Coca-Cola steunt Woman in Business Suriname

6
Coca-Cola steunt Woman in Business Suriname

Marion Stekkel- Vroom (voorzitter Woman in Business Suriname), Consuela Overloo (penningmeester) en bestuurslid Rubia Berghout, samen met Brayn Renten (directeur Fernandes Bottling Company) begin deze week bij de lancering van het door Coca-Cola International gefinancierde Sustainable Entrepreneurship Education Programm (SEEP). De kick-off vond plaats in het gebouw van Fernandes Bottling Company.

Deze Niet Gouvernementele Organisatie (NGO) stimuleert met haar diverse projecten micro ondernemerschap. Het SEEP stelt veertig vrouwen in staat om gedurende een periode van zeven maanden trainingen te volgens die ze meer inzichten geven in duurzaam ondernemerschap.


6 REACTIES

 1. Het zijn de mannen die infrastructuur bouwen, hele empires hebben gebouwd. Vrouwen zijn de laatste wezens die gesteund moeten worden. Het staat in de scripties van bijna alle religieeen. Hoe de wereld er nu uit ziet hebben we te danken aan vrouwen, en hun bobo mannen, die nog vrouwelijker zijn dan hunzelf. Het is eve die at van de appel die satan ‘haar’gaf. De vrouw is satan


  Maak melding

 2. Trouwens ik sta volledig achter dit voornemen.
  Vrouwen kunnen meer en soms veel meer dan mannen.
  Het vervelende is dat nog steeds mannen de boventoon willen voeren en vooral in landen als Suriname.


  Maak melding

 3. in EUROPA werd ik door blanke studenten aangesproken als India burger. ik legde uit dat ik suriname komt. groepje heel verbaast naar mij kijken sorry sorry wij dachten dat in suriname alleen maar NEGERS wonen.
  ik weer aan het uitleggen: in suriname wonen creolen, boslandcreolen Javanen chinezen en en een hele boel andere bevolkings groepen en de Hindostanen waar ik deel van uit maak zijn de grootse bevolking groep in suriname.
  keken mij nog vreemder aan, zijn de Hindostanen dan dom of achterlijk vroegen ze mij. boos natuurlijk waarom zeggen jullie zo iets…….
  kijk zeiden ze in het hele surinaamse bedrijfsleven zitten alleen maar negers in het top, ik weer corrigeren creolen. ALS HET OVER SURINAME GAAT ZIEN ZE alleen creolen op TV zeiden ze vandaar de misoordeling. ben benieuwd hoeveel Hindostanen coca cola in de top hebben en kom niet met de bullshit dat Hindostanen niet de papieren hebben.


  Maak melding

 4. Vrouwen kunnen misschien op bepaalde gebieden meer dan mannen. Echter is het een feit dat mannen sterker zijn dan vrouwen. Het is een fabel om te denken dat mammen en vrouwen gelijk zijn. Honderden jaren gevecht en gezeik voor emancipatie ten spijt. Vrouwen blijven het zwakke geslacht en dat zal altijd zo blijven. Mensen die integendeel beweren, zijn niet goed wijs.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.