zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment"Nisha Madaran zet Suriname op de kaart in Barbados"

“Nisha Madaran zet Suriname op de kaart in Barbados”

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens Carifesta XIII mocht Nisha Madaran Suriname officieel vertegenwoordigen met haar zangkunsten. Nisha heeft als een echte Ambassadrice in muziek en cultuur haar land Suriname goed mogen vertegenwoordigen en positief op de kaart geplaatst, werd opgemerkt door het Caricom Secretariaat.

“Het was een eer voor mij om dit te mogen doen voor mijn land. We zijn dinsdag vertrokken uit Suriname en donderdag was het de beurt aan Suriname om tijdens de country night te zingen, naast nog meerdere prachtige acts van bijzondere artiesten die ook mee waren. Dat heel teamwork aan activiteiten zoals een mode show en dans acts, heeft Suriname heel mooi vertegenwoordigd” vertelt Nisha. Wat het publiek sterk opviel was de variatie in klederdracht, danskunsten en zang.

Dit dit doe je niet alleen, vertelt Nisha. Het gaat uiteindelijk om het geheel team waarmee we daar waren, waaronder de officials in onze stand, de fashion show van Stg. Kulturu Krakti, Randall Tjokrodimedjo met zijn unieke Javaanse dans, Jill Chen Poun Jou, Vurnun Sordam en Nemys Lobato de Mesquita met hun hiphop act en als afsluiting mijn muziek was samen de show, vertelt Nisha verder.

“It’s all about teamwork en samen hebben we Suriname goed vertegenwoordigd. Het was een geweldige en zeer mooie ervaring….en heel gezellig”.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Welke zangkunsten?
    Ze is gewoon een copycat!!
    En bouta heef Suriname al lang op kaart gezet en Negatief ook voor degenen die gisteren geboren zijn geworden en het niet wisten!


    Maak melding
  2. “Nisha Madaran zet Suriname op de kaart in Barbados”. De eerste plaats op de wereldkaart is echter voor De familie Bouterse. Vader en zijn “the best of best” zoon.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES