aan de staatsschuld…HAHAHA.


  Maak melding

 3. De witte mensen in het Westen krijgen maar niet genoeg van dit witte spul en brengen de mensen in de arme landen die het voor hun moeten gaan smokkelen, in gevaar. Echt onverantwoord van de witte mensen. Terwijl hun overheid zelf wiet teelt en verhandelt. Maar die worden dan niet gestraft, maar beloond.


  Maak melding

 4. De doorvoer handel. van drugs blijft doorgaan. Geen commissie dit. keer. De. grote bazen blijven buiten schot. Ze blijven hun dure levens style leven. De kleine jongens kunnen de gevangenis chaw uit proberen.


  Maak melding

 5. @Red Skin,

  Op wie reageer jij eigenlijk? Zou je het fatsoen willen hebben duidelijk te maken op wie jij reageert? Want zo praat je langs iedereen heen. Is dat typisch Indiaans?


  Maak melding

 6. De rente moet betaald worden van al die geleende geld.dus even wat geld binnen halen..eerst wat kilo in su vangen om aandacht ergens anders plaatsen.dan paar duizend kilo snel door sluizen…maar ze onderschatten die witte mensen ..straks 1000% controle op producten uit su en die kosten worden doorgevoerd..sari tori


  Maak melding

 7. Merkwaardig dat van al die grote drugsvangsten de organisatoren niet te vinden zijn. Er worden heel veel blinde muren opgetrokken die alle onderzoeken frustreren. Opvallend is ook dat bij elk mislukt drugstransport vroeg of laat doden zullen vallen. Denk maar aan Waterval, die een gouden broodjeszaak runde.
  De enige ongrijpbare in SU is DDB. Hij heeft heel hard geld nodig en zal alles doen om aan geld te komen.. Pak hem op en hij zal zeker door de mand vallen.


  Maak melding

 8. Ach @John, nog erger is dat iedereen weet dat Nederlandse piloten bommen gooien op Libiërs, Syriërs, Irakezen enz, landen waarmee Nederland niet in staat van oorlog was en toch wordt nooit iemand gestraft. Snap jij er iets van?
  Maar ze wilden wel dat Mladic en Milosevic gestraft werden terwijl die lui op hun eigen gebied de Dutchbatters een pak slaag gaven. Snap jij er iets van?


  Maak melding

 9. Surinamers. Surinamers en nog eens Surinamers!! boeven, boeven en nog eens boeven!!

  SCHANDE, SCHANDE EN NOG EENS SCHANDE!!
  Is het een PARIAvolkeren??? geen eigenwaarde??

  IK MOET EVEN GAAN KOTSEN !!


  Maak melding

 10. Kijk hoe het land een zeer slechte naam over de globe aan het krijgen is, met dank aan de leden en oerdomme aanhangers van de nationale drugs partij, de misdaad vervloekte ndpers olv van de grootste misdadiger sinds 1980. Het wordt steeds misdadig erger met alle aanhangers van ddb, in het land en overzee. Vele ndpers zijn ddb in zijn voetsporen aan het volgen, jong en oud zitten nu in de drugshandel of zijn paars verslaafden. Wie nog blijven geloven en hopen in Stef me Anus en Misjiesosokakalakka, dat ddb en gangsters rust, vrede en voorspoed gaan brengen voor 2020 zijn te beklagen en oerdom idiote debiele ndpers. Oma waarschuwd haar kleinkinderen elk uur van de dag nooit te praten of te luisteren met een vervloekte ndper, van pres tot werkeloze paarse slaaf. Ze zijn allemaal besmet met het ddb misdaadvirus. opa taki, joe kan warskow fa je wani, ma hoop no de voor geen enkele domme ndpzombie. Na soso lobi njang dringi ddb schoijt en pis vol misdaad. Neks no fout gaan ze oerdom bezeten paars demonisch krijsen, te beginnen bij de grootste awariedomrie….Mi e sjie soso kakkalaka.
  Ndp is een misdaadvloek geworden met dank aan die die verworden ndpzombies. Ai boi de ndp is van top tot teen misdadig paars ziek bezeten van het kwade.


  Maak melding

 11. @blanke

  Volgens de Telegraaf was het geen 300kg maar 800kg.
  Zeker een foutje of is er intussen 500kg verdwenen?
  Anyway is dit weer geen goede reclame voor Su

  —————————————————————–

  In het zelfde artikel staat dat van de 800 kg er 300 uit Suriname kwam. Ik mag dus met een redelijke zekerheid aannemen dat u niet kunt lezen. Dat is niet erg. Alleen moet je dan gewoon je bek houden als het allemaal wat ingewikkeld is.


  Maak melding

 12. Paul door een ander af te zeiken om een leesfout of interpretatie kun je niet verbloemen dat er wel 800 kg cocaine in een container uit Suriname lag, of was dat laatste je bedoeling niet?


  Maak melding

 13. 300 kilo SURINAAMSE drugs onderschept. SURINAAMSE politieke delegatie op rooftocht in China. De paarse maffia zet SURINAME wederom negatief op de wereldkaart. Het stopt nooit !!!!!


  Maak melding

 14. Bouta de sukkel blijft het proberen,
  Na mislukte witte spul in rijstsoorten ddb1 en ddb 2 en het experiment met plastic rijst men die crimineel gaat het nooit opgeven,’

  @RobG
  Oud nieuws wat je allemaal uit kraait.
  De rechters kunnen bouta niks doen,de politie is bang voor bouta,het volk durft niet in opstand tegen hem te komen …en wij vragen ons niet meer af waarom,Why?
  Wij weten met zijn allen wat je baasje in staat is te doen als je hem in de weg staat…Hij laat je spoorloos vedwijnen


  Maak melding

 15. @Steenhard de Waarheid

  Je houdt veel van halve waarheden omdat je daarmee hele leugens kunt verkondigen.
  De acties van het NL leger tegen ISIS geschied onder de verantwoordelijkheid van de Veiligheidsraad, van de NV.
  Bij mijn weten heeft ook Suriname er in ingestemd dus is die ook medeverantwoordelijk voor wat daar gebeurt.


  Maak melding

 16. @Paul
  @blanke

  Volgens de Telegraaf was het geen 300kg maar 800kg.
  Zeker een foutje of is er intussen 500kg verdwenen?
  Anyway is dit weer geen goede reclame voor Su

  —————————————————————–

  In het zelfde artikel staat dat van de 800 kg er 300 uit Suriname kwam. Ik mag dus met een redelijke zekerheid aannemen dat u niet kunt lezen. Dat is niet erg. Alleen moet je dan gewoon je bek houden als het allemaal wat ingewikkeld is.
  —————————–

  Beter lezen.Het telegraaf artikel meldt dat er 300 kg in de containers was gevonden en 100.000 euro in het pand. Bij verder speur werk werd nog eens 500 kg gevonden.

  We mogen dus aannemen dat de gehele export van 800 kg afkomstig was uit Suriname en dat alles straks netjes vernietigd gaat worden.


  Maak melding

 17. Het hele zooitje is een kwestie van vraag en aanbod.
  Ik maak me niet meer druk om deze tori.

  @ Wiep – Ding

  Fa waka mi matie, maakt je niet druk om deze sukkels.
  En vooral niet om zaken waar jij en ik, geen part noch deel aan hebben ! Wij blijven onze djogo´s en sigaren roken van
  ons wel verdiende geld brada !

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 18. @ Oom Ludwig van Abrabroki:
  Oma waarschuwt haar kinderen en kleinkinderen,die de rente en geleende gelden met bloed en tranen zullen moeten terugbetalen, om niet te luisteren naar de NDP-kakkerlakken en Bauta !!! Vooral niet naar pseudo econoom Abdoel en Misjika-baka, de awariedomrie en de redi-musoe Lonnie !!! en vooral hen niet navolgen in hun doen en laten !!

  Maar het is aan “dovemans oren” gezegd !!
  Ze wachten allemaal op brood en spelen en zijn op de loer
  om te kijken waar ze een roofoverval kunnen plegen !

  Tigri barba had velen van ze op de basisschool. toen hij minister was, al geindetificeerd als potentiele toekomstige criminelen,de kweekvijver van NDP en ABOP !! en BEP !!
  Ik zie ze in mijn buurt !! Sarie-torie !!


  Maak melding

 19. @ paul, lekker brutaal ben je. Ik heb geen bek en zal hem zeker niet houden. Het feit blijft, en daar heb je blijkbaar geen mening over, dat wederom een grote partij snow white is aangetroffen afkomstig uit S. en of het nu de 300kg of de volle 800kg dat zal voor de beeldvorming niet uitmaken.
  Los van de discussie alles wat illegaal verklaard wordt roept om crime. Mss beter gewoon legaal maken. Moet de mens toch zelf weten wat ze snuiven, spuiten, slikken, drinken of roken.


  Maak melding

 20. Robg@
  Jou baasje blijft binnen de lands grenzen, of bevriende corrupte landen, zo slim is hij dat hij beperkt wordt in z’n vrijheden, dan hebt je het echt voor elkaar toch, of is het een lafaard?


  Maak melding

 21. @Slachtoffer

  Ik denk dat jij zelf vervloekt bent,want ik kan niet begrijpen wat de regering daar in Suriname hiermee te maken heeft . Hahahahaha. Ik lach me rot met jullie surinamers daar . Alles dat er gebeurd is de regering volgens jullie . En daarom zal het nooit en Let op dan ook nooooiiiiit goed gaan met jullie daar in su . Jullie spelen altijd slachtoffertjes inplaats van te werken aan jullie kut mentaliteit daar . Alles was wat de klok slaat is de regering . Er wordt gestolen = de regering . Iemand word aangereden = de regering . Waterleiding afgesloten vanwege wanbetaling = de regering. Iemand slijt bolletjes = de regering . Er is gisteren 800 kg gevonden door de politie hier in NL = de regering . Eigenlijk wil ik het niet speciaal tegen jou hebben , maar we moeten ophouden met deze mentaliteit. Welk regering dan ook zit krijgt de schuld van jullie falen . Foei toch .


  Maak melding

 22. Ndpers zijn als paarse wc wormen die leven can de misdadige schijt en pis in zijn beerput. De oerdomste mensen van het gehele land zijn ndpers gebleken, gelovig of niet, jong of oud, mooi of lelijk, met titel of zonder titel voor hun naam, ze zijn oerdom door misdadigers te blijven gehoorzamen en te geloven. Oma taki, laat die ongeneeslijk bezeten paars zieke zombies toch, deng kong law foe misdaad leki madam jampanesi sa tweemaal beng roof na juweelzaak in China. Ndpers geven land en volk schande, van baas, zijn zoon Dino en nu wang krassi takroe jampanesi dievegge. Nationale Dieven Partij aanhangers olv van de grootste dief sinds 1980 maken het land belachelijk.


  Maak melding

 23. Luister noh, als oom Desie niet had geexporteerd in de jarig 80 toen toen er geen deviezen meer was en de prijs van een kilo 10 keer meer waard was dan een kilo goud, waren jullie nu allemaal omgekomen van de honger. Nu zijn jullie zo rijk dat je achter de computer kan luieren en commentaar op hem leveren.


  Maak melding

 24. Robg@
  Het fijt dat je reageerd, getuigt van weinig intelligentie, en waarom zou ik jou naam gebruiken, ik ga me zelf toch niet belachelijk maakt door jou pseudo te gebruiken lampie, over zwakte gesproken je laat je wel kennen, en waarom zou ik jou een hak willen zetten, dat ben je waard


  Maak melding

 25. Haco, in al jouw uitingen blijkt dat je zeer bekrompen denkt. Jij zal zonder scrupules iemand vals beschuldigen. Normen en waarden zijn zoek bij jou. Dat krijg je als men in een drukke hoerenbuurt is opgegroeid.


  Maak melding

 26. @Neus,

  Wie zegt dat de VN niet een misdaadsyndicaat is?
  Wat heef tde VN nou voor goeds gedaan voor arme landen behalve allerlei bombardementen op hen toestaan?


  Maak melding

 27. @ Steenhard de Waarheid.

  De VN kan nooit een misdaadsyndicaat zijn aangezien het gevormd wordt door alle formele naties terwereld en daarmee al die rechtssystemen vertegenwoordigd.

  De laat zeker geen willekeurige bombardementen toe, het geeft mandaten aan operationele organisaties onder haar vlag op te treden. Niet meer en niet minder. Die operationele organisaties kunnen fouten maken, zie de Nederlandse maagzweer Sybrenica waar in ten onrechte geen luchtsteun gegeven werd.

  U scheert alles zonder inzicht over een kam.


  Maak melding

 28. Opsluiten die mannen want ze zijn een gevaar voor de mensheid tevens een schande voor Suriname als land.Als het in Thailand was dan waren ze opgehangen.


  Maak melding

 29. @JoJo,

  Heb je dan echt geen idee hoe de VN-veiligheidsraad spelletjes speelt en haar vetorecht misbruikt? Hoe figuren als Bush, Powell, Blair leugens de wereld in schoten, videobeelden vervalsten en meer om Saddam Hussein te kunnen afzetten en Irak te kunnen binnenvallen? Of vindt je dat ze daar goed aan gedaan hebben?

  @Johan,

  Reageer inhoudelijk. Dat kun je tenminste nog leren van @JoJo en kun je laten zien hoeveel verstand jij hebt.


  Maak melding

 30. Steenhard de Waarheid , maak jij me dan maar eens duidelijk wat die nergens op slaande opmerking over de VN veiligheidsraad van jou, met die 300 kg coke in een container uit Suriname te maken heeft, over inhoudelijk gesproken


  Maak melding

 31. Zucht

  Het is aan de jonge generatie voor namelijk uit Nederland om suriname te helpen ontwikkelen

  Zolang de oudere generatie wrok of haat en zelfmedelijden leerd aan de jonge generatie zal dit blijven

  Triest


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.