Amerikaanse ambassadeur Suriname bezoekt school

10
Amerikaanse ambassadeur Suriname bezoekt school

De Amerikaanse ambassadeur in Suriname, Edwin Nolan(r), heeft donderdag een bezoek gebracht aan de Openbare School Majosteeg in het district Wanica. De school is door eenheden van het Surinaams Nationaal Leger en De Amerikaanse militairen van South Dakota Army National Guard gerenoveerd. Het project is voor US$ 13000 gefinancierd door de United States Southern Command in Florida (VS).

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. Mooi allemaal wat de Yanks deden, maar alleen is dit als parels voor de zwijnen !

  sar tori

  jacko

 2. Thanks Amerika en ook thanks aan Nederland die zich ontfermen over de surinamers terwijl de lijder een moordenaar voor een huisbezoek aan de dokter naar Cuba gaat en voor een vakantie.En wij betalen ervoor!!
  Shame on us!

 3. Haco
  Als ex Trissers het binnenland in gaan om toilet groepen in scholen ziekeposten op nieuw betegelen en reparen hoor je niemand, en dit doen ze omdat bevangen zijn van het Suriname virus, geheel gratis en voor niks.
  Zien jullie nou zelf niet, wat voor een mentaliteit de meesten hebben.
  Ex Hollandse militaire en Amerikaanse die de kleren zooi komen opknappen omdat jullie er te lui voor zijn, dit kan de legerleiding en de regering zich aantrekken, schandalig wel schelden op die blanken liggend in je hangmat, net als in Afrika de blanken boeren er uit trappen en het zelf willen doen, na een jaar kwamen ze er achter dat ze moesten werken.

 4. En daarna direkt doorlopen naar ashiana.
  Kijken hoe de oudjes het maken.
  En een rondje met dhr Vismale langs de mofina,s

 5. @ mofina

  Sang é pasa nana yu, ding Yanki jépi unu keba dan yu wani
  ding musu du ala sani now now ?

  sari tori

  Jacko

 6. Surinamers kennen het woord onderhoud niet. Met alle respect voor de initiatienemers, die dit project hebben uitgevoerd, maar over 5 jaar zijn al jullie goede werken naar de klote.

 7. Bravo South Dakota Army National Guard. Waard voor een bezoek van de Ambasadeur voor het gedane werk.

  De goodwill tussen de US en Su leger eenheid is een geode zaak. Mocht er grote projecten komen dat ken men elkaar. Scholen verbeteren is een begin.

  Ja onderhoud door Su leger of Civiel zou inderdaad goed zijn. .

 8. Wat is de vraagprijs geweest van deze yanks of is het gewetenswroeging.Want de ellende die ze door de jaren heen over de wereld hebben afgeroepen en nog steeds van plan zijn te doen en het stelen van de rijkdommen zoals olie in Irak,Libie met hun bondgenoten enz enz.En we kijken allemaal met argus ogen naar DIK Trump die de zoveelste idioot is van dit land die oorlog wil gaan voeren met die kleine Noord Koreaan.Ook zijn deze klootzakken niet welkom in Afghanistan en grab them by the pussy gaat nog meer militairen daar na toe sturen.De VS en bondgenoten hebben nog nergens op deze aardbol vrede gebracht alleen maar ellende.De geschiedenis liegt niet.Voor dat er gereageerd wordt doe dan eerst onderzoek.Voor degene die het niet weten deze yanks zijn gewaarschuwd voordat ze ten strijde trokken tegen Saddam Hussein. dat hij niet het grootste gevaar was maar andere lieden die al bezig waren met het voorbereiden van terrorisme over de hele wereld.Ze hadden ook de naam gekregen van de persoon die de leiding zou krijgen over dit clubje.Maar nee ze wilden niet luisteren..En dat merken wij vandaag aan de dag in bijna alle landen.

 9. Mundo@
  Deze gedachte gespinsels wel eens op jou baasje los gelaten.
  Kom je waarschijnlijk op andere gedachte, over het leven in suriname

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.