zo 18 feb 2018 04:01
post thumbnail

Korte documentaire Poppe over Rotterdams avontuur

1

Vorige maand lanceerde ze haar nieuwe song ‘Mi Law’ en vandaag gooide ze een korte documentaire hierover online: we hebben het over Reggae en Dance hall artieste Poppe uit Suriname. Ze tekende onlangs een deal met Wow Pow Recording Studio Rotterdam en ‘Mi Law’ is het eerste nummer van deze samenwerking. De videoclip is in het Afrikaanse land Tanzania opgenomen. In de docu vertelt Poppe over de totstandkoming van dit project.

Ze vertelt daarbij over het eerste contact met de studio en geeft een kijkje in de keuken van de studio. Maar ook de wereldberoemde Jamaicaanse ster Beenie Man komt aan het woord. Bekijk de korte documentaire hier:

<- klik hier om te reageren op dit bericht
11 Reactie | Plaats Reactie

  1. Poppe ben trots op je.sranang gudu.
    Daag.

    vrijdag 11 augustus 2017 om 18:29 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com