Nieuwe ambassadeurs Vietnam en Azerbaijan in Suriname

19
Nieuwe ambassadeurs Vietnam en Azerbaijan in Suriname

De niet-residerende ambassadeurs van Vietnam en Azerbaijan, respectievelijk Do Bo Khoa(foto boven) en Elkhan Potlukh Ogly Polukhov(foto onder), kunnen vanaf vrijdag aan de slag in Suriname nadat president Desire Bouterse hun geloofsbrieven heeft aanvaard. Na de gebruikelijke ceremonie, waar de volksliederen van de landen worden afgespeeld, heeft Bouterse, in aanwezigheid van minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken, de twee diplomaten op het presidentieel paleis ontvangen.


19 REACTIES

 1. -Vreemd genoeg dat een van die ambassadeur zich heeft bemoeit met de begroting van Suriname.
  Is het niet zo dat men vind dat Suriname het zelf kan doen en toch nog een ander zich laat mengen met de begroting van Suriname??

  Als het Nederland was zouden velen op hun achterste poten gaan staan.


  Maak melding

 2. Het verbaast ons niet meer.Met de armste landen van de wereld een relatie onderhouden om dan de baas over ze te spelen.Ja amnestie heeft zijn voordelen Het kan zelfs een crimineel met een strafeis van 20 jaren in de ogen van de armste landen ‘machtig’maken.
  Hoe kunnen de arme landen elkaar helpen?Hoe kunnen die 2 landen bouta helpen , landen die zelfs hulp nodig hebben en omgekeerd?


  Maak melding

 3. De Puinhopen Van 7 Jaar NDP.

  Nwe Ambassadeur Vietnam en Azarbaijan in Suriname..

  Dit word binnen de NDP Fractie gevierd als of ze de Europa Cup 1 Gewonnen hebben.. dat word ook gedeeld met hun achter ban..

  Opper Surinamers

  Hier op deze site zijn er enkele BATAVIEREN Van Het Germaanse Ras.. die al het Bull shit van de NDP loop te romantiseren.


  Maak melding

 4. @ Ray: Vietnam en Azarbaiijan zijn niet zulke arme landen hoor. Vietnam gaat China achterna en Azarbaijan heeft rijke olievoorraden.
  Of ze echt wat in Suriname te zoeken hebben dat is weer een andere zaak. De ambassadeurs zijn niet-residerend, dus ze verblijven elders en nemen Suriname er bij. Af en toe zullen ze even langs komen als daar aanleiding toe is en dat zal niet echt vaak zijn.


  Maak melding

 5. Opa taki, ddb en trawanten zien door het bos de bomen niet meer. Ze gaan banden aan met arme landen waar het arme volk van slangen, muizen, ratten, vleermuizen en allerlei reptielen moeten eten om in leven te blijven. Oma taki, echt waar? Dat is ook niet alles, zelfs babies worden opgegeten. Wat maken ddb en co. van dit land een ware paarse troep. Straks gaan ook vele hongerige luie ndpers het eetgedrag van deze arme landen overnemen. Het land is te mooi en veels te groot om nog verder te worden vernietigd door ddb en trawanten. Een land vijfmaal zo groot als Nederland met een bevolking van nog geen zeshonderd duizend zielen. Elke burger van dit land zou rijk moeten zijn. Maar de vervloekte politici hebben het volk misleidt. Ddb en co zijn de meest corrupte politici met een misdadige inborst. Vele rijke ndpers staan berucht als drugs-, wapen- en deviezensmokkel. Ook honderden hectare grond hebben ze verhandeld naast drugshandel. Niemand doet hen wat. Zelfs hun nageslacht is voor het overgrote deel misdadig verworden, zoals Dino, Meriba, Zoon van Neede en ontelbaar vele ndpers. Ndpers zijn de ware oorzaak van de misdaadvloek en verarming onder het volk. In 2020 is het land als Zimbabwe.


  Maak melding

 6. Ray, president Bouterse moet een vijfhonderd tal Vietnamezen de ruimte geven om de Surinaamse landbouw op te krikken. Gegarandeerd wordt Suriname de voedselschuur van de Caribbean. Dit zal uiteraard jaloerse reacties veroorzaken zoals dit nu het geval is met de hardeerkende Chinezen.


  Maak melding

 7. -Vanaf 2010 heeft Bouterse geroepen dat Suriname een voedselschuur gaat worden. Het volk wacht er nog steeds op.

  Meer dan de helft van de VHP’ers zouden ook worden opgesloten. Dit en nog veel meer.


  Maak melding

 8. Smeergelden en duistere zaken

  Tussen 25 februari 1980 en 8 december 1980 ( In deze periode was er sprake van een dictatuur onder leiding van ddb) gaf Nederland ongeveer 500 miljoen Nederlandse gulden aan Suriname uit de verdragsmiddelen om Suriname op te bouwen. Wat is er van die opbouw toen terecht gekomen en vraag u zich als Surinamers af waar is dit geld terecht gekomen?

  Smeergelden Ballast Nedam

  Ballast Nedam bouwde bruggen over de Coppenamerivier en de Surinamerivier voor 120 miljoen us-dollar. Dit werk werd volgens andere informatie uitgevoerd voor 150 miljoen us-dollar. Ballast Nedam geeft aan dat het 120 miljoen us – dollar was. Vraag aan DDB en Jules Wijdenbosch waar de 30 miljoen us-dollar gebleven is
  Winston Caldeira heeft toegegeven dat Ramon Abrahams gesjoemeld heeft als minister van OW en daarom is vervangen als minister van OW.

  Nadat WC gevraagd werd waarom er geen onderzoek gekomen is naar de corruptie praktijken op OW, stelde hij triomfantelijk, zeer scherp een tegenvraag, namelijk; ‘waarom denkt u dat de toenmalige minister van OW is ontslagen door de president’? Hij vergat het Surinaamse Volk echter te vertellen dat diezelfde ex-minister nu ondervoorzitter is van de NDP en adviseur is van de president en dat die ex-minister nu, in vergelijking met de tijd voor zijn ministerschap, letterlijk in weelde zwemt, baadt en vliegt en zijn familie ook een paar gouden graantjes mag meepikken.

  Op het ministerie van OW tijdens het bewind van Ramon Abraham is meer dan 110 miljoen us dollar niet verantwoord. Waar is dit geld gebleven?

  Vragen
  Hoe zit het met de aankoop van het Ambassadegebouw in Parijs?

  Wapenhandel.
  Hoe groot was dit geld en in wiens zaken is het terecht gekomen?

  Drugshandel. Hoe groot was dit bedrag en waar is het terecht gekomen?

  enz, enz, enz

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 9. RobG heeft gelijk, het is niet het land dat het probleem is, het is niet Bouterse en zijn vrienden die het probleem zijn, het is het Surinaamse volk dat het probleem is.
  Zoals RobG zegt, importeer Vietnamezen, en je zult zien, zaken worden aangepakt, ze zijn slim, er wordt gewerkt, er wordt geld verdiend en Suriname wordt een rijk land. Voor de nieuwkomers dan.

  Surinamers hebben lang genoeg hun kans gehad, het wordt tijd voor nieuwe kolonisatie. Geen vijfhonderd Vietnamezen, maar honderdduizend, anders schiet het nog niet op. In de VS behoren de Vietnamezen tot de meest succesvolle immigranten.


  Maak melding

 10. @Parbo

  lees dit artikel op GFC.

  Vietnamees vliegpersoneel moet minder luchtig naar Jakarta.

  Dat is wat anders dan de vrouwen die in de cabine van de SLM bedienen.


  Maak melding

 11. Robg@
  Rob geen Vietnamese in porteren, maar arbeids mentaliteit veranderen ga woordenboeken verkopen met werk woorden,
  Ga belasting heffen op hangmatten, het te ziek voor worden dat de gemiddelde Surinamers ambtenaar wil zijn, dat kan het land niet betalen, er gaat meer geld uit dan er in komt.
  Een tweede Dubai komt er aan alleen weten we nog niet wanneer.
  20 jaar misschien


  Maak melding

 12. Passant ga naar die huizen van wijdenbos en bouta kieken om te weten waar de smeergelden zijn blijven hangen. bouta zijn zwitsere bankrekeningen spreken ook voor zichzelf.


  Maak melding

 13. @RobG

  Ray, president Bouterse moet een vijfhonderd tal Vietnamezen de ruimte geven om de Surinaamse landbouw op te krikken. Gegarandeerd wordt Suriname de voedselschuur van de Caribbean.
  ——————————————————-

  Whahaha, haal je dat oude verhaal nu weer boven? Man, man, man wat moet je wanhopig zijn. Ik ben een trotse NDP-er maar je moet wel kritisch blijven hoor. Waarom verkoop je dit soort flauwekul elke keer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.