Wereldfietser Somen Debnath krijgt erkenning VHP Suriname

12
Wereldfietser Somen Debnath krijgt erkenning VHP Suriname

Wereldfietser Somen Debnath uit India, die al fietsend de wereld rondtrekt om de boodschap over bewustwording van HIV/AIDS te bevorderen alsook die van vrede en humaniteit, is momenteel in Suriname. Gistermiddag heeft de Vooruitstrevende Hervormings-Partij (VHP) hem ontvangen in haar partijcentrum. De heer Somen werd vergezeld door de Ambassadeur van India in Suriname, Satendar Kumar.

In het VHP partijcentrum introduceerde Santokhi, de heer Somen aan de aldaar aanwezige leden van de Partij en informeerde hem over de VHP als één van de grootste politieke organisaties in Suriname die al 68 jaar bestaat. De wereldfietser heeft uit handen van Chan Santokhi een envelop met inhoud en een oorkonde van bijzondere waardering ontvangen voor niet alleen zijn missie, maar ook voor zijn uitzonderlijke geestkracht naar de mensheid toe.

Op zijn beurt dankte Somen Debnath de VHP leider en de aanwezigen voor de warme ontvangst en de gastvrijheid die hem ten deel is gevallen. Debnath waardeert het dat hij ook in Suriname veel mensen heeft leren kennen, waardoor zijn netwerk van vrienden groeit. Aanvankelijk zou de wereldfietser vandaag 16 augustus richting Frans-Guyana vertrekken, maar vanwege activiteiten en uitnodigingen zal hij langer verblijven in Suriname.


12 REACTIES

 1. Somen Debnath fietst voor een goede doel en dat moet gewaardeerd worden,Dank je wel Vhp om het te erkennen dat ,dank je wel Somen om je in te zetten voor je medemens.
  God bless.


  Maak melding

 2. Ondanks dat Debnath in landen is beroofd van fiets en zelfs is geslagen, gaat hij door om zijn doel te bereiken.

  Sukhriya Somen. Tumko mai kabhi nahi bhuloonghi.
  Tumhara bike ka safar tumhara zindagi ka safar hoonghe aur seroor pura karoonghe.

  Wish you a lot of succes..


  Maak melding

 3. @misterklojo

  Weer een typisch voorbeeld van u om een vooroordeel uit te brengen van doping.

  Heb u onderzoek gedaan?
  U denkt hoe u waarschijnlijk drugs verslaafd
  bent dat een ieder dat is????

  Hij heeft en is tenminste aan het fietsen
  Wat heeft u gedaan en/of bent u aan het doen?


  Maak melding

 4. Vergeefse moeite. HIV is al lang vergeten en niemand heeft oren naar vrede in eigen huis, laat staan wereldvrede.
  Straks pakt Boutje hem nog op onder het mom van smokkelen op de fiets.


  Maak melding

 5. De wereldfietser had het al moeilijk om de rovers van zich af te houden.En nu het bekend is dat hij een envelop met inhoud heeft en een US 1000 dan is het zaak dat regering hem een lijfwacht toebedeeld voor zolang hij in Sur is.
  Anders blijft de fietser niet lang bezitter van al dat geld.


  Maak melding

 6. Ja mang echt TOP!! welke Surinamer durft??

  GGrrrrr! OEI!!! had net niet moet vermelden dat ie een livapha
  ( envelope) mee kreeg!!!!!!! De Surinamers gaan hem beroven!! en als hij terug is in zijn eigen land, gaat hij alle Surinamers onder zijn voet vegen en bekend maken hoe crimineel Suriname is!! Dus niemand meer naar SU!!! Hij dacht dat Su een paradijs was!! has ha haaaaa! een echte boevenland!!

  Het is een voorbeeld!! nu de beurt aan de Blakamans en de Djukas van SU naar Africa met de fiets!! ik wil het zien en met mij nog velen!! Kondre mans bewijs het als een echte SU bent!!! niet poepen in je broek hoor!!! Niet zeuren over slavernij!!!


  Maak melding

 7. Alweer zo’n eentje. Voor de bescherming van moeder de koe – tegen de slacht van de koe – zou hij natuurlijk niet wereldwijd durven fietsen! Neen, dat komt nooit op bij deze mensen van het Heilige Koeien land. En de beefeater Santokhi heeft hem dat ook niet meegegeven natuurlijk.


  Maak melding

 8. Een achterhaalde doel. HIV is tegenwoordig goed te behandelen met medicijnen. Vrede en humaniteit krijg je niet door te fietsen, want dan zouden Frankrijk en Italie vredig zijn na de Tour de France en de Giro d’Italia.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.