Best geslaagden basisscholen Suriname in de bloemetjes gezet

3
Best geslaagden basisscholen Suriname in de bloemetjes gezet

De Rotary Club Paramaribo Residence zal op zaterdag 26 augustus de best geslaagden van de basisscholen (Gewoon Lager Onderwijs, GLO) uit geheel Suriname in de bloemetjes zetten, tijdens de 16de editie van het jaarlijkse Go Glo! Project. Ongeveer 110 zesdeklassers zijn dit schooljaar met 60 punten en meer geslaagd voor de GLO-toets. Voor de zeven vakken kan maximaal 70 punten worden behaald als een leerling voor elk vak een tien zou halen. De ‘best of the best’, dus de best geslaagde voor geheel Suriname, krijgt een speciaal cadeau. De school met de meeste en beste Go GLO genodigden wordt beloond met een financiële bijdrage voor een uit te voeren project.


3 REACTIES

  1. Stuur Doekhie dan maar Nickerie daar zitten de meeste met hoge cijfers geslaagden, voornl. bij een bevolkingsgroep die nog wel wat van zijn leven wil maken


    Maak melding

  2. De best geslaagden zijn in geen geval afstammelingen van Afrika. Hard maar waar. Het merendeel van degenen die het niet hebben gehaald wel, pa of ma zijn fervente ndpers of abopers, aanhangers van misdadigers, sa e mek deng ka dee nanga dee.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.