Damaru komt met nieuw feest concept in Suriname

12
Damaru duikt de studio in met La Rouge

Na de Instagram Fesa komt de populaire Surinaamse zanger Damaru met een nieuw feest concept, genaamd +597. “Na drie jaren Instagram Fesa georganiseerd te hebben, hebben wij onze piek al bereikt”, aldus Damaru.

De eerste editie vindt komend weekend plaats op 1 september in club Asia de Su. Voor de muziek zullen Damaru & The love messengers, Aptijt, HMG, Jackson Blai, Pogba en Cyriel & The more love band zorgen. De DJ’s van die avond zijn; Andy Safado, Archa en Alsparo.

Het feest +597 is naar zeggen van de zanger een Urban/ Caribbean/Dancehall feestje op een ander niveau. Hiermee wil hij een gemengd publiek trekken, omdat er steeds meer één soort groep mensen de clubs bezoeken.


12 REACTIES

 1. Laat deze paarse rat zich alvast bezig houden met de verkiezingen van 2020, misschien dat er nog een positie is weggelegd in die criminele paarse organisatie voor deze nepartiest die niet kan zingen.


  Maak melding

 2. Meneer Damaru u wilt een gemengd publiek.
  Nou, dat gaat niet lukken.

  Een gemengd publiek houdt niet van dit soort feestjes en ze voelen zich niet prettig tussen dat soort publiek.
  En zeker niet veilig.

  Suriname is een land dat geen muziek op de wereldkaart kan zetten!!!
  De wereld houdt niet van muziek uit Su. Dat is een feit.
  Surinaams muziek heeft niet eens een succes in zijn eigen regio.


  Maak melding

 3. Damaru, je wilt een gemengd publiek aantrekken, maar de artiesten die je laat optreden is niet zo gemengd want wederom alleen maar Afrikaans-Surinaamse artiesten…zoals gewoonlijk…


  Maak melding

 4. Panli en marvin, helemaal eens met jullie en trouwens wat is er gebeurd met het water project van damaru. Is het misschien zo dat hij al het verloren geld nu wil gaan verdienen bij het gemengde domme volk. Geloof me dit gaat ook mislukken!


  Maak melding

 5. Hier holland draait die jonge gewoon goed
  Hij maakt dikke doekoe rolt met de meest
  Groten artisten allen onze eigem suri mensen kraken hem en alle suri die het verschopen ik noem dat een echt boeler aktie kraak je eigen mensen geen woorden voor welke land doet dat geen enkel land zelfs die turken maken de dienst uit in su hoedan omdat er hardcore billen wordt gelikt door een groot deel van de bevolking schanderlijk verkopen onze vrouwen aan die schoften en tog en zolang het geen suri mang is mag alles eenheid begint door elkkaar te stuenen damaru en wie zegt dat er geen wereld wijde intresen is in suri muziek ben je een idoot of zo is belgie en nederland niet een deel van de wereld antile en de rest schaam je diep dombo


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.