St. Elisabethschool 2 scoort goed bij examens in Suriname

8
St. Elisabethschool 2 scoort goed bij examens in Suriname

Op de St. Elisabethschool 2 hebben 41 van de 50 zesdeklassers de toets, om tot het Meer Uitgebreid Lager Onderwijs(MULO) in Suriname te worden toegelaten, gehaald. De school scoort met dit slagingspercentage van 82% ver boven de landelijke score.

Uit een totaal van 11.031 kandidaten landelijk hebben slechts 6.427 (56,63%) de toets voor het MULO met succes doorstaan. Van de 9 minder fortuinlijke pupillen van de St. Elisabethschool 2 zijn twee verwezen naar het Lager Beroeps Onderwijs, zeven moeten de zesde klas overdoen.

- Advertentie -

8 REACTIES

 1. De St. Elizabeth 2 school kan als voorbeeld gebruikt worden voor success. De factoren in deze school vergelijken met de rest. Zou interessant zijn, denk ik.

 2. ter completering van de neutrale informatie.

  NICKERIE – Van OS Zeedijk, OS Kisoensingh en OS Rambaran Mishre zijn alle zesdeklassers geslaagd. De eindtoetsresultaten van het gewoon lager onderwijs zijn gisteren landelijk bekendgemaakt. Deze drie scholen behoren tot cluster West, die met 67,73% , het hoogste slagingspercentage heeft. Cluster Oost heeft een slagingspercentage van 65,24% en cluster Nieuw-Nickerie 65,93%. In Wageningen is 63,1% van de kandidaten geslaagd.

  gefeliciteerd allemaal.

 3. Mogen alleen bepaalde mensen iets posten van redactie waterkant? In elk geval O S.Flu 1 school heeft een 100% score gehaald waarvan 2 lbgo en 62 mulo advies hebben gekregen . Er zat ook een go glo er tussen. S vermeldenswaardig denk k

 4. @ Hans van den Broek,

  Ik weet niet wat je gehoord heb, dus ik kan er niet iets zinnigs over zeggen, tenzij je wil vertellen wat je gehoord heb.

 5. @ Zwakka

  Jij brengt tenminste leefen in bouwerei dat is goet, je beleedigt niemant en is alteit gesellig med jouw.

  Jacko

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.