vrijdag, december 1, 2023
HomeFotoSt. Elisabethschool 2 scoort goed bij examens in Suriname

St. Elisabethschool 2 scoort goed bij examens in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op de St. Elisabethschool 2 hebben 41 van de 50 zesdeklassers de toets, om tot het Meer Uitgebreid Lager Onderwijs(MULO) in Suriname te worden toegelaten, gehaald. De school scoort met dit slagingspercentage van 82% ver boven de landelijke score.

Uit een totaal van 11.031 kandidaten landelijk hebben slechts 6.427 (56,63%) de toets voor het MULO met succes doorstaan. Van de 9 minder fortuinlijke pupillen van de St. Elisabethschool 2 zijn twee verwezen naar het Lager Beroeps Onderwijs, zeven moeten de zesde klas overdoen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. De St. Elizabeth 2 school kan als voorbeeld gebruikt worden voor success. De factoren in deze school vergelijken met de rest. Zou interessant zijn, denk ik.


  Maak melding

 2. ter completering van de neutrale informatie.

  NICKERIE – Van OS Zeedijk, OS Kisoensingh en OS Rambaran Mishre zijn alle zesdeklassers geslaagd. De eindtoetsresultaten van het gewoon lager onderwijs zijn gisteren landelijk bekendgemaakt. Deze drie scholen behoren tot cluster West, die met 67,73% , het hoogste slagingspercentage heeft. Cluster Oost heeft een slagingspercentage van 65,24% en cluster Nieuw-Nickerie 65,93%. In Wageningen is 63,1% van de kandidaten geslaagd.

  gefeliciteerd allemaal.


  Maak melding

 3. Mogen alleen bepaalde mensen iets posten van redactie waterkant? In elk geval O S.Flu 1 school heeft een 100% score gehaald waarvan 2 lbgo en 62 mulo advies hebben gekregen . Er zat ook een go glo er tussen. S vermeldenswaardig denk k


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES