Amerikaanse militairen helpen school in Suriname

26
Amerikaanse militairen helpen school in Suriname

Een toiletruimte van de de O.S. Majosteeg, een basisschool in het district Wanica. Amerikaanse militairen die ingedeeld zijn bij de South Dakota Army National Guard zullen van 14 tot en met 24 augustus samen met eenheden van het Nationaal Leger (NL) van Suriname renovatiewerkzaamheden verrichten aan deze school. De school telt ongeveer 450 pupillen.

De operatie in Suriname is mogelijk dankzij de financiele ondersteuning van de United States Southern Command, de zuidelijke troepen van de Verenigde Staten van Amerika, met als Miami, FL. De South Dakota National werkt sinds juni 2006 nauw samen met het NL en ze hebben samen al tal van projecten succesvol uitgevoerd. Vorig jaar hebben ze samen de O.S. Santodorp opgeknapt.


26 REACTIES

 1. Nederlandse oog artsen opereren in Suriname geheel vrijwillig.
  Ik vond het wel aardig om dit te vermelden.
  De Amerikaanse militaire pakken gelijk hun bush training mee


  Maak melding

 2. De machtigste leger in de wereld komt scholen repareren in Suriname.Thank you America. Vermeldenswaard is dat de ‘machtigste’ militair in Suriname de titel amnestie drager heeft,
  Wat een land,wat een toestand.
  En natuurlijk heel veel dank aan de groep artsen zonder grenzen van Nederland die gratis patienten behandeld in Suriname .


  Maak melding

 3. Maar waarom zijn de oogartsen uit Nederland wel welkom terwijl de haat jegens de Hollanders zo groot is ? Ach ja zal wel weer te maken hebben met het slavernij verleden maar wel blijven profiteren van de goedheid van de Hollanders. Bah, wat een ziek land !


  Maak melding

 4. @Ray

  Grappig hoe je van elk topic wat niet over Bouterse en de NDP gaat je dan toch het daar weer over moet hebben. Vind je dat zelf nou niet een beetje zielig?


  Maak melding

 5. Onderdelen van het leger worden overal in de wereld ingezet om projecten te doen met de locale leger. In nood toestanden worden medische personeel gestuurd naar dat land.


  Maak melding

 6. Tunggak,
  En wat zijn ze slecht hè die Amerikanen. Overal gaan ze helpen. Waarom blijven ze niet in eigen land?
  Waarschijnlijk zullen de dombo’s hier een draai aan geven en zeggen dat ze voor eigen belang overal hulp bieden


  Maak melding

 7. @Paul
  Je baasje moet zich schamen!!
  Hier heb je de machtigste legereenheid van de wereld die niet bang is om wat voor werk dan ook te doen en dat gratis ook.
  Kijk naar je baasje die speelt oppermachtig maar is nul waard.En wat doet het leger van Suriname?O,ja ze voeren niks uit ,wij verzorgen ze!!Kijk naar de amerikaanse leger…ze zijn betrokken in oorlogen ,helpen met bouw en is medisch van dienst voor anderen Onze militairen hoeven geen oorlog te vechten ,ze hoeven niks te bouwen ,ze hebben letterlijk niks te doen.Laten we eerlijk zijn met onzichtbare vijanden en huurlingen kan je toch onmogelijk een oorlog beginnen?!Als de militairen uit amerika komen om scholen te repareren dan hoe dan kunnen de militairen van Suriname niet met een hammer omgaan?!
  Je moet je diep schamen!!


  Maak melding

 8. In plaats van dat ze dat beest dbb en die oerang oetang misibaka oppakken gaan ze scholen die niets te bieden hebben, behalve werken bij bij oom snesie in de supermarket.

  Dit planeet is een paradijs, run by evil.


  Maak melding

 9. ik ben Felatcia, de buitevrouw van Rob Giemmel.
  RobG is bang voor die Ammerikaans leger. Hij wil niet dat zijn Gado Bouterse gepakt wordt. Hij is helemaal keen eco noom.Hij is kewoon gierig! HIj kaar altijd naar de bieb om te poepen! zo bespaart hij op water en papier!Hij heef op de ULO boekhouden keleerd. Hij weet alles beter. Rob werkt niet hij krijg uitkering. Ik zeg hem vaak om terug te kaan naar Suriname. ‘da wat moet ik daar kaan doen, zekt hij dan! Alles is daar zo corrupt. Mijn uitkering wordt dan met 40% kekort. Ik ka keen blek leebel kunnen drinken. Rob houd van anaalizeren. Liefst van akteren. Nu zekt hij dat Suriname niet aan Boxiet moet doen maar aan lantbouw. ja zek ik je moet je lant kaan helpen opbouwen. Rob was een keer met wijlen P Fortuin kaan stappen. Rob had daarna zo een pijn. Hij kon een paar dagen niet zitten. sinds dien kijkt RobG aleen maar naar jongens.


  Maak melding

 10. Ik vraag mij stellig af wat onze Surinaamse
  Militairen voor onze gemeenschap doen
  Met andere woorden dat stukje groene textiel
  Is dit voor de show van kijk dit ben ik?
  Ik zou mijn handen uit de mouwen steken en er voor de gemeenschap zijn. Er is genoeg werk aan de winkel voor deze dames en heren.
  Samen met de politie samenwerken om veiligheid te waarborgen in heel Paramaribo.
  De docenten veiligheid bieden op de scholen.
  De docenten ondersteunen met het geven van lessen hoe zich te gedragen op school en in de klas. Disciplines aanleren is ook niet verkeert. Geef het goede voorbeeld en de rest komt vanzelf.


  Maak melding

 11. Voor degene die zo verliefd zijn op de Amerikanen zou ik zeggen kijk maar naar het nieuws.Maar ik heb het al begrepen.Een hoop Sranamans lijden aan het Stockholm syndroom.En goed kijken en luisteren het kan zijn dat jullie geen engels verstaan maar de problemen daar zijn vele male groter dan in SWITI Sranan.Laten wij met zijn allen kijken wie het startschot geeft voor het begin van de derde wereld oorlog.Ik weet 1000% zeker dat het niet president Bouterse is,maar DIK Trump die steeds loopt te schreeuwen grab them by the pussy.America 1.


  Maak melding

 12. Als de VS zo machtig is en hun militairen zo geweldig waarom hebben ze niets gedaan toen die basis Incirlik met Amerikaanse militairen erin was omsingeld door Turkse militairen in opdracht van Erdogan.Ze konden er niet meer uit.En die Noord Koreaan heeft ze nu bij de ballen gegrepen.Het is geen moslim land die ze zo 1,2,3 kunnen binnen vallen.Lekker hoor Kim.


  Maak melding

 13. Laten wij met zijn allen kijken wie het startschot geeft voor het begin van de derde wereld oorlog.Ik weet 1000% zeker dat het niet president Bouterse is
  Hahaha.
  Ik hoef niet meer naar voorstellingen van Roue Verveer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.