Achterstallige subsidiegelden bushouders Suriname betaald

7
Achterstallige subsidiegelden bushouders Suriname betaald

Bushouders in Suriname kunnen weer ademhalen. Leden van de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) hebben vorige week de achterstallige subsidiegelden over het eerste kwartaal van dit jaar ontvangen. Het Ministerie van Financiƫn maakt de gelden over naar de PLO die de bushouders dan voorziet.

Een geplande verhoging van de tarieven voor de verschillende busritten, met eventuele afschaffing van de brandstofsubsidies hangt nog in de lucht. De PLO en het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) zijn in onderhandeling daarover.


7 REACTIES

 1. Het is toch te gek voor woorden, als je telkens moet afwachten tot je je geld een keer gestort krijgt, maar het ergste is, dat je nog afhankelijk moet zijn, van deze paarse dievengilde, die voor miljoenen lopen te stelen, en instanties lopen te stressen, door niet op tijd subsidies over te maken, waar ze recht op hebben.


  Maak melding

 2. Steeds achteraf betaald worden. De rente in Suriname bedraagt meer dan 17% per jaar. Tel uit je verlies als je een subsidie krijgt van 6.000 SRD per maand, uitgaande dat je eind augustus je geld krijgt over het 1e kwartaal.
  januari 6.000 SRD x 17% x 7/12 = 595 SRD
  februari 6.000 SRD x 17% x 6/12 = 510 SRD
  maart 6.000 SRD x 17% x 5/12 = 425 SRD
  Totaal aan rente derving dus 1.530 SRD

  Lantie steelt dus als de raven van de hard werkende bushouders.
  Wanneer eisen de bushouders rente compensatie


  Maak melding

 3. En wanneer gaat mevr.WOUDEN, voorzitterster van de gepensioneerden opkomen voor de gepensioneerde landsdienaren, die volgens Hoefdraad de achterstallige uitkering in 5 maandelijkse termijnen zouden ontvangen en deze maand geen “moer” hebben ontvangen !
  En ook de koopkrachtversterking ??
  Zit WOUDEN ook al op de schoot van Desie en Hoefdraad, zoals bij de begrotingsbehandeling het geval was bij Bunsie en zijn kornuiten ??? Nu begrijp ik waaro hij nooit heeft meegedaan met de “protest-akties”; hij lijdt een luizen leven met zijn 10-tallen hout/goud concesies, dus houdt hij Bouta goed !!
  Tigri Barba wordt misschien weer de nieuwe minister van J/P !!!
  Eugene “jo koe” is bezig een resolutie voor te bereiden !!!
  Rusland , voorzitter van NPS, pe-joe-e-kibrie? Begin nu “de ballen” te tonen m.b.t de komende verkiezingen zoals andere voorzitters !!!


  Maak melding

 4. Kenneth Theme, broertje van Imro Theme, beiden fervente ndpers hebben vele ndpers finaal vor de gek gehouden. Met ddb en dit soort paarse poepvliegen is het land nu een Surboubabwe geworden. Oerdom tot op hun botten zijnde ndpers stemden voor de huidige gang van zaken olv hun afgod didibri in verworden paars misdadig land. Do ka, Waahhaha


  Maak melding

 5. Als jullie echte Surinamer de corruptie willen aan pakken, zal het wel heel rustig worden in het DNA.
  Je kunt hele verhandelingen houd wat is corrupt, wij Surinamers dronk djogo deden pas en alles bleef zoals het was.
  En toen alles en iedereen mag de hand in eigen boezem steken, geld stinkt niet.
  Gefeliciteerd het zo verschrikkelijk goed in Suriname.
  We stonden erbij en keken er naar, briljant, en we willen allemaal gelijk hebben geweldig, een tweede Dubai wanneer gat dat gebeuren.
  Het zit hoog in de boom, heeft zwart met witte stippen, als het er uit valt en krijgt het op je dan je dood.
  Het is een koe


  Maak melding

 6. OK dit gat is gedicht. Het is nu wachten op het volgend gat.
  Het betalingsgedrag van de overheid begint echt op een gatenkaas te lijken. Wordt Boefdraad niet moe van dit harde en zware werk. Steeds weer gaten graven om anderen te dichten. Water naar zee dragen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.