vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSchengenvisum in Suriname aanvragen via VFS Global

Schengenvisum in Suriname aanvragen via VFS Global

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 aug – Aanvragen voor een bezoek aan Nederland moeten binnenkort via het bedrijf VFS Global. Dit meldt de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Paramaribo. Het in behandeling nemen van visumaanvragen wordt vanaf 14 september uitbesteed aan VFS Global. Er is al een kantoor in Paramaribo opgezet.

Het kantoor van VFS Global is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 14. Aanvragen worden binnen vijftien dagen verder afgehandeld in Den Haag. Volgens de ambassade moet de samenwerking leiden tot een efficiënte en klantgerichte dienstverlening. Het betreft dan aanvragen voor Schengenvisa kort verblijf voor Nederland en overige Schengenlanden, behalve Frankrijk.

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft besloten ook in Suriname gebruik te maken van een externe dienstverlener. Het aantal aanvragen voor Schengenvisa is in de afgelopen jaren hard gestegen. Nederland heeft evenals de meeste andere Schengen-lidstaten, enkele jaren geleden besloten de inname van visumaanvragen uit te besteden. Dit gebeurt al op tachtig locaties in dertig landen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. NL moet de vrije verkeer van personen en goederen met Suriname (Schengen) gewoon verbieden, punt uit. 200 % controle gewoon doorvoeren op Schiphol en havens.


    Maak melding
  2. Santoki, Rusland en vertegenwoordigers van PL en NDP gaan samen, hand in hand, op werkbezoek naar China ( VISA niet nodig)
    Op kosten van China zeggen ze.
    Het volk wordt weer belazert.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES