7Days Suriname Event in Almere

1
7Days Suriname Event in Almere

In het kader van het 10-jarig bestaan van de maandelijkse krant Dreamz World wordt er komende week een 7Days Suriname Event georganiseerd. Dit houdt in dat er een hele week van diverse culturele activiteiten zullen worden gerealiseerd voor vrijwel alle bevolkingsgroepen die Suriname rijk is, met als afsluiting een driedaags buitenfestival!

Maandag t/m vrijdag een diverse programmering in de zalen van Royal Party en Events in Almere. Denk aan een Bedrijvenbeurs, Javaanse Avond, Karaoke avond, Comedy, Ladiesnight, voetbalavond en een gala avond. Dreamz World gaat hiervoor een samenwerkingsverband met Royal aan. De locatie zijn de zalen, parkeerterrein en de tuin van Royal.

Programma :
Vrijdag van 17.00 – 23.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur tot 23.00 uur: Festival waarin een beursvloer wordt gerealiseerd met ruim 60 standhouders, kidsdorp en een groot podium met optredens van topbands en nationaal bekende artiesten. Dit alles op het buitenterrein. Workshop en andere activiteiten in de zalen van Royal.


1 REACTIE

  1. er lopen meer gekken buiten dan binnen
    als je wilt weten hoe een idioot zich happy voelt dan moet je inloggen bij dit net.
    van groot tot klein zijn echte doorgedraaide idioten


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.