Korte documentaire Poppe over Rotterdams avontuur

1
Korte documentaire Poppe over Rotterdams avontuur

Vorige maand lanceerde ze haar nieuwe song ‘Mi Law’ en vandaag gooide ze een korte documentaire hierover online: we hebben het over Reggae en Dance hall artieste Poppe uit Suriname. Ze tekende onlangs een deal met Wow Pow Recording Studio Rotterdam en ‘Mi Law’ is het eerste nummer van deze samenwerking. De videoclip is in het Afrikaanse land Tanzania opgenomen. In de docu vertelt Poppe over de totstandkoming van dit project.

Ze vertelt daarbij over het eerste contact met de studio en geeft een kijkje in de keuken van de studio. Maar ook de wereldberoemde Jamaicaanse ster Beenie Man komt aan het woord. Bekijk de korte documentaire hier:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.